Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BeSha1992
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BeSha1992 » 04 maj 2019, 23:26

Azpi je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
Sta se gleda validno na virmanu u ovom slucaju Zeljo-Slavko
Datum kad je zaprimljen u banci ili datum kad su pare legle na racun Slavki
ma datum kad je predan nalog, da li onaj obicni pa pecat ili kao svi normalni preko internet bankarstva ima tacna sekunda poslanog naloga

naravno nece me cuditi da ce biti opravdanje da je radnik banke namjerno kocio 7 dana isplatu, banka ljuta na zelju pa namjerno kocila i sl., uglavnom gluposti kojima se pokusava opravdat nevjerovatna nesposobnost uprave ako je istina da su zakasnili :crazy:

to radnik da uradi u banci, njemu je noga, a banci je tuzba k'o Trebevic znaci, posebno koje su posljedice iza svega...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 04 maj 2019, 23:27

LegendKiller je napisao/la:Meni nije jasno zašto se strumfovi ovoliko čude, kada se o ovome pisalo ima 10ak dana. Jednostavno UEFA je dala rok da platite Slavku dug do 29.03. a do tog datuma niste platili, čovjek o tome preko agenta izvijestio savez i UEFA-u. Novac ste mu platili tek početkom aprila. Što se tiče transakcija, iste se realizuju uglavnom isti dan eventualno naredni, to zavisi i od banke platioca ali i banke primaoca novca, a postoji i hitna uplata koja se odmah realizuje ali je nešto skuplja. Uglavnom onaj ko plaća dužan je osigurati da novac bude plaćen na vrijeme. Ko je to čekao zadnji dan pa izvrši uplatu duga koji je osnovan i od kojeg zavisi licenca? Možda je dokoljenko lično čim se ovoliko pravda
ma rok je bio do 31.03, ali nevazno to je to sto si ti rekao, sad slavko je pa.kas ispao, ali to je nevazno sa tim sto si imao rok da uplatis pare, ne mogu da vjerujem jos uvijek da je taj rok se fulio, ne zelim da vjerujem :(
BeSha1992 je napisao/la:
Azpi je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
Sta se gleda validno na virmanu u ovom slucaju Zeljo-Slavko
Datum kad je zaprimljen u banci ili datum kad su pare legle na racun Slavki
ma datum kad je predan nalog, da li onaj obicni pa pecat ili kao svi normalni preko internet bankarstva ima tacna sekunda poslanog naloga

naravno nece me cuditi da ce biti opravdanje da je radnik banke namjerno kocio 7 dana isplatu, banka ljuta na zelju pa namjerno kocila i sl., uglavnom gluposti kojima se pokusava opravdat nevjerovatna nesposobnost uprave ako je istina da su zakasnili :crazy:

to radnik da uradi u banci, njemu je noga, a banci je tuzba k'o Trebevic znaci, posebno koje su posljedice iza svega...
ma znam, ali od debila ne bi me cudila i takva objasnjenja da se opravda nesposobnost, ono debilizmi teski
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 maj 2019, 23:35

I sta ako je na nalogu datum 31.03.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 04 maj 2019, 23:36

Ali opet ako su već poslali nalog banci zadnji dan, zašto to nisu predali kao dokaz uz prijavu za licencu. Ne rade u toj komisiji baš toliki kreteni da kažu iako imate dokaz mi vam ne damo licencu. Čim ganjaju Petrovića da ima retroaktivno nešto potpiše, izgleda da su zeznuli stvar :bow:

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 04 maj 2019, 23:39

svrakino1921 je napisao/la:I sta ako je na nalogu datum 31.03.
tad si ispunio kriterije da do 31.03. izmiris dugovanja, ali tesko
LegendKiller je napisao/la:Ali opet ako su već poslali nalog banci zadnji dan, zašto to nisu predali kao dokaz uz prijavu za licencu. Ne rade u toj komisiji baš toliki kreteni da kažu iako imate dokaz mi vam ne damo licencu. Čim ganjaju Petrovića da ima retroaktivno nešto potpiše, izgleda da su zeznuli stvar :bow:
ma ne to je to i cim se ne oglasavaju iz kluba, a da znaju da su ok da je sve po pravilima kao da se ne bi javili saopstenjem, najvjerovatnije da je uplata bila u aprilu i da od licence nista :(
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 maj 2019, 23:39

LegendKiller je napisao/la:Ali opet ako su već poslali nalog banci zadnji dan, zašto to nisu predali kao dokaz uz prijavu za licencu. Ne rade u toj komisiji baš toliki kreteni da kažu iako imate dokaz mi vam ne damo licencu. Čim ganjaju Petrovića da ima retroaktivno nešto potpiše, izgleda da su zeznuli stvar :bow:
Ali opet ako su zakasnili pa poslali nalog banci 01.04.sto su raspravljali do kasno u noc
Mozda da pitamo Petrovica da nam potpise retroaktivno

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 maj 2019, 23:40

Ovaj interviju sa Slavkom sve govori, citajte izmedju redova i vidjet ce te da nisu na vrijeme uplatili. Sad sigurno lobi radi na sve strane, zato ovoliko rasprave se vode. Mjesec ima kako je krenula ova prica da nisu uplacene pare u roku. Ovdje se bas polemika vodila o tome.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 maj 2019, 23:42

Da smo uplatili na vrijeme logicno da bi nam dali tu licencu. Ovako platili jesmo, ali ne na vrijeme. Duga nema, ali nema ni licence. Probili rok i yebaji ga sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 maj 2019, 23:43

LjoZee je napisao/la:Da smo uplatili na vrijeme logicno da bi nam dali tu licencu. Ovako platili jesmo, ali ne na vrijeme. Duga nema, ali nema ni licence. Probili rok i yebaji ga sad.
Pa imal drugostepena za euro-licencu? Mislim da tu ne bi trebali imati problema :geek: :hmmmmm:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:43

redbull93 je napisao/la:yebi me ako onaj dokoljenko i registrovani nisu ista osoba hahaha
:thumbup: :rol: :rol: :rol:
Registrovani Dokoljenko... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 maj 2019, 23:45

prisonbreak je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Da smo uplatili na vrijeme logicno da bi nam dali tu licencu. Ovako platili jesmo, ali ne na vrijeme. Duga nema, ali nema ni licence. Probili rok i yebaji ga sad.
Pa imal drugostepena za euro-licencu? Mislim da tu ne bi trebali imati problema :geek: :hmmmmm:
Kontam da tu mozes samo dati neki dokaz da si ti cist, a ovi pogrijesili. Mislim da mi u ovoj situaciji nismo cisti ako se idalje gleda taj rok krajem marta kao na prvostepenoj. Jedino da oni sad prikazu da su uplatili i da duga nema pa ovi dopuste, ali cisto sumnjam.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 maj 2019, 23:45

slika :urnebes: :urnebes:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 maj 2019, 23:48

Ma nemamo mi sta trazit na drugostepenoj kako sam ja shvatio
Portal iz Srbije mislim Sportski zurnal napisao da nemozemo dobit licencu ni u kom slucaju
Mislim da je @avenija bas citirao taj portal ovdje
I valjda po Slavki postoji sansa da dobijemo ako nam on nesto potpise a on nece

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 maj 2019, 23:50

Ma ne bi oni dzaba trazili od Slavka nesto da nisu pogrijesili. Tu odmah vidis da pokusavaju ispraviti gresku, ali klinac.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 maj 2019, 23:53

LjoZee je napisao/la:Ma ne bi oni dzaba trazili od Slavka nesto da nisu pogrijesili. Tu odmah vidis da pokusavaju ispraviti gresku, ali klinac.
Ja kako sam cuo on se nije htio javit na pozive

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 maj 2019, 23:58

svrakino1921 je napisao/la:
Ma nemamo mi sta trazit na drugostepenoj kako sam ja shvatio
Portal iz Srbije mislim Sportski zurnal napisao da nemozemo dobit licencu ni u kom slucaju
Mislim da je @avenija bas citirao taj portal ovdje
I valjda po Slavki postoji sansa da dobijemo ako nam on nesto potpise a on nece
Ja bih volio da vi dobijete koliko god da mi niste dragi, ipak RS mi je jos manje drag :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 maj 2019, 00:01

svrakino1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ma ne bi oni dzaba trazili od Slavka nesto da nisu pogrijesili. Tu odmah vidis da pokusavaju ispraviti gresku, ali klinac.
Ja kako sam cuo on se nije htio javit na pozive
I njemu sve po spisku zbog one titule neosvojene.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2019, 00:44

benko21 je napisao/la:slika :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 05 maj 2019, 01:06

Izgleda da ovdje niko ne zna sa 100% sigurnoscu, ali logicno mi je da nemas sta cekati drugostepenu ako si probio rok? Nece se to nista promijeniti, ne mozes datum promijeniti? Drugo je npr sto smo mi i Celik pa moras isplatiti do drugostepene, ali Zeljo je probio rok i ne mozes vratiti vrijeme da na kraju ispane da je uplaceno 31.3?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 maj 2019, 01:36

benko21 je napisao/la:slika :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.