Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E vas dvoje, ljuta sam narednih sat vremena, da znate.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
A šta bi ti studirao na Filozofskom?Otelo je napisao/la:De reci mi jel tesko upasti na filozofski fakultet u Saraj'vu?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

LANET OLSUN!
Et pametnjakoviću, zna mi momak ime i prezime davno smo bili "prijatelji" na fejsu, pa nek me opet doda.Greivis je napisao/la:

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
@iVar zar tebi prije davno nije bio nick @plivadon ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
#ČitajućiZadnjeStraniceJedinaKvalitetnaStvarJeste
#
#

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
#NijeSeNaTebeOdnosiloIvarceImaGorihOvdje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koliko frustracija je prisutno na ovim temama za opuštanje

#FrustracijaSeIzbaciDaBiSeOpustiliNeutral je napisao/la:Koliko frustracija je prisutno na ovim temama za opuštanje![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Eh ......
#NaKogaSeOvoOdnosiloNeutralniLBJ MVP je napisao/la:#FrustracijaSeIzbaciDaBiSeOpustiliNeutral je napisao/la:Koliko frustracija je prisutno na ovim temama za opuštanje![]()
![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Općenito.
@Plivadon, @AmoxicillinOtelo je napisao/la:@iVar zar tebi prije davno nije bio nick @plivadon ?

Kad ja ne budem u Dinamu prebiću te ko mačku,kad ne budem u Dinamu.
Đubreeeee,đubreeeee,mučko đubre
Ne znaš se ni oprat,zmazan si,prljav i lažeš
Kad ja ne budem u Dinamu prebiću te ko mačku,kad ne budem u Dinamu.

Đubreeeee,đubreeeee,mučko đubre

Ne znaš se ni oprat,zmazan si,prljav i lažeš

Nema šanse zaspati
Navikao sam spavati 4-5 sati

Navikao sam spavati 4-5 sati