PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Slavko je slobodan, a vama je otvoreno mjesto sefa strucnog stabaMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nista to kaze ode kucu da zavrsi sto je poceoirfo je napisao/la:Slavko je slobodan, a vama je otvoreno mjesto sefa strucnog stabaMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valjo bi vam slavko, dobar je strucnjak....
Njegove ekipe su itekako fizicki potkovane, forsira mlade igrace, ja ne bih volio da im dodje, onda bi definitivno kao najskuplji tim bili daleko iznad svih.irfo je napisao/la:valjo bi vam slavko, dobar je strucnjak....
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dosadilo Čali, ode on u općinu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
On ima i onu kartoteku sa preko 1500 igraca. Znate li jel je ostavio ili? Hvala na preporuci, bas ste rajashzna je napisao/la:Njegove ekipe su itekako fizicki potkovane, forsira mlade igrace, ja ne bih volio da im dodje, onda bi definitivno kao najskuplji tim bili daleko iznad svih.irfo je napisao/la:valjo bi vam slavko, dobar je strucnjak....
- TobeYarabi
- Kontakt:
zajedno smo rasli cala ja i tiMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4 hiljade igraca, uglavnom sve mladi i talentovani, samo mu morate dati vremena, barem 2-3 godine da fino napravi ekipu po svojoj mjeriBordoBolesnik je napisao/la:On ima i onu kartoteku sa preko 1500 igraca. Znate li jel je ostavio ili? Hvala na preporuci, bas ste rajashzna je napisao/la:Njegove ekipe su itekako fizicki potkovane, forsira mlade igrace, ja ne bih volio da im dodje, onda bi definitivno kao najskuplji tim bili daleko iznad svih.irfo je napisao/la:valjo bi vam slavko, dobar je strucnjak....
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Super, super! Kakav je s topliom obrokom posto vidim da ga ima, mi nemamo ni za kifle pa da vidim jel se navikao na manje hrane kako je ovdje?irfo je napisao/la: 4 hiljade igraca, uglavnom sve mladi i talentovani, samo mu morate dati vremena, barem 2-3 godine da fino napravi ekipu po svojoj mjeri
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 23 jul 2017, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jufke jel istina da Hurtic dolazi da gasi pozar?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Željo i Sarajevo ko da se dogovaraju kad jedni otpuste trenera da i drugi urade isto jer je tad velika priča oko onog dugog tima tako da će proći manje propraćeno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
predlazem razmjenu trenera hahahah joj sta Zaria uradi od psihe...sad kad mrtvi celik uzme bod gahahhaha

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- PitarBordo
- Kontakt:
Trebali ste otjerati Slavka na kraju sezone, da i ovi isprate naši. Vidite da vas prate u stopu sa smjenama. 
Samo Saraj'vo.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Mi svoje ne moramo tjerati. Nasi odu samigrbavicka je napisao/la:ajmo se dogovorit za sljedeci put kad da otjeramo trenere?
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.