FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Znaci da se ne uzima?
Kakve su cijene u fan shopovima hada?
Vi ste znali imati bas bas lijepe, a o udobnosti i kvalitetu ne znam
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Crveno-crni* Da se primjetit da je lapsuz iz drugog dijela rečenice. 
Ma buraz uzmi ti ako ti se sviđa dizajn, samo se nećeš usrećit kvalitetom.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma brate ne znam sta bi ti rekao..kvalitetom je najgori i osjeca se k'o kakva krpa ali znalo je biti lijepih za oci e sad..BadrHari je napisao/la:Znaci da se ne uzima?
Cijena u bordo fan shopu je bila 70 KM za clanove i 85 KM za one koji to nisu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma trece kolo kakvih god nijansi da budemo, nećete nas uzetiuNbx je napisao/la:Crveno-crni* Da se primjetit da je lapsuz iz drugog dijela rečenice.

#samoČelik
Ahti majke ko da je nikeMortemHz je napisao/la:Ma brate ne znam sta bi ti rekao..kvalitetom je najgori i osjeca se k'o kakva krpa ali znalo je biti lijepih za oci e sad..BadrHari je napisao/la:Znaci da se ne uzima?
Cijena u bordo fan shopu je bila 70 KM za clanove i 85 KM za one koji to nisu.

Ma vjerujem vam, vidim na slici da mi ovo i nije neki materijal aman, pogotovo za dres..
Mogu mislit sad vama cijena za ovaj Nike novi, gledo sam na derbiju perverzija, isto Roma

I zeljin je dobar diadorin haman
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma Nike je druga dimenzija za ovog debila, nje djaba Nike prvi sa Adidasom na svijetu. Bit ce oko stoje dres ali zato bi i dao vala, znas sta imas.BadrHari je napisao/la:Ahti majke ko da je nikeMortemHz je napisao/la:Ma brate ne znam sta bi ti rekao..kvalitetom je najgori i osjeca se k'o kakva krpa ali znalo je biti lijepih za oci e sad..BadrHari je napisao/la:Znaci da se ne uzima?
Cijena u bordo fan shopu je bila 70 KM za clanove i 85 KM za one koji to nisu.![]()
Ma vjerujem vam, vidim na slici da mi ovo i nije neki materijal aman, pogotovo za dres..
Mogu mislit sad vama cijena za ovaj Nike novi, gledo sam na derbiju perverzija, isto Roma
I zeljin je dobar diadorin haman
Toga smo svi svjesni.Lawer_88 je napisao/la:Ma trece kolo kakvih god nijansi da budemo, nećete nas uzetiuNbx je napisao/la:Crveno-crni* Da se primjetit da je lapsuz iz drugog dijela rečenice.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja sam kupio onaj bijeli, sa ljiljanima, kad je bio na snizenju za proslavu titule. Strah me oprat ga da ne bi grb spao jer je nalijepljen peglom. Ne nosim ga, nego je objesen na zidu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
da li neko mozda ima podatke 4 kup utakmice sarajeva sa zeljeznicarom (1954,1963,1968,1969)? strijelce, sastave, kad je tacno odigrana...
-
@hilmo...Pa na našu temu upadaju navijači Sarajeva i tu ne vidim nikakav problem sve dok je rasprava u granicama normale...Čak šta više, neka ljudi, neka raspravljaju...
Opusti se...
Opusti se...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne do bog da su mu admina dali, ne bi mi danas pisali ovdje.PiazzaGrande je napisao/la:@hilmo...Pa na našu temu upadaju navijači Sarajeva i tu ne vidim nikakav problem sve dok je rasprava u granicama normale...Čak šta više, neka ljudi, neka raspravljaju...
Opusti se...

-
MortemHz je napisao/la:Ne do bog da su mu admina dali, ne bi mi danas pisali ovdje.PiazzaGrande je napisao/la:@hilmo...Pa na našu temu upadaju navijači Sarajeva i tu ne vidim nikakav problem sve dok je rasprava u granicama normale...Čak šta više, neka ljudi, neka raspravljaju...
Opusti se...

A dobro, nadoći će u vožnji...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nakon što je poslije gradskog derbija između FK Željezničar i FK Sarajevo koji je odigran 23. jula uništen dio sjeverne tribine na stadionu Grbavica, počeli su radovi na zamjeni stolica. Navijači Bordo kluba uništili su 803 stolice, ogradu, reklame...
Kako je kazao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak za agenciju '''''''' radi se svaki dan, a nada se da će radovi biti završeni do subote 6. avgusta kada Željezničar igra utakmicu na Grbavici.
- Svaki dan se postavlja po 200 stolica. Treba popraviti dio ograde, reklame. Čak su i osigurači uništeni, vodokotlići – kaže Šiljak.
On je također potvrdio da će po završetku radova ispostaviti fakturu FK Sarajevo radi naknade štete koja se procjenjuje na skoro 30.000 KM.
Kako je kazao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak za agenciju '''''''' radi se svaki dan, a nada se da će radovi biti završeni do subote 6. avgusta kada Željezničar igra utakmicu na Grbavici.
- Svaki dan se postavlja po 200 stolica. Treba popraviti dio ograde, reklame. Čak su i osigurači uništeni, vodokotlići – kaže Šiljak.
On je također potvrdio da će po završetku radova ispostaviti fakturu FK Sarajevo radi naknade štete koja se procjenjuje na skoro 30.000 KM.
Ima li iti jedan navijac Zeljeznicara koji fakat vjeruje da je unisteno 803 stolice? 

Pravila su jasna. Ja samo spriječavam da se krše.PiazzaGrande je napisao/la:@hilmo...Pa na našu temu upadaju navijači Sarajeva i tu ne vidim nikakav problem sve dok je rasprava u granicama normale...Čak šta više, neka ljudi, neka raspravljaju...
Opusti se...
Uništeno? Ne. Oštećeno, itekako.Evander je napisao/la:Ima li iti jedan navijac Zeljeznicara koji fakat vjeruje da je unisteno 803 stolice?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ako ćete tjerati Benku, potjerajte ga u pravcu juga...do Mostara 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ko je od forumaša iz Mostara najavio ovaj belaj večeras prije svih nas.Molim da se citira taj post il nek se sam javi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Kakav belaj?Besic je napisao/la:Ko je od forumaša iz Mostara najavio ovaj belaj večeras prije svih nas.Molim da se citira taj post il nek se sam javi.
1905
Jel bar Sarajevska piva? Pa neki dan su sarnuli ugovor sa FK Sarajevom, moze se valjda popit jedna?
Nemoj samo Benku stavio sam ga na tipovanju da zabija prvi 1-0 tip 1
Nemoj samo Benku stavio sam ga na tipovanju da zabija prvi 1-0 tip 1