Olimpik Sarajevo

arhimed89
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 04 nov 2013, 01:52

slika
VaMoS VuKoVi :mrgreen:

Ovo je bio bod za jednog starog vuka @Pabiza u dalekoj Australiji :D

@mokroguz
ima li snimak tekme sa Sirokim?I zanima me izvjestaj sa tekme ako je neko gledao,kvaliteta u timovima ne manjka ali po nekim komentarima cini se kao uspavanka tekma.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 nov 2013, 13:11

Ok ekipa Olimpica..zaslužen bod..
al što igrate antinogomet zadnjih 20-30 minuta to je nevjerojatno

svaki kontakt kriče, valjaju se, traže faul, zadržavaju, golmanu treba 10 minuta da donese loptu na peterac i da je izbije..

nisam to očekivao od Olimpica..sve ostalo ok ali to je bilo tuzno za ekipu koja preferira ka vrhu i koja zapravo i jest u vrhu..otvorenije je leotar igrao kad gledam kompletnu utakmicu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 nov 2013, 13:15

Slićan komentar ti je bio i prošle godine u septembru kada je bilo također 0:0.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 nov 2013, 13:17

Mancini je napisao/la:Slićan komentar ti je bio i prošle godine u septembru kada je bilo također 0:0.
ne sjećam se..
ali se sjećam utakmice Široki - Olimpic 0:3, Raščić je tada dao 2-3 gola ako se dobro sjećam..tada ste dobili aplauz kompletnog stadiona, a Raščić je nakon izmjene ispraćen pljeskom u svlačionicu..

samo hoću da kažem da sam više očekivao, odnosno, nisam očekivao od Olimpica onakvo zatvaranje, valjanje i zadržavanje...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 nov 2013, 13:26

I nije bilo 0:3 nego 1:3.Za mene si inače malo pristrasan pa te neshvatam previše ozbiljnim.Inače remi nije loš s obzirom da su i jedni i drugi imali 2-3 šanse.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 nov 2013, 13:54

Mancini je napisao/la:I nije bilo 0:3 nego 1:3.Za mene si inače malo pristrasan pa te neshvatam previše ozbiljnim.Inače remi nije loš s obzirom da su i jedni i drugi imali 2-3 šanse.
boli me ki.ta kakvim me ti smatraš :arrow:
remi je najrealniji na kraju kad se sve sagleda..ja sam samo dao mišljenje svoje na odugovlačenja Olimpica i valjanja u posljednjem periodu utakmice

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 nov 2013, 16:03

Bravo primitivac.Pokazao si svoje pravo lice.Imaš mahanje.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 nov 2013, 18:17

arhimed89 je napisao/la:slika
VaMoS VuKoVi :mrgreen:

Ovo je bio bod za jednog starog vuka @Pabiza u dalekoj Australiji :D

@mokroguz
ima li snimak tekme sa Sirokim?I zanima me izvjestaj sa tekme ako je neko gledao,kvaliteta u timovima ne manjka ali po nekim komentarima cini se kao uspavanka tekma.
Bilo se i prvo poluvrijeme snimalo ali nesto se zakacio program pa samo imam drugo poluvrijeme. Vidjet cemo, moram proroviti kroz snimke da vidim sta bi od prvog poluvremena. :P

Vala je protiv Sirokog i jedan bod vrijedan. Nebi ni trazio vise da smo pobijedili umjesto remizirali protiv koje druge ekipe, ali zasluzuju nasi vukovi jos 5-8 bodova kad pogleda se kako su u sezoni igrali. Niti jedan poraz u gostima.
Samo ostaje ta cinjenica da sto vise propustamo ranije sve ce nam teze kasnije biti traziti to mjesto za Evropu. Ako makar kup osvojimo, a to znam da mozemo, onda nebi bilo hice oko lige bas.

A sto se tice igre protiv Sirokog, slazem se da je remi realan rezultat gledajuci citavu utakmicu i ako nam ne prija taj nedostatak par bodova.
Mislim da ako nisu se osjecali borbeni danas, bolje je da su zadrzali igru malo, radije otici sa jednim bodom nego bez ikavog boda.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 nov 2013, 20:01

Bice izvjestaj za sada dok ne popravim ovaj snimak smotani(ako ga uspijem popraviti).
Postavicu ovdje sve kad bude gotovo. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 nov 2013, 13:40

Mokroguz je napisao/la:Bice izvjestaj za sada dok ne popravim ovaj snimak smotani(ako ga uspijem popraviti).
OLIMPIC je KOLEKTIV za poštovanje I nadam se da ste vi pojedini mangupi shvatili I nemojte vise pisat gluposti.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 nov 2013, 10:28

pabizo je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Bice izvjestaj za sada dok ne popravim ovaj snimak smotani(ako ga uspijem popraviti).
OLIMPIC je KOLEKTIV za poštovanje I nadam se da ste vi pojedini mangupi shvatili I nemojte vise pisat gluposti.
Vjerovatno si citirao pogresnog covjeka kad si to pisao ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 nov 2013, 10:54

arhimed89 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Vjerovatno si citirao pogresnog covjeka kad si to pisao ;)
OLIMPICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC-INSTITUCIJA POŠTENJA I DOBROG NOGOMETA.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2013, 10:57

:lol: Pabizo sjedio sam ti prošli petak u džamiji sa šefom, dobar čo'ek. Kako je u Australiji, radi li picerija? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 nov 2013, 11:05

Evo nove cijene igraca na transfermarktu:
http://www.transfermarkt.com/en/fk-olim ... 11215.html

Smanjene cijene cim nam je liga oslabila, inace mislim da bi Vidovic ostao na 350.000 € a Regoje bi ostao na 300.000 €, i ako mislim da mu treba povecati malo.
Trebalo je povecati cijenu Hamzicu do 300.000 €, jedan od najboljih golmana ove sezone, pustio 14 golova u 15 utakmica, 6 utakmica sve odbranio, 3-4 penala odbranio(Zvijezda, Rudar i jos neka ekipa cini mi se), protiv Celika je bio bacio loptu Muharemovicu da doda Dulji za gol, zna dobro jedan-na-jedan, i protiv Sirokog se fenomenalno bacio kad je lopta odbila se od zemlje(to vecina golmana nebi odbranili).

Smajicu cijena treba na 350.000 €, Muharemovicu na 400.000 €, ostalo izgleda da je tu negdje od prilike.

Al' kad odu Dulja i Torlak, odmah 875.000 € siromasniji. :mrgreen:
Zato Zeba povecava za 450.000 € i Sesar za lizalo.

EDIT:
I ako se Subasic vrati, onda je to jos 400.000 € u vrijednosti, i ako nema veze koliko je na papiru kad znaju svi nasi momci igrati i to vrlo lijepo.
Dobro je da sad dobijemo koje pare za Dulju, Torlaka a jos ono za Kadrica, i ako dobijemo sta za Ferizovica?
Subasica zadrzati koju sezonu ako ga ovi OH Leuven nece kupiti sada pa onda da se proda. Ali eno vidim daju mu vise i vise vremena, sad imaju kartoniranih i povrijedjenih odbrambenih igraca pa izgleda da ce Subasic dobiti jos 90 minuta.

Zna li iko ko moze biti taj treci koji ide u inostranstvu osim Dulje i Torlaka??

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 nov 2013, 12:28

bagrcavi je napisao/la::lol: Pabizo sjedio sam ti prošli petak u džamiji sa šefom, dobar čo'ek. Kako je u Australiji, radi li picerija? :mrgreen:
Hvala na informaciji.Picerija radi jako dobro a sada je krenuo I biznis sa kamionima,tako da se radi ali ostaje žal za mahalom I mojim jaranima I ispijanje kave na ALIPAŠINOM ali se nadam da uskoro stignem u Sarajevo na kratko vrijeme I posjetim moj najdraži klub I da urućim poklone svima upošljenim u klubu a posebno me raduje početak izgradnje kampa OLIMPICA koji ce biti EXTRA.Imam info da ce iza svega toga stajati jedan poznati evropski klub I naravno naš babo g.Nijaz jer su ljudi iz tog kluba prijepoznali da ce imat posla sa jako poštenim covjekom koji ima viziju za boljitak nogometa u BiH.Za sada je prerano da vam kažem ko ce biti direktor kampa ali ce biti vjeliko iznenađenje za sve vas koji volite I ne volite OLIMPIC.Znam da je vec bio razgovor sa tim gospodinom koji je prihvatio u nacelu da preuzme taj posao a I predstavnik tog evropskog kluba se složio sa izborom g.Gracica jer se radi o jako stručnom I mladom covjeku I tu je g.Nijaz pogodio a rezultat svega toga ce biti kada mladi vukovi pocnu odlazit u velike evropske klubove.E to je prava priča a dali cemo biti šampioni svoje države ili ne mislim da je nebitno.Pozdrav a imam I još obaveza,,,,,

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 nov 2013, 02:28

Celik 2-2 Olimpic
Olimpic 1-1 Borac
Velez 1-1 Olimpic
Olimpic 0-2 Sarajevo
Zeljeznicar 1-1 Olimpic
Zrinjski 1-1 Olimpic
Siroki 0-0 Olimpic

Ovako sam procijenio te utakmice:
Celik 2-2 Olimpic ----- bili smo bolji
Olimpic 1-1 Borac ----- bili smo bolji
Velez 1-1 Olimpic ----- bili smo bolji
Olimpic 0-2 Sarajevo ----- bili smo gori
Zeljeznicar 1-1 Olimpic ----- bili smo jednaki
Zrinjski 1-1 Olimpic ----- bili smo bolji
Siroki 0-0 Olimpic ----- bili smo bolji

Svako navija za Mladost u zrijebu sad lol. Nama u trenutnom stanju mislim da odgovaraju Mladost, Celik, Zeljo i Sarajevo. Siroki i Zrinjski su jaki, a Velez izgleda da su se popravili.
No moze se dosta promijeniti u toku zimske pauze. Zeba, Sesar, mozda Arezina i jos koji nam dolaze, Torlak i Dulja odlaze, Smajic se vraca od ozlijede.

Kome god izvuku nas, nastradali su.
<3 OLIMPIC <3

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 nov 2013, 11:51

Mokroguz je napisao/la:Celik 2-2 Olimpic
Olimpic 1-1 Borac
Velez 1-1 Olimpic
Olimpic 0-2 Sarajevo
Zeljeznicar 1-1 Olimpic
Zrinjski 1-1 Olimpic
Siroki 0-0 Olimpic

Svako navija za Mladost u zrijebu sad lol. Nama u trenutnom stanju mislim da odgovaraju Mladost, Celik, Zeljo i Sarajevo. Siroki i Zrinjski su jaki, a Velez izgleda da su se popravili.
No moze se dosta promijeniti u toku zimske pauze. Zeba, Sesar, mozda Arezina i jos koji nam dolaze, Torlak i Dulja odlaze, Smajic se vraca od ozlijede.

<3 OLIMPIC <3
Naravno da idemo dalje ,,,,,,imamo finu ekipicu mladost-iskustvo iskusnog g.Kolara ,organizovanu upravu NE DUGUJEMO NIKOM NIŠTA.NAŠI NOGOMETAŠI TRENIRAJU REDOVNO ,PRAVILNU ISHRANU IMAJU REDOVNO,PRIMANJA SOLIDNA I NA VRIJEME UPLATE ŠTO IM SE DUGUJE I ŠTO ZARADE,POŠTENOG I SPOSOBNOG PREDSJEDNIKA .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2013, 14:46

Mokroguz je napisao/la:Celik 2-2 Olimpic
Olimpic 1-1 Borac
Velez 1-1 Olimpic
Olimpic 0-2 Sarajevo
Zeljeznicar 1-1 Olimpic
Zrinjski 1-1 Olimpic
Siroki 0-0 Olimpic

<3 OLIMPIC <3
Ivan Sesar?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 nov 2013, 14:49

Josip
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 nov 2013, 03:44

Je li ko drugi vidio ono iznenadjenje na stranici Olimpica? :D

http://olimpic.ba/

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.