FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@hilmo ima i sad igrača koji mogu zamjeniti Stojčeva, ne baš da igraju kao on ali nebi bili u velikim problemima.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
I ja sam ukazivao na ovakvu pojavu,pored svega sto nam se dogadja svako ko je u stanju biti pesimista,ispada da je izgubio dodir sa realnoscu. Naravno da treba ostati cvrsto na zemlji,jer nismo mi FK Hrid pa da sad gubimo glave zbog pozitivnih pomaka u klubu,i zbog toga sto smo u vremenu kad nas uprava kluba iz dana u dan sve vise cini sretnim.
Ali,previse je bilo losih stvari u klubu,previse svega negativnog,pa i tog pesimizma s kojim smo bili svi srasli,tako da raja ima pravo da odahne i uziva u sadasnjem i buducem vremenu,svako na svoj nacin. Ono sto mene posebno raduje i cini zadovoljnim su cinjenice da pored ligaskih ostvarenja koja nas ocekuju,posebno sam fokusiran na Euro takmicenja,i tu treba sacekati pravu nasu priliku,koja ce sigurno doci,da li ce to biti ove,sljedece,ili za par sezona manje-vise nije bitno,jer mi smo na pravom putu i rad je sistemski a planovi dugorocni
Ali,previse je bilo losih stvari u klubu,previse svega negativnog,pa i tog pesimizma s kojim smo bili svi srasli,tako da raja ima pravo da odahne i uziva u sadasnjem i buducem vremenu,svako na svoj nacin. Ono sto mene posebno raduje i cini zadovoljnim su cinjenice da pored ligaskih ostvarenja koja nas ocekuju,posebno sam fokusiran na Euro takmicenja,i tu treba sacekati pravu nasu priliku,koja ce sigurno doci,da li ce to biti ove,sljedece,ili za par sezona manje-vise nije bitno,jer mi smo na pravom putu i rad je sistemski a planovi dugorocni
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajde Kalas ukazi nam se vise 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kolko ga cekamo, dva Medjugorja nebi pomoglaSarajlijc@ je napisao/la:Hajde Kalas ukazi nam se vise
4.10.2009.
ne kontam sto ga cekate, lik je nas igrac i sve je zavrsio, samo da dodje i to je to ...koalem je napisao/la:Kolko ga cekamo, dva Medjugorja nebi pomoglaSarajlijc@ je napisao/la:Hajde Kalas ukazi nam se vise
okrenimo se drugim , sljedecim pojačanjima
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Jesi upučen da ne može dobiti radnu dozvolu ovdje ?rammstein je napisao/la:ne kontam sto ga cekate, lik je nas igrac i sve je zavrsio, samo da dodje i to je to ...koalem je napisao/la:Kolko ga cekamo, dva Medjugorja nebi pomoglaSarajlijc@ je napisao/la:Hajde Kalas ukazi nam se vise
Mićo je Fićo!
idi bolan gledaj kako raste trava na pomocnom i veseli se... imaju ljdui u klubu kkoji su strucni za to, ne rješavaju nama te probleme ljudi ji su pohotni i promovišu pariz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma dok ga ne vidim na predstavljanju necu se smiriti.rammstein je napisao/la:ne kontam sto ga cekate, lik je nas igrac i sve je zavrsio, samo da dodje i to je to ...koalem je napisao/la:Kolko ga cekamo, dva Medjugorja nebi pomoglaSarajlijc@ je napisao/la:Hajde Kalas ukazi nam se vise
Re: Odg: FK Sarajevo
Bez pressice na aerodromu nije to toSarajlijc@ je napisao/la:Ma dok ga ne vidim na predstavljanju necu se smiriti.rammstein je napisao/la:ne kontam sto ga cekate, lik je nas igrac i sve je zavrsio, samo da dodje i to je to ...koalem je napisao/la: Kolko ga cekamo, dva Medjugorja nebi pomogla
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Fino te pitam ko čovjek a onda ti moram i retardirano replicirati. Idi uzmi praško i počisti prašinu jer vitrine su prazne!rammstein je napisao/la:idi bolan gledaj kako raste trava na pomocnom i veseli se... imaju ljdui u klubu kkoji su strucni za to, ne rješavaju nama te probleme ljudi ji su pohotni i promovišu pariz
Mićo je Fićo!
ne nisu, stigao pehar prije mejsec dana, prvi u nizuHercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam ko čovjek a onda ti moram i retardirano replicirati. Idi uzmi praško i počisti prašinu jer vitrine su prazne!rammstein je napisao/la:idi bolan gledaj kako raste trava na pomocnom i veseli se... imaju ljdui u klubu kkoji su strucni za to, ne rješavaju nama te probleme ljudi ji su pohotni i promovišu pariz
Kallasi je jos prosle godine vec imao sredjenu radnu dozvolu od naseg ministarstva. ali je sve zavrsilo zbog njegovog kluba koji je trazio vise od duplo nego je dogovoreno bilo
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Igrom slučaja vidiš radim u jednom od minstarstava i vrlo dobro znam čiji su zahtjevi došli a čiji ne.Niti je njegov došao a niti može dobiti radnu dozvolu, jedino ako se nešto ne izmajmuniše.. 
Mićo je Fićo!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:ne nisu, stigao pehar prije mejsec dana, prvi u nizuHercegovinaBosna je napisao/la:Fino te pitam ko čovjek a onda ti moram i retardirano replicirati. Idi uzmi praško i počisti prašinu jer vitrine su prazne!rammstein je napisao/la:idi bolan gledaj kako raste trava na pomocnom i veseli se... imaju ljdui u klubu kkoji su strucni za to, ne rješavaju nama te probleme ljudi ji su pohotni i promovišu pariz![]()
Kallasi je jos prosle godine vec imao sredjenu radnu dozvolu od naseg ministarstva. ali je sve zavrsilo zbog njegovog kluba koji je trazio vise od duplo nego je dogovoreno biloeto da ti onako "FINO" odg
gledaj podstanara xD
Re: Odg: FK Sarajevo
Razlog zbog kojeg ne moze da dobije? Kako je npr Velkoski dobio?HercegovinaBosna je napisao/la:Igrom slučaja vidiš radim u jednom od minstarstava i vrlo dobro znam čiji su zahtjevi došli a čiji ne.Niti je njegov došao a niti može dobiti radnu dozvolu, jedino ako se nešto ne izmajmuniše..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
uprava koja moze da promjeni zakon i postane (uslovno) DD moze i dobitti radnu dozvoluHercegovinaBosna je napisao/la:Igrom slučaja vidiš radim u jednom od minstarstava i vrlo dobro znam čiji su zahtjevi došli a čiji ne.Niti je njegov došao a niti može dobiti radnu dozvolu, jedino ako se nešto ne izmajmuniše..
Nemoj se sikirati z anas i ako ne dobije dovest cemo jos boljeg
- DrustveniParazit
- Kontakt:
HercegovinaBosna je napisao/la:Igrom slučaja vidiš radim u jednom od minstarstava i vrlo dobro znam čiji su zahtjevi došli a čiji ne.Niti je njegov došao a niti može dobiti radnu dozvolu, jedino ako se nešto ne izmajmuniše..
Bil' bio dobar pa da nam središ ti to?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E cuj Aldin radi 
Ah ti Bosnu kad ga POCERA ova desna strana,preskakat ce jedan drugog
Duljevic trenira malo je reci,prespreman je,mnogo radi na sebi sto je za svaku pohvalu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 jun 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@rammstein Ma da vidim tog dragulja, 6 mjeseci ga sanjamoSarajlijc@ je napisao/la:E cuj Aldin radi
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 12 jun 2014, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
4.10.2009.
radio bi i ti kad bi znao da ti pozicija nije sigurnamiky_hz je napisao/la:Ah ti Bosnu kad ga POCERA ova desna strana,preskakat ce jedan drugogDuljevic trenira malo je reci,prespreman je,mnogo radi na sebi sto je za svaku pohvalu
neka, tako treba, jos da znaju kakve ih pripreme cekaju trazili bi ispisnice