KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Ghuraba

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Ghuraba » 21 okt 2025, 22:28

ovisnik je napisao/la:
21 okt 2025, 22:08
Velika pobjeda protiv ozbiljne ekipe, ne znam šta je od Estonca, od njega sam puno očekivao pogotovo u šutu izvana, ovaj Persons mi ke smješan igrač, znm da su mnogi bili oduševljeni zbog njegovog dolaska, pominjale se odlične igre u dresu Krke, meni ovih 3-4 utakmice totalno izgubljen, krut, spor, bez šuta… tragedija živa.Kovačević ni minute večeras, da li je povreda ili ga Muha ne vidi u rotaciji, ako nije povreda, neopravdano izostavljen jer je u svakoj utakmici ove sezone bio solidan.Atić večeras doktorski, odličan Oudidz, korektne minute Westa, Mikija i Zubca.Sa ovakvom igrom, ova ekipa može biti konkurentna i u ABA ligi, ali se iz aviona vidi da fali pravi backup centar, Đoko je smijurija za ovaj nivo košarke.
Estonac izlazi iz nezgodne povrede. Mislim da je dozivio nesto slicno kao Musa nedavno i pretpostavljam da ce mu trebati bar jos 2 sedmice da pocne pokazivati znakove zivota. Ja sam mislio da su mu skroz stradali ukrsteni ligamenti, jer je tako na prvu izgledalo. Izgleda da ga polahko uvode u rotaciju, mada me strah da ce zavrsiti kao Finac prosle sezone.

Persons se tesko uklapa u petorku s Aticem kao primarnim kreatorom. On moze biti samo PG jer nema odbrane da brani dvojke, pa ga mozda zbog toga i ostavlja na klupi da organizuje napade u rezervnoj petorci.

Kovacevic nije povrijedjen, vec je izvisio zbog Zubca. Ovaj je puno energicniji i pokretljiviji, u stanju je odigrati odlicnu odbranu skoro od 1 do 5 - sto Petar ne moze ni u ludilu. Zbog toga cesto trpi napad, ali to veceras nije doslo do izrazaja jer je Pasalic dobro rotirao ostale u petorci.

Bojim se da ce nakon ove utakmice Barbaric pomisliti da je Muha kapacitet da bude prvi trener, a to jos uvijek nije tako...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 okt 2025, 22:30

svrakino1921 je napisao/la:
21 okt 2025, 22:02
JHam je napisao/la:
21 okt 2025, 13:24
jest al tad je pasalic igrao a sad je u ulozi trenera
Prijatelju pade još jedan ACB ligaša
Muha pobjedi ko igrac CB Gran Canaria
A veceras ko trener UCAM Murcia CB
svaka čast, al ja bih ovde ipak ganjao trenera i centra, trenera od kog ce Muha da uci i centra jer ima ekipa s prejakim centrima za nase...moje misljenje je da je ovde dovedeno previse igraca oko kojih treba praviti sistem, svaki zahtjeva nesto svoje da bi dao maksimum i onda se desi da se Parsons "izgubi" npr..previse igraca koji zahtjevaju loptu da bi bili uspješni, gdje je Atic u prvom planu dal zbog igre dal zbog tog sto je nas u to ne ulazim ali imat ces utakmica gdje on nije na ovom nivou i sta onda, zato bih ja boljeg trenera doveo, pa Muhi nek se da sansa dogodine dok sta nauci jos...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2025, 22:39

Ali kako Atic igra pod Muhom a Bekiroljupci rekose samo pod Bekirom moze igrati.
Svaka čast za vecerasnju partiju. Odlična rotacija Pašalica. Drzao energiju 40 minuta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 okt 2025, 22:44

Jadnimi je napisao/la:
21 okt 2025, 22:26
Kaunas je napisao/la:
21 okt 2025, 22:10
21 okt 2025, 22:05
slika

Ako prođemo grupu ovog FIBA EUROPA Cupa imal još neka ekipa - klub iz ove ACB lige
Bilbao i Zaragoza

Definitivno dat priliku Muhi.
Sjećam se prvih utakmic Muhe kao pomoćnika, već tada se vidjela njegova želja, dalo se vidjeti da ga igrači prihvataju.
Ma on je bukvalno iz dresa preselio na klupu, konstantno je tu zadnjih godina. Vidjelo se na njemu veceras da mu je bas stalo.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 21 okt 2025, 22:47

JHam je napisao/la:
21 okt 2025, 22:30
21 okt 2025, 22:02
JHam je napisao/la:
21 okt 2025, 13:24
jest al tad je pasalic igrao a sad je u ulozi trenera
Prijatelju pade još jedan ACB ligaša
Muha pobjedi ko igrac CB Gran Canaria
A veceras ko trener UCAM Murcia CB
svaka čast, al ja bih ovde ipak ganjao trenera i centra, trenera od kog ce Muha da uci i centra jer ima ekipa s prejakim centrima za nase...moje misljenje je da je ovde dovedeno previse igraca oko kojih treba praviti sistem, svaki zahtjeva nesto svoje da bi dao maksimum i onda se desi da se Parsons "izgubi" npr..previse igraca koji zahtjevaju loptu da bi bili uspješni, gdje je Atic u prvom planu dal zbog igre dal zbog tog sto je nas u to ne ulazim ali imat ces utakmica gdje on nije na ovom nivou i sta onda, zato bih ja boljeg trenera doveo, pa Muhi nek se da sansa dogodine dok sta nauci jos...
Znam Muhu 20+ godina , igrao sa njim i protiv njega profesionalno , a u zadnjih par godina na terminima i uvijek je isti žar ....

Strašan pregled igra ima kao igrač i baš razumije košarku , sa njim kada igraš tvoje je samo da se krećeš , lopta će te pogoditi u glavu što bi rekli ... Premlad jeste , bez iskustva ali ponekad je najbolje kada odmah upadneš u vatru , nego da se godinama kališ . Ok , znamo da dosta puta promjena trenera izazove pozitivni šok , ali ovo večeras je po meni dosta do Muhe bilo . West odličan u oba pravca , Atić također , Kovačević zakucan za klupu . Pregovorati sa trenerima , ali dati Muhi šansu par kola obavezno .

Neobično je bilo vidjeti da trener i igrač slave poene zajedno :D
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 okt 2025, 22:50

Za Edina znamo da ima ovakve utakmice i protiv puno jacih protivnika od Murcije, njegov problem je uvijek bio kontinuitet.Bilo bi lijepo da uveze 2 dobre ove sedmice.

Fino je to Muha odradio ali je jos rano za njega kao glavnog trenera Bosne.Desi se cesto ovaj boost nakon otkaza trenera.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 okt 2025, 22:53

Bravo momci . Bosni treba veca podrska , kad se Bosna vraca u Skenderiju ? . Tek tu ocekujem pravu atmosferu.
West vecras fantazija.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 21 okt 2025, 22:56

MElloo je napisao/la:
21 okt 2025, 22:50
Za Edina znamo da ima ovakve utakmice i protiv puno jacih protivnika od Murcije, njegov problem je uvijek bio kontinuitet.Bilo bi lijepo da uveze 2 dobre ove sedmice.

Fino je to Muha odradio ali je jos rano za njega kao glavnog trenera Bosne.Desi se cesto ovaj boost nakon otkaza trenera.
Tako je , najveći minus mu je neiskustvo .
Ali vjeruj ima košarku u malom prstu , pa da vidimo .

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 okt 2025, 22:57

MElloo je napisao/la:

ili kad dodje novi igrac, cini mi se da je Vucurevic u zetri bas odigrao ekstra protiv CZV prvu tekmu i onda ostalo prosjek njegov, ako ide vrh ako ne ide aj na klupu :mrgreen: mozda sam sta pomijesao al mislim da je bas protiv CZV prvu odigrao dobro

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 21 okt 2025, 22:57

@lumani šta je , jesi vidio kasete kako dere Murciu , a ? :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 okt 2025, 22:58

JHam je napisao/la:
21 okt 2025, 22:57
MElloo je napisao/la:

ili kad dodje novi igrac, cini mi se da je Vucurevic u zetri bas odigrao ekstra protiv CZV prvu tekmu i onda ostalo prosjek njegov, ako ide vrh ako ne ide aj na klupu :mrgreen: mozda sam sta pomijesao al mislim da je bas protiv CZV prvu odigrao dobro
Pa Ruud van Nisterlooy kad je preuzeo United nakon ten haga prekucao utd prvu utakmicu, on nakon tog dobio posao u Leicsteru i bilo katastrofa :mrgreen:
Ako Muha stvarno ima trenerskog potencijala,mozda da bude par godina asitent nekom bas vrhunskom treneru il da proba vodit neki tim bih lige i slicno

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 okt 2025, 23:03

MElloo je napisao/la:
21 okt 2025, 22:58
JHam je napisao/la:
MElloo je napisao/la:

Pa Ruud van Nisterlooy kad je preuzeo United nakon ten haga prekucao utd prvu utakmicu, on nakon tog dobio posao u Leicsteru i bilo katastrofa :mrgreen:
Ako Muha stvarno ima trenerskog potencijala,mozda da bude par godina asitent nekom bas vrhunskom treneru il da proba vodit neki tim bih lige i slicno
ustvari pogrijesio sam, Minja Milosevic prva ipak, 20+ i onda srednja zalost :mrgreen:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 21 okt 2025, 23:28

Evo i Ilirija je dovela centra. Usli su u sezonu bez prave petice i brzo shvatili da se tako ne moze. Nadam se da ce i Bosna ubrzo uraditi isto...

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 21 okt 2025, 23:30

Uuuuu, bravo za vecerasnji nastup! Kapa dole momci!
Steta sto je opet malo bilo ljudi u dvorani, nadam se protiv Cedevite da to ide puno vise.

Subota je kljucna utakmica, ali kad se pogleda da ima puno rezerve u Joesaru, Parsonsu, Youngu, Deli. Imamo se cemu nadati definitivno.

Samo se nadam da ce u subotu biti puno vise ljudi :bih:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 okt 2025, 00:30

Jarrod Wesr doktor kosarke, popisao nas je sve na forumu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 okt 2025, 00:31

VensanKasel je napisao/la:
@lumani šta je , jesi vidio kasete kako dere Murciu , a ? :D
:mrgreen: :mrgreen: nek ponovi barem još 2x :mrgreen:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 22 okt 2025, 00:32

Na glavu se trebaju nasaditi svi da se Bosna vrati u Skenderiju. U Zetri da dođe Real Madrid, nije to to. U Skenderiji, protiv Orlovika će doći više ljudi.

Ova Zetra nije ni za šta, bukvalno. Možda za hokej. Ili u vrh glave koncerte i bajramske priredbe. I brojanje glasova nakon izbora. Bukvalno bi sevap bio srušiti ovo i napraviti arenu.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 okt 2025, 08:18

Ovo jučer, tose nisam nado fakat :shock:
Da su ih i tjesno uzeli bilo bi puno, al ovo odvaljivanje 15 razlike, drama!
Atić master partija, začinjena sa ove tri blokade :salut:

Valjda im ovo da boost za naredne mečeve, vidjećemo kako to izgleda sa Cedevitom.
Koševo Zapad

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 okt 2025, 08:32

Bgm momci iz prosle sezone za koje se govorilo da ne mogu ni rezerve biti ispadose bolji od ovih pojacanja. Pearsons bas razocarenje, ispade bolji Luke
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 22 okt 2025, 09:38

Podrška Muhi

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.