istog sam misljenjaLivnjak je napisao/la:Najmanje duplo veći talentedinjo-bih je napisao/la:spominjao sam ga ja par puta, jer sam ga pratio u mladim repkama hrvatske, on je po meni puno veci talenat od starijeg brata.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: AW: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentati
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Halilović 20 poena, 14 skokova za 35 minuta, valorizacija 32.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koju poziciju igra halilovic ? Vidim da zna skupiti pofino skokova po utakmici..armin je napisao/la:Halilović 20 poena, 14 skokova za 35 minuta, valorizacija 32.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
3.Papastathopoulos je napisao/la:Koju poziciju igra halilovic ? Vidim da zna skupiti pofino skokova po utakmici..armin je napisao/la:Halilović 20 poena, 14 skokova za 35 minuta, valorizacija 32.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mozda bi ga valjalo zovnuti i isprobati pa da vidimo ima li sta od njega pored masica i persica..a nisam siguran je li i ovaj novi sutalo igra 3, mislim da jestarmin je napisao/la:3.Papastathopoulos je napisao/la:Koju poziciju igra halilovic ? Vidim da zna skupiti pofino skokova po utakmici..armin je napisao/la:Halilović 20 poena, 14 skokova za 35 minuta, valorizacija 32.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
halilovic zadnje 3-4 godine igra 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mozda bi ga valjalo zovnuti i isprobati pa da vidimo ima li sta od njega pored masica i persica..a nisam siguran je li i ovaj novi sutalo igra 3, mislim da jestarmin je napisao/la:3.Papastathopoulos je napisao/la:Koju poziciju igra halilovic ? Vidim da zna skupiti pofino skokova po utakmici..armin je napisao/la:Halilović 20 poena, 14 skokova za 35 minuta, valorizacija 32.

šutalo je bek
-
- Kontakt:
Mislim i ja da Halilović odavno ne igra više trojku. Mada u reprezentaciji mi je Mašić idealno krilo, da ne traži puno loptu, u smislu kreiranja nekih pozicija, nego da više igra bez lopte u napadu i pozicionira se, a onda kad se izradi akcija da on ostane sam na trici, da buši, k'o što je bušio Gruzijce
. Mada je Halilović u zadnjim utakmicama pokazao da se ne smije zaboraviti na njega, nešto slično kao i Bavke.

Ma meni je sva ova priča oko reprezentacija i igrača u fazonu tresla se gora rodio se miš puno nekog skautinga,lobiranja ,a na kraju rezultat nikakav ili veoma mali..Aco je kao krenuo u podmlađivanje ekipe da bi sad kao imao ljude po 30et godina u opticaju za EP,a odrekao se igrača tipa Goran Ikonić,KEnan BAjramović i slično jer želi da podmladi rep. to mi nikako ne ide u glavu..
Harun ništa nije uspio da odradi za 3-4 igrača koji su nam trebali ne kažem da je do njega al sve je ovo tanko za EP..
Harun ništa nije uspio da odradi za 3-4 igrača koji su nam trebali ne kažem da je do njega al sve je ovo tanko za EP..
Razocarani ste jer ste ocekivali Begice, Omice i slicne slucajeve ... Harun je obecao borbu za svakog igraca, a pojedinci kontali da je to vec gotova stvar. Malo sutra .. Ne moze se u dvije godine popraviti dvije decenije nerada kosarkaskog saveza, to je cinjenica. Plus pravila FIBE koja nas kao mali savez ne sljivi nit 1%. Samo neka trenutni kadar sacuva zdravlje, vjerujem da mozemo biti veliko iznenadjenje prvenstva ..
Upravo to ljudi misle da se za 2 godine dobrog rada moze rijesit sve , ja sam presretan i sa ovim jer mi se svidja sistem koji aco pravi a jos ponajvise mi se svidja to sto radi nesto na duge staze ako bude imao uspijeha sa nama siguran sam da ce nastavit da nas trenirasamson je napisao/la:Razocarani ste jer ste ocekivali Begice, Omice i slicne slucajeve ... Harun je obecao borbu za svakog igraca, a pojedinci kontali da je to vec gotova stvar. Malo sutra .. Ne moze se u dvije godine popraviti dvije decenije nerada kosarkaskog saveza, to je cinjenica. Plus pravila FIBE koja nas kao mali savez ne sljivi nit 1%. Samo neka trenutni kadar sacuva zdravlje, vjerujem da mozemo biti veliko iznenadjenje prvenstva ..

aco trenira BiH da mi obnovio svoje ime i prva veca prilika i cao djacigrgr je napisao/la:Upravo to ljudi misle da se za 2 godine dobrog rada moze rijesit sve , ja sam presretan i sa ovim jer mi se svidja sistem koji aco pravi a jos ponajvise mi se svidja to sto radi nesto na duge staze ako bude imao uspijeha sa nama siguran sam da ce nastavit da nas trenirasamson je napisao/la:Razocarani ste jer ste ocekivali Begice, Omice i slicne slucajeve ... Harun je obecao borbu za svakog igraca, a pojedinci kontali da je to vec gotova stvar. Malo sutra .. Ne moze se u dvije godine popraviti dvije decenije nerada kosarkaskog saveza, to je cinjenica. Plus pravila FIBE koja nas kao mali savez ne sljivi nit 1%. Samo neka trenutni kadar sacuva zdravlje, vjerujem da mozemo biti veliko iznenadjenje prvenstva ..
nemoj te biti naivni
ali da nebi odmah skakali po meni aco je jedva veoma pozitivna stvar u BiH kosarci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne vjerujem da će Vrabac biti izabran u draftu. Možda kasni pick u drugoj rundi.
u milwaukee-u su vec poceli nositi njegov dres na utakmice 

Sigurno je u pitanju Chris Mathieu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Sigurno je u pitanju Chris Mathieu.

Novinar eurobasket.com stranice, Amerikanac koji veoma voli Bosnu i Hercegovinu.lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Sigurno je u pitanju Chris Mathieu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- legenda reala
- Kontakt:
A šta on potencijalni reprezentativac, odakle sad dođosmo do njega.
Imal kakvih novosti ono insajderski kako samo vas dvojica znate
Imal kakvih novosti ono insajderski kako samo vas dvojica znate

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koju bi on poziciju igrao u nba?(bez da dobije fino kila...) 

@target
samo sam potvrdio izjavu od Markovica
samo sam potvrdio izjavu od Markovica