Mislim da je kolega mislio na Slobodu i CelikVanja8 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Pocnite izmirivati obaveze a ne traziti krivce i tripovati neke drzavne zavjere.![]()
![]()
Ma @Doglupavko ih loži tamo kako su drugi krivi za ovo,a zna i sam da je sopstvena krivica u pitanju...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
GradKamena2
- Kontakt:
Zizovic dolazi u Zrinju,Petrovic ide u Radnik igra europu,možda i bude tako.
Kolega sta mislio da mislio,ja samo iznosim činjenicno stanje,KUF i KIF...svrakino1921 je napisao/la:Mislim da je kolega mislio na Slobodu i CelikVanja8 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Pocnite izmirivati obaveze a ne traziti krivce i tripovati neke drzavne zavjere.![]()
![]()
Ma @Doglupavko ih loži tamo kako su drugi krivi za ovo,a zna i sam da je sopstvena krivica u pitanju...
![]()
Ma i jedni i drugi i treći umjesto da plate STA duguju oni radije smisljaju drzavne zavjere,dusmane neke,uprave stare.. uzas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mi placamo, ali ne na vrijeme 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la:Mi placamo, ali ne na vrijeme
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo isplatili 
Eto onda dobicete licencu i sta kukatesvrakino1921 je napisao/la:Mi smo isplatili
FK SARAJEVO.
Navikli na placanje sa kamatama izgledaLjoZee je napisao/la:Mi placamo, ali ne na vrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Navika je cudomiky_hz je napisao/la:Navikli na placanje sa kamatama izgledaLjoZee je napisao/la:Mi placamo, ali ne na vrijeme
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
yebi me ako onaj dokoljenko i registrovani nisu ista osoba hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- forza_juve
- Kontakt:
Kaze jedan strumf isplata je bila na vrijeme ali nesto banka kocila, ovaj drugi govori daj Boze da je to tako. Svasta je moguce, nada zadnja umire. UEFA nece dozvoliti malverzacije koje se rade ovdje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa s obzirom da zeljo igra ko kita necemo ni zavrsiti na mjestu koje vodi u evropu nit smo je zasluzili ove godine.. ne vidim razlog za nerviranje oko licenciranja..
- svrakino1921
- Kontakt:
Necemo dobit licencumma_hz je napisao/la:Eto onda dobicete licencu i sta kukatesvrakino1921 je napisao/la:Mi smo isplatili
Prvo je objavio portal iz Srbije da necemo dobit licencu
EGZAKTNO-ZELJEZNICAR NECE DOBIT EURO LICENCU ZBOG PROBIJANJA ROKA ISPLATE DUGA SP.
A sad zasto se vijecalo do kasno u noc na prvostepenoj to cemo da vidimo na drugostepenoj komisiji
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna neko
Sta se gleda validno na virmanu u ovom slucaju Zeljo-Slavko
Datum kad je zaprimljen u banci ili datum kad su pare legle na racun Slavki
svrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
zavisi od vrijednosti transakcije... kod mene se preko 30k vodi kao "hitan" nalog i lijeze u roku sat vremena na racun primaoca... za transakcije manje od 30k sve zavisi kad uneses u program odnosno pustis nalog, ako si ga unio u 11 u sistem u 1 najkasnije bude na racunu korisnika, uglavnom imas 4 ili 5 dnevnih poravnavanja racuna kad transakcije moraju leci... Sad ako je radnik banke uzeo nalog i stavio pecat i ostavio ga par dana to je van svake pameti, na kraju ima izvod koji pokazuje transakcije na prethodni dan
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ma datum kad je predan nalog, da li onaj obicni pa pecat ili kao svi normalni preko internet bankarstva ima tacna sekunda poslanog nalogasvrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
naravno nece me cuditi da ce biti opravdanje da je radnik banke namjerno kocio 7 dana isplatu, banka ljuta na zelju pa namjerno kocila i sl., uglavnom gluposti kojima se pokusava opravdat nevjerovatna nesposobnost uprave ako je istina da su zakasnili
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nije humano sta peljto danas uradi Radniku. Ovo je za suspenzije do kraja sezone. Covjek kojeg su pohvalili iz Uefine komisije za sudjenje i koji je medju 35 sudija u evropi ovo sebi danas nije smio uraditi. Bojim se da ce ga nakon ovog yebati i uefa, pa ce ostati da odsudi par pretkola euro lige i to je to.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaBeSha1992 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
zavisi od vrijednosti transakcije... kod mene se preko 30k vodi kao "hitan" nalog i lijeze u roku sat vremena na racun primaoca... za transakcije manje od 30k sve zavisi kad uneses u program odnosno pustis nalog, ako si ga unio u 11 u sistem u 1 najkasnije bude na racunu korisnika, uglavnom imas 4 ili 5 dnevnih poravnavanja racuna kad transakcije moraju leci... Sad ako je radnik banke uzeo nalog i stavio pecat i ostavio ga par dana to je van svake pameti, na kraju ima izvod koji pokazuje transakcije na prethodni dan
- LegendKiller
- Kontakt:
Meni nije jasno zašto se strumfovi ovoliko čude, kada se o ovome pisalo ima 10ak dana. Jednostavno UEFA je dala rok da platite Slavku dug do 29.03. a do tog datuma niste platili, čovjek o tome preko agenta izvijestio savez i UEFA-u. Novac ste mu platili tek početkom aprila. Što se tiče transakcija, iste se realizuju uglavnom isti dan eventualno naredni, to zavisi i od banke platioca ali i banke primaoca novca, a postoji i hitna uplata koja se odmah realizuje ali je nešto skuplja. Uglavnom onaj ko plaća dužan je osigurati da novac bude plaćen na vrijeme. Ko je to čekao zadnji dan pa izvrši uplatu duga koji je osnovan i od kojeg zavisi licenca? Možda je dokoljenko lično čim se ovoliko pravda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.