RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Uzimajuci u obzir cinjenicu da je Vladavic zimus tokom pauze u PL isticao da se on u nasoj ligi vidi samo u Velezu ili Zelji, i ako mu je bila zelja da igra u nasoj PL nevidim razlog zasto u sljedecoj sezoni nebi potpisao za Velez. Prevaga bi mogla biti i ozbiljnost i postenje pojedinih clanova uprave (Niksic), koji od Veleza hoce da napravi kako on kaze: "Evropski Velez", a moze ga napraviti samo sa provjerenim igracima! I ako u ovoj prici ima imalo istine siguran sam da ce Niksic sve uraditi da dovede Vladavica u ekipu! Sretno rodjeni danas protiv Leotara! FORZA VELEZ
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
[quote="Mont0"]Pa tako je bilo svaku tekmu u Prvoj Ligi, osim one u Kresevu, kad nas je bilo 8-9
haha lijepa vremena..
Ne znam kakvu pravdu pokusavamo provesti ovdje, imali smo dvije Skupstine, onu kluba i onu kluba navijaca, mogli smo doci i pitati sve sta nas je zanimalo. Ja sam, za razliku od nekih, otisao i pitao vezano i za Djonku, i znas sta je bio odgovor: mozete pretpostaviti sta je bio ako kazem da nije ono sta vi pisete ovdje zadnjih 20 stranica? Eh, super. Ako ce covjek biti smijenjen, bice, ali nece ta inicijativa krenuti sa foruma. Pardon ako nekoga uvrijedih,
Nego, negdje neko napisa, na nekoj od prethodnih stranica, kao raja OPET prica o Velezu. Necu se sada grohotom nasmijati, ali hocu nakon danasnje tekme. Nadam se da cu pojesti nesto ruzno (
) radi ove recenice, i da ce danas biti 3.000 gledalaca. Amin Ja Rabbi. 
Play Up Velez
Ne znam kakvu pravdu pokusavamo provesti ovdje, imali smo dvije Skupstine, onu kluba i onu kluba navijaca, mogli smo doci i pitati sve sta nas je zanimalo. Ja sam, za razliku od nekih, otisao i pitao vezano i za Djonku, i znas sta je bio odgovor: mozete pretpostaviti sta je bio ako kazem da nije ono sta vi pisete ovdje zadnjih 20 stranica? Eh, super. Ako ce covjek biti smijenjen, bice, ali nece ta inicijativa krenuti sa foruma. Pardon ako nekoga uvrijedih,

Nego, negdje neko napisa, na nekoj od prethodnih stranica, kao raja OPET prica o Velezu. Necu se sada grohotom nasmijati, ali hocu nakon danasnje tekme. Nadam se da cu pojesti nesto ruzno (

Play Up Velez
Nista, idemo izgurati ovu dosadnu sezonu do kraja (postala je vec dosadna, jer smo prije svih ocekivanja sacuvali PL) pa cemo krajem juna, pocetkom jula na prozivku da vidimo sta ima

Cijene ulaznica su kao i na svakom drugom stadionu u drzavi, osim na Bilinom, gdje su jeftinije za navijacku tribinu. A niko nam nije branio ni da izvadimo godisnje, sad se ne bismo sekirali

Nista, idemo izgurati ovu dosadnu sezonu do kraja (postala je vec dosadna, jer smo prije svih ocekivanja sacuvali PL) pa cemo krajem juna, pocetkom jula na prozivku da vidimo sta ima

Support Velez, It's logical! ★
@monto da te ispravim, napisao sam 20 km, mislim na udaljenost mog mjesta do stadiona koševo, a da bi se otišlo na tekmu na koševo ispod 20 KM, ništa, samo se čovjek ofira, puno sreće veležu protiv leotara...Mont0 je napisao/la:Pa vidi ljudi, ja vam kazem da ste mogli doci i predloziti koga ste vi htjeli u Upravu, pa cak i sebe, pa ja. I nemoj ti meni na penzionere, ovo malo raje sto je ostalo da gleda Veleza su dobar dio penzioneri![]()
Cijene ulaznica su kao i na svakom drugom stadionu u drzavi, osim na Bilinom, gdje su jeftinije za navijacku tribinu. A niko nam nije branio ni da izvadimo godisnje, sad se ne bismo sekiraliNe opravdavam potez da se povecava cijena ulaznica, ali ljudi, takvu istu placamo gdje god da odemo na gostovanje, zar nije tako? Kad smo vec kod gostovanja, zar je tako skupo gostovanje iz Hrasnice do Koseva, Bog te vidio
Ja se za cvaju prebacim do Banja Luke i nazad vozom
Zezam se majstore, nista licno, ta znam i sam sve o cemu pricas. 

Support Velez, It's logical! ★
Nego jesu li nastavljeni radovi na stadionu, bilo je loše vrijeme, pa ne znam, pošto je kraj sezone uskoro, sad se lagano može malo šminkati i stadion...
-
- Kontakt:
PIONIRI VELEZA
U francuskoj su dans pobjedili 5 1 talijansku ekipu i nakon jucerasnje pobjede nad poljacima 1-0 osigurali su polu finale koje se igra sutra.....
BRAVO ROĐENI
U francuskoj su dans pobjedili 5 1 talijansku ekipu i nakon jucerasnje pobjede nad poljacima 1-0 osigurali su polu finale koje se igra sutra.....
BRAVO ROĐENI
Čestitke momcima, abd da u polufinalu još dobiju i onda u finale, pa šta bude..VELEZDOGROBA je napisao/la:PIONIRI VELEZA
BRAVO ROĐENI
-
- Kontakt:
treba napomenut da su ti momci prosle godine bili 6 na ovom turniru ove godine najgore mozemo biti 4
nadamo se pobjedi sutra
a i danas u vrapcicima
sretno rodjeni
nadamo se pobjedi sutra
a i danas u vrapcicima
sretno rodjeni
Okić promašio penal, aj braćo mila...
-
- Kontakt:
2 penala velez promasio
okic i zaimovic
okic i zaimovic
Podcjenivački ušli u tekmu, nigdje veze, daj odovići naruži ih više, zvijezda vodi u sarajevu, čudno, nema šta.,..
imam za to samo 4 riječi:
iz dvice u kec
)))
iz dvice u kec

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Hahahahahaha, vidi sad podjebavanja hahahatm-ovac iz mase je napisao/la:Da se niste zeznuli da to nije za Želju svirano dva penala u poluvremenu

- husein veličanstveni
- Kontakt:
A šta je tu čudno što zvijezda vodi, ne kontamAlemC85 je napisao/la:Podcjenivački ušli u tekmu, nigdje veze, daj odovići naruži ih više, zvijezda vodi u sarajevu, čudno, nema šta.,..
iz dvice u kec)))
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nisu to penali nego sedmerci...NK/RK Krivaja je napisao/la:Hahahahahaha, vidi sad podjebavanja hahahatm-ovac iz mase je napisao/la:Da se niste zeznuli da to nije za Želju svirano dva penala u poluvremenu![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sam znaš da je u sarajevu dosta problema, ovo im je zadnja šansa za evropu, tako da nisam ništa rekao protiv zvijezde, oni moraju dobiti, znaš kako je to kod nas...
evo sad sam sa utakmice, zasluzena pobjeda Leotara i ovom im prilikom cestitam na pobjedi!! dva penala cista svirana za Velez jedan zbog igranja rukom, drugi prekrsaj sa ledja nad cemalovicem a on ide 1 na 1 na golmana!! u napadima Veleza fina akcija trebinjaca i 0-1, drugi gol iz kornera ubaci,njihov najvisi i 0-2. velez bez ideje kako prici golu. Ovako nam i treba kad se protivnik podcjeni! Jest gol poniste Velezu ali ja nisam bio u poziciji da kazem jeli ofsajd ili nije. Sve u svemu zasluzena pobjeda Leotara, i dobro smo prosli sa 0-2 moglo je biti jos lopta u nasoj mrezi!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.