Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako bibliotekar dovede ReIsa, trazicu od njega halala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
50%? 

Sta je, keslo ?LvG je napisao/la:50%?
Piše 50% zato sto je Benfica imala 50% njegovog ugovora, a drugih 50% agent Zahavi.
Liverpool je kupio svih 100%.Jasnije ??
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
To @gastone, odmah u kost... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kad si gladan nisi svojSage je napisao/la:To @gastone, odmah u kost...

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Evo sad i zvanicno Dobro dosao LAZARE
idemo sad po nekog zvucnijeg i po tog Morena vise 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Eo ga momci:) haj nek je sa srecom
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... kovic-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... kovic-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
25mil €, odnosno £19,4mil. Dobrodosao Lazare.Clutch je napisao/la:Koliki je iznos transfera ?
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Previše, ali dobro niste ga puno preplatili, a drugačije se i ne može s obzirom na današnje tržište.keno94 je napisao/la:25mil €, odnosno £19,4mil. Dobrodosao Lazare.Clutch je napisao/la:Koliki je iznos transfera ?
Valjda se isplati.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Rekao bih da je placen njegov potencijal. Uz to problem je i vlasnistvo igraca. Pola je pripadalo Benfici, a pola organizaciji nekog superagenta Zahvalija. Tako da je Benfica dobila samo 12,5mil €.
Ogroman potencijal, uz Rodgersa bi ga mogao maksimalno iskoristiti.
Ogroman potencijal, uz Rodgersa bi ga mogao maksimalno iskoristiti.
Nisam nesto ubijedzen u njegove kvalitete alli sretno Lazare. Jos Reusa, Morena i dosta 

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
i ti doprinosis ovim provokacijama na temi jer u zadnje vrijeme nasjedas na skoro svaku. ignorisi ih lakse ce ti biti.gaston je napisao/la:Sta je, keslo ?LvG je napisao/la:50%?
Piše 50% zato sto je Benfica imala 50% njegovog ugovora, a drugih 50% agent Zahavi.
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Najbolji transfer do sada ovog ljeta
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- thekoplegend
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Čovjeku bilo nejasno sto pise 50%, ja samo pojasniofera je napisao/la:i ti doprinosis ovim provokacijama na temi jer u zadnje vrijeme nasjedas na skoro svaku. ignorisi ih lakse ce ti biti.gaston je napisao/la:Sta je, keslo ?LvG je napisao/la:50%?

Aspas OUT - Lambert IN
Alberto OUT - Lallana IN
Moses OUT - Markovic IN
Plus Can na vec postojecu sredinu.
Nema se covjek na sta pozaliti na do sad odradjeni posao, kad se uzme u obzir da ima jos dosta vremena do kraja prelaznog da se dovede neko zvucno pojacanje umjesto Sukija.
Mada sto se mene tice ne moraju dovesti nikoga vise u napad, odbrana je "klimavija" puno. Sposobni su postici 70+ golova u to sam siguran, veci je problem sto sa ovom zadnjom linijom ulazi 40+ golova...
Alberto OUT - Lallana IN
Moses OUT - Markovic IN
Plus Can na vec postojecu sredinu.
Nema se covjek na sta pozaliti na do sad odradjeni posao, kad se uzme u obzir da ima jos dosta vremena do kraja prelaznog da se dovede neko zvucno pojacanje umjesto Sukija.
Mada sto se mene tice ne moraju dovesti nikoga vise u napad, odbrana je "klimavija" puno. Sposobni su postici 70+ golova u to sam siguran, veci je problem sto sa ovom zadnjom linijom ulazi 40+ golova...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.

Mogli su bar ovaj jastucic napravit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.