LegendKiller je napisao/la:Meni nije jasno zašto se strumfovi ovoliko čude, kada se o ovome pisalo ima 10ak dana. Jednostavno UEFA je dala rok da platite Slavku dug do 29.03. a do tog datuma niste platili, čovjek o tome preko agenta izvijestio savez i UEFA-u. Novac ste mu platili tek početkom aprila. Što se tiče transakcija, iste se realizuju uglavnom isti dan eventualno naredni, to zavisi i od banke platioca ali i banke primaoca novca, a postoji i hitna uplata koja se odmah realizuje ali je nešto skuplja. Uglavnom onaj ko plaća dužan je osigurati da novac bude plaćen na vrijeme. Ko je to čekao zadnji dan pa izvrši uplatu duga koji je osnovan i od kojeg zavisi licenca? Možda je dokoljenko lično čim se ovoliko pravda
ma rok je bio do 31.03, ali nevazno to je to sto si ti rekao, sad slavko je pa.kas ispao, ali to je nevazno sa tim sto si imao rok da uplatis pare, ne mogu da vjerujem jos uvijek da je taj rok se fulio, ne zelim da vjerujem
BeSha1992 je napisao/la:Azpi je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
Sta se gleda validno na virmanu u ovom slucaju Zeljo-Slavko
Datum kad je zaprimljen u banci ili datum kad su pare legle na racun Slavki
ma datum kad je predan nalog, da li onaj obicni pa pecat ili kao svi normalni preko internet bankarstva ima tacna sekunda poslanog naloga
naravno nece me cuditi da ce biti opravdanje da je radnik banke namjerno kocio 7 dana isplatu, banka ljuta na zelju pa namjerno kocila i sl., uglavnom gluposti kojima se pokusava opravdat nevjerovatna nesposobnost uprave ako je istina da su zakasnili

to radnik da uradi u banci, njemu je noga, a banci je tuzba k'o Trebevic znaci, posebno koje su posljedice iza svega...
ma znam, ali od debila ne bi me cudila i takva objasnjenja da se opravda nesposobnost, ono debilizmi teski
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.