FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
nista ja ne piznajemzlajci je napisao/la:Znaci, priznajes da si klempavChinaglia je napisao/la:znaci, biti ce saketanjezlajci je napisao/la:Ma zlajci ce prvi put kad te vidi izvuci malo za te klempave usi.![]()

E sad aferim onom ko vodi Samo Sloboda
tako treba!

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Priča se o Evropi, o titulama, o novom stadionu...A mi opleli o pozdravu kojeg nismo dobili...Reče neko jučer, mene su pozdravili sa ona 4 gola...Kad je nešto lijepo samo se spomene i preskoči, a o ružnim stvarima se razglaba danima.
Svako kome ono jučer smeta se pronašao jer je pljuvao igrače i Husrefa i Azmira poslije Drine i pričao svašta.
Za ovog Leandra ne treba ozbiljno i zlonamjerno shvatit, vidi se da momčić nije uredan nažalost.

Svako kome ono jučer smeta se pronašao jer je pljuvao igrače i Husrefa i Azmira poslije Drine i pričao svašta.
Za ovog Leandra ne treba ozbiljno i zlonamjerno shvatit, vidi se da momčić nije uredan nažalost.
I ja sam to kontao, jer su mu se i ovdje obraćali tako.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja svo vrijeme mislio nas zlajci = profesor

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem
. . .

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sto ti isti navijaci nisu rusili one lopove do prije? Logicno, jer je vecina bila u talu... 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Azmir nece imati puno podrsku u ovom gradu nikad, dok je ne plati..i ne samo Azmir, bilo ko , u bilo kojem klubu dok se ne pogodi oko licnih interesa pojedinaca ne znam sta da uradi to nece valjati
sutra da od Sevilje izgubimo u finalu lige evrope bilo bi prodao Azmir (ili bilo ko da bude) finale LE, uzeo pare da Sevilja ide u ligu prvaka- naravno ako ne plati dje treba
Sabovici su tokom svoje vladavine imali najmanje kritika od strane navijaca UBJEDLJIVO..nema "uprava napolje", nema nikakvih finansijskih izvjestaja , ovog-onog jer su znali podmazat dje treba
a opet kazem prave navijace jeste pogodilo to, ali isti ti trebaju i skontati da se na njih ne odnosi..pozdravili su momci navijace u Travniku, da smatraju da su oni ti koji pricaju ne bi ih ni tamo pozdravili..bio je Azmir i tamo
sutra da od Sevilje izgubimo u finalu lige evrope bilo bi prodao Azmir (ili bilo ko da bude) finale LE, uzeo pare da Sevilja ide u ligu prvaka- naravno ako ne plati dje treba
Sabovici su tokom svoje vladavine imali najmanje kritika od strane navijaca UBJEDLJIVO..nema "uprava napolje", nema nikakvih finansijskih izvjestaja , ovog-onog jer su znali podmazat dje treba
a opet kazem prave navijace jeste pogodilo to, ali isti ti trebaju i skontati da se na njih ne odnosi..pozdravili su momci navijace u Travniku, da smatraju da su oni ti koji pricaju ne bi ih ni tamo pozdravili..bio je Azmir i tamo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pravo u sridu, što bi se reklo!!!ultrasstyle_tz je napisao/la:Azmir nece imati puno podrsku u ovom gradu nikad, dok je ne plati..i ne samo Azmir, bilo ko , u bilo kojem klubu dok se ne pogodi oko licnih interesa pojedinaca ne znam sta da uradi to nece valjati
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Azmir nece imati puno podrsku u ovom gradu nikad, dok je ne plati..i ne samo Azmir, bilo ko , u bilo kojem klubu dok se ne pogodi oko licnih interesa pojedinaca ne znam sta da uradi to nece valjati
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
- Kontakt:
+20ultrasstyle_tz je napisao/la:Azmir nece imati puno podrsku u ovom gradu nikad, dok je ne plati..i ne samo Azmir, bilo ko , u bilo kojem klubu dok se ne pogodi oko licnih interesa pojedinaca ne znam sta da uradi to nece valjati

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sta ba vi uvlacite grupu u ove stvari,kako vas nije sramota.Jeste igdje procitali da se grupa javno oglasila u vezi jucerasnjeg dogadjaja???
De malo razmisljajte kad sta pisete,kad je bilo 5 do 12 mislim da je 70-80 % ljudi bilo iz grupe...koliko jevas bilo ikad javno stalo iza Azmira i Slobode???Ovde ste 10 stranica pisali kako treba grupa da reaguje i organizuje kad su bile trzavice za Azmira.
Koliko vas je bilo na treningu pred Zelju da se da podrska igracima,svi ste pisali da dolazite...ne vidi vas ja tu noc...kisa pala pa vas omela da dodjete!
Poslije Drine,koliko vas je sjelo u auta ili bus grupe i otislo dat podrsku klubu,slabo sam vas i tad vidio(cast izuzetcima,ne mislim na grupu).
Malo vise respekta za Fukare i momke...ovde samo pisete bez imalo razmisljanja.Nista niste bolji od facebooka,jer vidim da i vi pljujete i napadate a nigdje niste procitali javno stav grupe,ako pojedinci pljuju a znate da su pripadnici grupe,ne znaci da je to stav grupe...
De malo razmisljajte kad sta pisete,kad je bilo 5 do 12 mislim da je 70-80 % ljudi bilo iz grupe...koliko jevas bilo ikad javno stalo iza Azmira i Slobode???Ovde ste 10 stranica pisali kako treba grupa da reaguje i organizuje kad su bile trzavice za Azmira.
Koliko vas je bilo na treningu pred Zelju da se da podrska igracima,svi ste pisali da dolazite...ne vidi vas ja tu noc...kisa pala pa vas omela da dodjete!
Poslije Drine,koliko vas je sjelo u auta ili bus grupe i otislo dat podrsku klubu,slabo sam vas i tad vidio(cast izuzetcima,ne mislim na grupu).
Malo vise respekta za Fukare i momke...ovde samo pisete bez imalo razmisljanja.Nista niste bolji od facebooka,jer vidim da i vi pljujete i napadate a nigdje niste procitali javno stav grupe,ako pojedinci pljuju a znate da su pripadnici grupe,ne znaci da je to stav grupe...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djaba sve to kad pola tih momaka samo ceka neki pogresan potez da razapnu i Azmira i sve ostalo. S vama se nikad nije moglo pricati..emirzlaTu je napisao/la:Sta ba vi uvlacite grupu u ove stvari,kako vas nije sramota.Jeste igdje procitali da se grupa javno oglasila u vezi jucerasnjeg dogadjaja???
Kada se vec sve te stvari rade radite radi sebe. Ako si otisao na proteste, ako si isao u Travnik i td ne znaci da imas pravo uzimati u ruke neke vece ovlasti. Zna se gdje je kome mjesto i za sta je ko zaduzen.. Ako ces otici da bi kasnije mogao pricati ja sam ovo ja sam ono onda nemoj ni dolaziti bgt nigdje!
Momci iz UG su puno vise dali zadnju godinu i truda i novca pa sam opet uvjeren da svi oni shvataju zasto je ovo uradjeno i sa njima mozes stati i popricati o tome.
Dok sa vama nema sanse, samo nazor nesto.
Svuda u svijetu igraci nisu duzni da odgovaraju navijacima nakon utakmice. Samo kod nas u Bosni i Srbiji pozivi pred tribinu. Neka su otisli u svlacionicu nakon svega i svih prica. Vrijeme je bilo da se radi bolje buducnosti stane u kraj buckurisu koji se kod nas pravi na tribinama (i zapad i sjever) nakon jednog poraza bezveznog..
Znaci fino shvatite sto je to uradjeno i idemo dalje. Bio sam na vise utakmica domacih od tih sto prozivanju tj svim. Bio sam i na 5 do 12. Davao sam i donacije. Ne treba mi karta od 4 KM vec mi je zadovoljstvo dati 10 ili uzeti sezonsku radi kluba i guranja ideje. Bio sam i na Drini. Pa opet pozdravljam ovaj potez Azmira, neka je svaka cast. Mora se stati u kraj jednom.
I navijaci i Azmir su u pravu. Ali u ovoj situaciji je Azmir vise u pravu od navijaca, jer pogledajte samo sta se spocitavalo njemu, igracima i upravi kluba. Naravno da to nisu zasluzili, nakon svega uradjenog u reorganizaciji kluba
Na kraju je podvukao, da protest igraca nije usmjeren prema istinskim navijacima a da je usmjeren prema onim zlobnicima i misevima koji su jedva docekali posrtaj da opale paljbu zlokobnim komentarima
Dokaz tomu: pozdravljeni navijaci u Travniku od strane igraca 

Na kraju je podvukao, da protest igraca nije usmjeren prema istinskim navijacima a da je usmjeren prema onim zlobnicima i misevima koji su jedva docekali posrtaj da opale paljbu zlokobnim komentarima

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
gledajte slon
ma yebo vas Drina vise da vas yebala, pustite se te yebene utakmice i hajmo razmisljati o finalu kupa i Radniku
evo danas Ajax ostade bez titule u zadnjem kolu odigrali nerijeseno protiv Graafschap-a koji je davnih dana ispao iz lige, jesul i oni prodali
koji smo mi cigani

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Koji navijaci ce ga srusiti? Desetak poluinteligentnih retardosa? Takvi ne dobijaju ni ulicnu tucu, a kamo li sta vise. Vecina navijaca koja mogu da upotrebe mozak znaju da je Azmir nas i da smo mi sa njim. Sve ostalo moze komotno u kompot.Tuzlak04 je napisao/la:. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem. . .
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 08 maj 2016, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jeste udarili negativu, k'o da smo iz lige ispali.
EL narode, opušteno. Već se isprobavaju neke kombinacije, radi se...

-
- Kontakt:
AJAX prodo titulu danas!!!

Zadnja izmjena: VelikiKemo, dana/u 08 maj 2016, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.