FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jalehordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoceli se ici u srijedu sa vozom
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- sarajlija89
- Kontakt:
bice blagovremeno obavjestenje...kad se budu znali svi detalji bice obavjest hoce li se ici organizovano uopce jer ima nekih problema...mozes na nasem forumu nac detaljnijejalehordas je napisao/la:Hoceli se ici u srijedu sa vozom
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Nismo druzeljubivi prema nikome,ima nekih stvari koji RA nemozemo zaboraviti jer su ispali korektni nista vise!
Izgleda da se nece nikako ici...cini mi sejalehordas je napisao/la:Hoceli se ici u srijedu sa vozom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa i neces doci majstore, ako ti se ne dolazi. Ko da zivis u Stockholmu, a ne u Sa. Na nasoj temi sam vam i govorio o problemima sa vozom, ali izgleda niko nije slusao. Tesko izvodljivo, pogotovo radnim danom. Fino i lijepo, u auto, porefas se i malo protegnes noge do Mostara. Samo mi je zao sto je srijeda, sto nece doci dosta starije raje koji ne mogu zbog posla. Ova nasa ekipa koja redovno dolazi kod nas u goste, nece moci doci.
-
- Kontakt:
normalno da cemo doci ko da je ovo prvi put da nece biti prevoza!
-
- Kontakt:
Neznam koliko Hordi smije doći na tekmu.
Da se islo za vikend bilo bi sigurno preko 600 ljudi , ovako radni dan a jos vjerovatno tekma u 13:00 , sve preko 100 je odlicnomeme pitar je napisao/la:Neznam koliko Hordi smije doći na tekmu.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Sta 13,jel ovo pomjereno definitivno ili ......Nemoj te se zajebavati......Dirk je napisao/la:Da se islo za vikend bilo bi sigurno preko 600 ljudi , ovako radni dan a jos vjerovatno tekma u 13:00 , sve preko 100 je odlicnomeme pitar je napisao/la:Neznam koliko Hordi smije doći na tekmu.
Ne zajebajem se izgleda da je tekma u 13:00 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
otkud u 13 zar nije u 15Dirk je napisao/la:Ne zajebajem se izgleda da je tekma u 13:00
u 15 je dnevni termin naložen od saveza kakav 13 pa to se u novembru igra u tom vremenu
-
- Kontakt:
Mislio sam koliko je odobreno od strane Veleža.
-
- Kontakt:
Ma ovaj baca bombe cuj u 13
Ne bacam ja bombe , nego i udruzenje ima info da je u 13:00 , tako da me ne prozivas bez veze i bez ikakvog povoda!samo rajvosa je napisao/la:Ma ovaj baca bombe cuj u 13
-
- Kontakt:
Pa pogledaj da pise u 15 sati,gdje udruzenje ima tu informaciju znam ni da oni povodom toga nisu nista javili!Dirk je napisao/la:Ne bacam ja bombe , nego i udruzenje ima info da je u 13:00 , tako da me ne prozivas bez veze i bez ikakvog povoda!samo rajvosa je napisao/la:Ma ovaj baca bombe cuj u 13
Pa pogledaj ti, nigdje ne pise da je u 13...fino pise da je u 15:00...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- sarajlija89
- Kontakt:
Ponedjeljak, 18h, Sport Centar Caffe u Zetri - promocija DVD-a! "
svako ko moze nek dodje
http://fksinfo.com/np-1041-BP1946_Saops ... avnost.htm
svak cast udruzenju BP 1946 na ovome...samo hrabro i istrajat u svojim zahtjevima do kraja...
svako ko moze nek dodje

http://fksinfo.com/np-1041-BP1946_Saops ... avnost.htm
svak cast udruzenju BP 1946 na ovome...samo hrabro i istrajat u svojim zahtjevima do kraja...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
utakmica je u 15.00h
glavni sudija : Robert Zrilić ( Banja Luka )
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- TheManiacs
- Kontakt:
Nantess je napisao/la:utakmica je u 15.00h
Jel to onaj

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.