Primamljivowobly92 je napisao/la: Na kraju će Tuzla Citeh u cvajtu, a igrat Evropu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A na kraju i njemu(Slavku) je draze da Radnik ide u EL vec ovi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
da, i ne bi bilo prvi put to da se radi!tuzlak1987 je napisao/la:E cuj izjavu da mu je na vrijeme isplacen dug, a kroz sistem prosla isplata par dana kasnije. U biti samo slazi, svi cemo znati da lazes i da se muti ali tvoja je iznad sluzbene transakcije.vlakanje je napisao/la:citam sad izjavu petrovica za portal.
od njega se sada ocekuje da potpise izjavu da mu je ipak na vrijeme isplacen dug sto on odbija tako da ne vidim na koji nacin moze da se rijesi ova zavrzlama oko euro licence pozitivno za zelju...
savez zazmiri na jedno oko a petrovic ne talasa nakon sto potpisse jer je svakako dobio svoje pare.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al i da hoce potpisat tu izjavu
Kako ce to prihvatit Uefa ili nas savez
Ne kontam
Imas virman i datum na virmanu
I ti potpises izjavu da to nije taj datum ili u redu je daj im licencu

Kako ce to prihvatit Uefa ili nas savez
Ne kontam
Imas virman i datum na virmanu
I ti potpises izjavu da to nije taj datum ili u redu je daj im licencu
Ne smije se Petrovic igrati. Potpise nesto retroaktivno. Radnik se javi Uefi.miky_hz je napisao/la:A na kraju i njemu(Slavku) je draze da Radnik ide u EL vec ovi.
Je.ba.n i savez i Slavko i svi koji su radili zavrzlame.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
kazao je Petrović, dodavši da je bio jako ponosan zbog skandiranja navijača Sarajeva na Koševu:
"Skandiranje na kraju utakmice je bilo prelijepo. To mi sigurno prija jer su ovo navijači najvećeg kluba u državi."
Ni milimetra Slavkec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako prošle godine nije bilo problema s licencom 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam šta je smiješnije u svemu ovome
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Ili onaj portal iz Srbije koji je prvi ovo objavioavenija je napisao/la:Ne smije se Petrovic igrati. Potpise nesto retroaktivno. Radnik se javi Uefi.miky_hz je napisao/la:A na kraju i njemu(Slavku) je draze da Radnik ide u EL vec ovi.
Je.ba.n i savez i Slavko i svi koji su radili zavrzlame.
3 hrvatska kluba iz PLBiH u Europi bi ipak bilo previse. Aj Radnik!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
A ćelikRigoletto je napisao/la:3 hrvatska kluba iz PLBiH u Europi bi ipak bilo previse. Aj Radnik!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
2 su ustaska*Rigoletto je napisao/la:3 hrvatska kluba iz PLBiH u Europi bi ipak bilo previse. Aj Radnik!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa vjerovatno traze da potpise da je pristao da mu isplate dug kasnije, nikad nije bio problem sto imas dug, problem je ako taj kome dugujes ne pristaje na reprogram i trazi da mu se odmah sve isplati...tuzlak1987 je napisao/la:E cuj izjavu da mu je na vrijeme isplacen dug, a kroz sistem prosla isplata par dana kasnije. U biti samo slazi, svi cemo znati da lazes i da se muti ali tvoja je iznad sluzbene transakcije.vlakanje je napisao/la:citam sad izjavu petrovica za portal.
od njega se sada ocekuje da potpise izjavu da mu je ipak na vrijeme isplacen dug sto on odbija tako da ne vidim na koji nacin moze da se rijesi ova zavrzlama oko euro licence pozitivno za zelju...
Slavko moze pomoci, ali zasto bi, i onako sigurno zeli da Radnik ide u Evropu, a tu je i pritisak iz RS-a, koji je prosle sezone ostao bez jednog predstavnika u PL zbog licence, pa sigurno nece sad pristati da se izadje u susret Zeljeznicaru, znaci savez im sigurno nece progledati kroz prste, e sad je samo pitanje kakva su pravila, a to mozemo samo nagadjati...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nek odigraju s fiorentinom prijateljskuwobly92 je napisao/la:A ćelikRigoletto je napisao/la:3 hrvatska kluba iz PLBiH u Europi bi ipak bilo previse. Aj Radnik!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jednu godini Ajdo kupi opstanak, drugu Evropu a trecu ko zna mozda i titulu. Zrinjski vec posustaje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet mi je to nekako upitno jer sigurno u nekom pravilniku postoji tacan rok, a transakcija kasnije prosla da bi on sada mjesec nakon toga potpisao da je pristao da mu kasnije isplate iako u trenutku kada su isplatili nije imao to misljenje. Da sam Radnik u tom slucaju isla bi zalba u Evropsku organizaciju.YNWA je napisao/la:
Pa vjerovatno traze da potpise da je pristao da mu isplate dug kasnije, nikad nije bio problem sto imas dug, problem je ako taj kome dugujes ne pristaje na reprogram i trazi da mu se odmah sve isplati...
Slavko moze pomoci, ali zasto bi, i onako sigurno zeli da Radnik ide u Evropu, a tu je i pritisak iz RS-a, koji je prosle sezone ostao bez jednog predstavnika u PL zbog licence, pa sigurno nece sad pristati da se izadje u susret Zeljeznicaru, znaci savez im sigurno nece progledati kroz prste, e sad je samo pitanje kakva su pravila, a to mozemo samo nagadjati...
A sto se tice izbacivanja predstavnika RS-a ne bih volio da se to pretvori u mjerenje ciji je duzi. Tipa da sada dodje 7-8 lola iz Federacije i RS-a te da igraju igrice neke gdje ce svim silama da idu na to da Celik ili Sloboda izlete. A ocito se na to ide.
- svrakino1921
- Kontakt:
@tuzlak1987

Pocnite izmirivati obaveze a ne traziti krivce i tripovati neke drzavne zavjere.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Pocnite izmirivati obaveze a ne traziti krivce i tripovati neke drzavne zavjere.
Nisam pravnik, ne znam kako to ide, ali da li je moguce da se npr odjednom pojavi ugovor koji je slavko potpisao prije 3-4 mjeseca, sumnjam da bi sad iz saveza provjeravali da li je taj ugovor potpisan sad ili na datum koji je naveden u tom reprogramu, bitno im je on postoji i da Slavko i Zeljeznicar ne dovode u pitanje validnost tog ugovora, a mozda i grijesim, ali kod nas je sve moguce, pa zasto i to ne bi bilo...tuzlak1987 je napisao/la:Opet mi je to nekako upitno jer sigurno u nekom pravilniku postoji tacan rok, a transakcija kasnije prosla da bi on sada mjesec nakon toga potpisao da je pristao da mu kasnije isplate iako u trenutku kada su isplatili nije imao to misljenje. Da sam Radnik u tom slucaju isla bi zalba u Evropsku organizaciju.YNWA je napisao/la:
Pa vjerovatno traze da potpise da je pristao da mu isplate dug kasnije, nikad nije bio problem sto imas dug, problem je ako taj kome dugujes ne pristaje na reprogram i trazi da mu se odmah sve isplati...
A sto se tice izbacivanja predstavnika RS-a ne bih volio da se to pretvori u mjerenje ciji je duzi. Tipa da sada dodje 7-8 lola iz Federacije i RS-a te da igraju igrice neke gdje ce svim silama da idu na to da Celik ili Sloboda izlete. A ocito se na to ide.
Nakon sto se izbacio Borac, nema povratka, i to je jedino ispravno, zasto bi se sad progledalo kroz prste Slobodi ili Celiku a nije prije Borcu ?
Klubovi su sami krivi zbog ovoga u cemu se nalaze, evo npr za ovo sve sad sto se desava Slobodi kriv je Tom Cat, Husic je ostavio manje vise OK situaciju, vecinu dugova preuzeo na sebe, ne trazi pare, ostavio pare od Evrope, ali bahatost Mujkanovica je dovela do ovog da je Slobodi opet licenca upitna, i da se duguje igracima, lagano se on mogao dogovoriti sa mnogim igracima, kao sto je sa Zebom...
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.