Evo nove cijene igraca na transfermarktu:
http://www.transfermarkt.com/en/fk-olim ... 11215.html
Smanjene cijene cim nam je liga oslabila, inace mislim da bi Vidovic ostao na 350.000 € a Regoje bi ostao na 300.000 €, i ako mislim da mu treba povecati malo.
Trebalo je povecati cijenu Hamzicu do 300.000 €, jedan od najboljih golmana ove sezone, pustio 14 golova u 15 utakmica, 6 utakmica sve odbranio, 3-4 penala odbranio(Zvijezda, Rudar i jos neka ekipa cini mi se), protiv Celika je bio bacio loptu Muharemovicu da doda Dulji za gol, zna dobro jedan-na-jedan, i protiv Sirokog se fenomenalno bacio kad je lopta odbila se od zemlje(to vecina golmana nebi odbranili).
Smajicu cijena treba na 350.000 €, Muharemovicu na 400.000 €, ostalo izgleda da je tu negdje od prilike.
Al' kad odu Dulja i Torlak, odmah 875.000 € siromasniji.
Zato Zeba povecava za 450.000 € i Sesar za lizalo.
EDIT:
I ako se Subasic vrati, onda je to jos 400.000 € u vrijednosti, i ako nema veze koliko je na papiru kad znaju svi nasi momci igrati i to vrlo lijepo.
Dobro je da sad dobijemo koje pare za Dulju, Torlaka a jos ono za Kadrica, i ako dobijemo sta za Ferizovica?
Subasica zadrzati koju sezonu ako ga ovi OH Leuven nece kupiti sada pa onda da se proda. Ali eno vidim daju mu vise i vise vremena, sad imaju kartoniranih i povrijedjenih odbrambenih igraca pa izgleda da ce Subasic dobiti jos 90 minuta.
Zna li iko ko moze biti taj treci koji ide u inostranstvu osim Dulje i Torlaka??