T-MAC je napisao/la:a krampu povest da im okopa plazu i grah zasadi.....da imamo i za sljedece ljetovanje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
T-MAC je napisao/la:a krampu povest da im okopa plazu i grah zasadi.....da imamo i za sljedece ljetovanje
Tamam nam tvoj sator dobro dodje,jer nas dosta ide,necemo svi moci kod Fruteka se uvalit ...T-MAC je napisao/la:hahahahahaha...oplaka za ovaj bjeli luk...hahahahahahah
a kad smo kod satora,imam je neki...mislim da je za 8 il 10 osoba...jbt joss nekog pokupit sa foruma onako usput...
*p!p!t@* je napisao/la:T-MAC je napisao/la:a krampu povest da im okopa plazu i grah zasadi.....da imamo i za sljedece ljetovanje![]()
![]()
Moremo kakvu kravu povest da imamo mlijeka skupo kod njihT-MAC je napisao/la:a krampu povest da im okopa plazu i grah zasadi.....da imamo i za sljedece ljetovanje
Zato ces ga jesti kad odemo na more*p!p!t@* je napisao/la:Nisam grah nie ko imao praviti u ova dobaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takavjedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari
Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija
pipita jesi jeo grah
Da ga je bilo jeo bih
Gdje nam je krampa??
ima za "to" mala hala na spratu kućethe scouser je napisao/la:I ako neko pokupi kakvu trebu (a gdje nece sa ovakvim manirima ponasanja na plazu),ne mere u sator.
@nevjernik
U transporteru se 15 kurbana fino smjestilo,valjda ce i ovi hajvani....
al kurbani nisu isli na more...the scouser je napisao/la:I ako neko pokupi kakvu trebu (a gdje nece sa ovakvim manirima ponasanja na plazu),ne mere u sator.
@nevjernik
U transporteru se 15 kurbana fino smjestilo,valjda ce i ovi hajvani....
Jesi neki,a ja ti mislo grah spremit*p!p!t@* je napisao/la:Raja i ja bih rado s vama ,al sam u obavezama![]()
![]()
Slijedece godine cemo pociniti nesto ozbiljnije aBd ako se bude zivo i zdravo bar sto se mene tice(trudit cu se da do tad ne popijem koju za banovice)
hehehe, pa poispadat cete iz toga ko kurbanithe scouser je napisao/la:
Evo i mog aviona.....
Gravitacija ovdje ima druga pravila....nevjernik je napisao/la:hehehe, pa poispadat cete iz toga ko kurbanithe scouser je napisao/la:
Evo i mog aviona.....
Kol'ko ja puta trebam reci da se mojim transporterom ideharry_90 je napisao/la:
Ima da im uletimo sa ovim busem u moreima da idemo šese't kroz more
Mozda necemo svi stati,bolje u tvoj transporter stavit pilice,kobasice,luka,lonce,pastete itd...the scouser je napisao/la:Kol'ko ja puta trebam reci da se mojim transporterom ideharry_90 je napisao/la:
Ima da im uletimo sa ovim busem u moreima da idemo šese't kroz more
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.