LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- storm_raider
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Steta za Howarda, da je imalo pametniji mogao je postati legenda LA.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo zbog te uloge,mislim da ce on sj..... dosta toga i u HOU.Jednostavno,trazice loptu na postu zeleci da bude najbolji igrac,a to je mjesto vec popunjeno...Po meni,lik,osim defanzive,nije nista posebno,a Asik se polako cementirao kao jedan od vodecih defanzivaca u ligi,dok je napredovao i u svojoj ofanzivnoj igri.LAL su se rijesili problema za buducnost,vjerujte mi na rijec,samo vam moze biti zao sto nije bio S&T za GSW.adnan24 je napisao/la:Odlican komentar @sundancekid ...
Nije htio prihvatiti nesto podredjeniju ulogu u timu sa Nash-om,Bryant-om,Gasol-om...bas me interesuje hoce li to uraditi pored HardenaA za nesto vise sigurno nije sposoban jer nema kvalitete da bude prva opcija.
Ma nije meni uopste vokri sto on odlazi...jasno je da su Lakersi slabiji tim bez njega ali jednostavno nije igrac oko kojeg trebaju graditi buducnost.Ogranicen igrac koji nije napredovao ni u jednom segmentu svoje igre zadnje 3-4 sezone.
Ma Dwight je solidan ofanzivni centar, ni manje ni vise. Da mu Bog nije dao onakvo tjelo bio bi ispodprosjecan u ofanzivi jer citav njegov repertoire se svodi na running hook i spin. On je defanzivno izvandredan i to je glavni razlog sto ga timovi dovode.
Ja se za Lakerse ne brinem zbog njegovog odlaska, da je ostao bilo bi dobro, odlucio se za Houston i Boze moj. Daleko je ovo od neke tragedije i slicnih gluposti, pa nije Olajuwon u pitanju u pm
Ja se za Lakerse ne brinem zbog njegovog odlaska, da je ostao bilo bi dobro, odlucio se za Houston i Boze moj. Daleko je ovo od neke tragedije i slicnih gluposti, pa nije Olajuwon u pitanju u pm
Pa i Howard je, zar se ne sjecas?sundancekid je napisao/la:James je KRAVE doveo u finale!Neutral je napisao/la:sundancekid je napisao/la:Dwight je kosarkaska ku*rva. To je onaj tip igraca koji nije u stanju sam da nesto napravi, nije dovoljno dobar da sam donese prevagu, pa onda mijenja klubove zavisno od toga s kim ima sansu da uzme titulu. Da je on igrac, ne bi njemu smeto ni D'antoni, ni Kobe, Mitch, ovaj ili onaj. Izdominiro bi par utakmica kako Bog zapovjeda, i svi bi mu davali loptu, sve bi se usmjerilo ka njemu samo od sebe.
James ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Poenta je na ovom KRAVE! Da je Dwight u ekipi imo ono sto je imo Lebron, ne bi primiriso finalu ni na mapi...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako god covjek sagleda, vi ste pop.usili jednu veliku cunu u svemu tome. Nit je ost'o kod vas, nit ste dobili ista za svoju muku sto ste ga morali trpiti sezonu.
Vama je iduca sezona kako stvari sada stoje vec otpisana. Odavno, pa ne mogu se doduse sjetiti ikad, da ste imali ovakav krs od ekipe. Trenera koji nema veze, i igrace koji su vecinom svi jednom nogom u pemziji, bez ikakve perspektive u igrackom kadru, i bez ikakvog plana i programa za buducnost.
Treba se stvarno potruditi pa odraditi ovako los posao u samo 1-2 godini predsjedavanjem jednog tima.
Vama je iduca sezona kako stvari sada stoje vec otpisana. Odavno, pa ne mogu se doduse sjetiti ikad, da ste imali ovakav krs od ekipe. Trenera koji nema veze, i igrace koji su vecinom svi jednom nogom u pemziji, bez ikakve perspektive u igrackom kadru, i bez ikakvog plana i programa za buducnost.
Treba se stvarno potruditi pa odraditi ovako los posao u samo 1-2 godini predsjedavanjem jednog tima.
Postovanje treba zaraditi.
trenutno kako stvari stoje lakersi su historija
kobe je u godinama, SUMNJAM da ce vise moc konstanto igrat na svom standardnom nivou, godine su godine. trener im je ****. mislim da je za lakerse jako dobro sto je dwight otiso jer je to pickica od igracha, onoliki covjek nema muda nikakvih, daleeeeeko je on shaqa. mislio kad je otiso u la da ce bit ko shaq i kobe njih dvojica, pa onda sad ide u huoston, sljedeci hakeem, il bar yao ming
jedan mi od najmrzih igraca ikad u nba. nado sam se da ce on bit taj veliki centar kojeg nba rjetko kad ima, nakon sto je yao ming bio veliko razocaranje. al nije ni on kriv, kolko je made in china plasticni covjek koji se povrijedi cim udje na teren
povrede su ga yebale. ovaj dwight jednostavno nema srca, nema pobjednicki sampionski mentalitet. houston NIKAKAV contender trenutno nije snjim u ekipi. trenutno su za 8 mjesto
lakersi su dobili jer su oslobodili prostor za trades opet i rjesili se picketine najvece u nba. goni ka u qrc snjim nebi nikad nista postigli i ovako i onako. bolje im je sad pocet neki rebuild il pokusat ufatit kojeg veterana il nesto na brzinu izvest dok jos imaju kobea. NIKAKO nesmju rebuild ekipu, jer kobe je kobe i kad play off dodje on ce moc ubacit u petu opet i igrat standardno. a kroz sezonu ga treba cuvat. al valja se onda i plasirat u play off. nek im je bog na pomoci...
nazalost, necemo vidit kobeja da osvoji taj 6 i izjednaci se s jokom, al eto hajd, 5 prstenova i 2 finala... dodju ti ko 6 prstenova 

Nije ni on imao nesto bolje saigrace, Hedo Turkoglu druga violina u ekipi, plus mnogo jaci istok je tad bio.sundancekid je napisao/la:Poenta je na ovom KRAVE! Da je Dwight u ekipi imo ono sto je imo Lebron, ne bi primiriso finalu ni na mapi...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tacnije 10x jaciBIHfan je napisao/la:Nije ni on imao nesto bolje saigrace, Hedo Turkoglu druga violina u ekipi, plus mnogo jaci istok je tad bio.sundancekid je napisao/la:Poenta je na ovom KRAVE! Da je Dwight u ekipi imo ono sto je imo Lebron, ne bi primiriso finalu ni na mapi...

Samo sto taj sistem u Orlandu i nije toliko baziran na Dwightu kao primarnoj opciji...oni su svoju igru vise bazirali na sutu za 3 poena koji je onda otvarao reket pa je Howard mogao dominirati svojim fizikalijama.Po meni je to idealan sistem za njegovu igru ali koliko znam on se i posvadjao sa trenerom jer mu ni to nije bilo bas po zelji.
P.S.
Shaq:
"We've all been in L.A., and not a whole lot of people can handle being under the bright lights. Everybody wants to do it, but when you get there, there are certain pressures. I think it was a safe move for him to go to a little town like Houston. That's right, little town. I said it."
Howard je odlucio kako misli da je za njega najbolje i mi navijaci Lakersa trebamo postovati tu odluku i okrenuti se buducnosti...
Narednu sezonu treba tankirati iz vise razloga i onda u sezoni 2014/15 krenuti u jos jedan lov na naslov uz uslov da pokupimo par kvalitetnih igraca na FA trzistu, jer Bryant ionako nece biti spreman do Februara naredne godine.
Narednu sezonu treba tankirati iz vise razloga i onda u sezoni 2014/15 krenuti u jos jedan lov na naslov uz uslov da pokupimo par kvalitetnih igraca na FA trzistu, jer Bryant ionako nece biti spreman do Februara naredne godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pročitao sam ovo triput,još mi nije jasnodenirob je napisao/la:trenutno kako stvari stoje lakersi su historijakobe je u godinama, SUMNJAM da ce vise moc konstanto igrat na svom standardnom nivou, godine su godine. trener im je ****. mislim da je za lakerse jako dobro sto je dwight otiso jer je to pickica od igracha, onoliki covjek nema muda nikakvih, daleeeeeko je on shaqa. mislio kad je otiso u la da ce bit ko shaq i kobe njih dvojica, pa onda sad ide u huoston, sljedeci hakeem, il bar yao ming
jedan mi od najmrzih igraca ikad u nba. nado sam se da ce on bit taj veliki centar kojeg nba rjetko kad ima, nakon sto je yao ming bio veliko razocaranje. al nije ni on kriv, kolko je made in china plasticni covjek koji se povrijedi cim udje na teren
povrede su ga yebale. ovaj dwight jednostavno nema srca, nema pobjednicki sampionski mentalitet. houston NIKAKAV contender trenutno nije snjim u ekipi. trenutno su za 8 mjesto
lakersi su dobili jer su oslobodili prostor za trades opet i rjesili se picketine najvece u nba. goni ka u qrc snjim nebi nikad nista postigli i ovako i onako. bolje im je sad pocet neki rebuild il pokusat ufatit kojeg veterana il nesto na brzinu izvest dok jos imaju kobea. NIKAKO nesmju rebuild ekipu, jer kobe je kobe i kad play off dodje on ce moc ubacit u petu opet i igrat standardno. a kroz sezonu ga treba cuvat. al valja se onda i plasirat u play off. nek im je bog na pomoci...
nazalost, necemo vidit kobeja da osvoji taj 6 i izjednaci se s jokom, al eto hajd, 5 prstenova i 2 finala... dodju ti ko 6 prstenova

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislis steroidiBalon je napisao/la:Ma Dwight je solidan ofanzivni centar, ni manje ni vise. Da mu Bog nije dao onakvo tjelo bio bi ispodprosjecan u ofanzivi jer citav njegov repertoire se svodi na running hook i spin. On je defanzivno izvandredan i to je glavni razlog sto ga timovi dovode.

Izgleda da su Lakersi ponudili ugovor Odomu, ako je vjerovati novinarima u SAD-u...Iako to nije onaj isti Odom iz ere PJ-a mislim da bi ovo bilo odlicno kao privremeno rijesenje za narednu sezonu, jer 2014 ocekujem da ce Lakersi uzeti 2 kvalitetna FA-a, jer cemo imati samo Nasha pod ugovorom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Ja ocekujem jos da ce idiot pokusati dovesti Bynuma. Inace,svrsava na njega otkako ga je izabrao na draftu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Priča se Farmer i Vujacic da potpisuju, Odom je skoro pred vratima, dovesti Bynuma i još kako ribara, ali on već potpiso i tu je šampionska ekipa 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kaman blizu potpisa ugovora...Nista zvanicno,ali blizu...
According to Shawn F. Matian, former Lakers agent, Carmelo Anthony is at the Pelican Hill Resort in Newport Beach California waiting to speak to Kobe Bryant about the possibility of playing together.
LOL
LOL
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vrlo zanimljivo i ne toliko nerealno,ako se uzme u obzira da ce LAL one tamo sezone imati cap prostora,a Melo ima player option!kokuz je napisao/la:According to Shawn F. Matian, former Lakers agent, Carmelo Anthony is at the Pelican Hill Resort in Newport Beach California waiting to speak to Kobe Bryant about the possibility of playing together.
LOL

Mislim da se i njih dvojica gotive, nerijetko je Kobe izjavljivao za Mela da je jedan od težih igrača za čuvati i da je prava zvijerNEZALAGANJE je napisao/la:Vrlo zanimljivo i ne toliko nerealno,ako se uzme u obzira da ce LAL one tamo sezone imati cap prostora,a Melo ima player option!kokuz je napisao/la:According to Shawn F. Matian, former Lakers agent, Carmelo Anthony is at the Pelican Hill Resort in Newport Beach California waiting to speak to Kobe Bryant about the possibility of playing together.
LOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.