nadam se da nosi gaćeVirtu4l je napisao/la:![]()
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: ATP Tour
e gledaj čemu se onaj Vojvoda divi 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ti uopšte nisi u toku... endi je proškotski orijentisan i bio za nezavisnost... ujeo je vojvodu za srce...legenda reala je napisao/la:e gledaj čemu se onaj Vojvoda divi
sad bi mu duke pocjepao kilt ko srednjoškolac himen
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što Maurer odučava od tenisa Gulbisa.
Šta bi mu onda Damir tek radio.
Šta bi mu onda Damir tek radio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako si gledao meč, vidio si da tu nije bilo odučavanja od strane Maurera, tipični Gulbisov meč u kojem je došao da izgubi, imao je preko 30 neforsiranih sredinom drugog seta. Maloprije sam pisao o tome na našoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesam gledao, nije mogao bazen pogodit. Haider Maurer baš ima sreće, šteta je što Damira nema na ovom turniru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bolje što nema jer treba da se odmori, ovako bi samo naletio na nekog ko bi ga isprangijao lagano.. sad će lijepo da se odmori i nek mjerka madrid i rimUnofficialpage je napisao/la:Jesam gledao, nije mogao bazen pogodit. Haider Maurer baš ima sreće, šteta je što Damira nema na ovom turniru.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Novak Đoković pod drugi put izabran za najboljeg sportistu sveta. Prestižno priznanje "Laureus" podsticaj za još bolje rezultate u budućnosti.
Foto: FoNet/AP
21
A- A A+
Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je nagradu "Laureus" sportske akademije za najboljeg sportistu u 2014. godini!
Srpski teniser je prestižno priznanje dobio po drugi put, a prethodno je izabran za laureata u februaru 2012.
Đoković zbog obaveza na turniru u Monte Karlu nije bio u prilici da prisustvuje svečanosti u Šangaju, pa mu je nagradu u sredu uručila princeza Šarlin od Monaka.
U konkurenciji za najboljeg još su bili i fudbaler Kristijano Ronaldo, svetski šampion u Formuli 1 Britanac Luis Hamilton, svetski rekorder u skoku s motkom Francuz Reno Lavileni, svetski prvak u motociklizmu Španac Mark Markez i prvi golfer sveta Britanac Rori Mekilroj.
Kako je navedeno u obrazloženju Akademije "Laureus", srpski teniser je prethodne godine ostvario izvanredne rezultate. Osvojio je ukupno 7 titula, među kojima su Vimbldon, mastersi u Indijen Velsu, Majamiju, Rimu i Parizu, završni turnir u Londonu i turnir iz serije 500 u Pekingu.
"Protekla sezona je bila jedna od najboljih u mojoj karijeri, ostvario sam velike uspehe, ali moram da istaknem da to nije bila isključivo moja zasluga. Veliku zahvalnost dugujem svom timu koji mi je mnogo pomogao i bez koga ne bih bio ovo što jesam. Hvala Laureusu, instituciji koja okuplja sportske legende, i koja brine o mladima širom sveta. Sport je zaista inspiracija i motivacija za mnoge od nas, i jezik koji svi razumemo i volimo. Sport je često ohrabrenje za decu da vežbaju i sanjaju. Ali, to nisu samo trofeji i medalje, već takmičenje i nadogradnja kao put ka boljim pojedincima i boljem društvu", rekao je Đoković.
Nagrada Laureus dodeljuje se od 2000. godine, jedna je od najprestižnijih, a porede je sa nagradom američke filmske akademije "Oskarom".
Osvajače nagrada bira žiri koji čine sportske legende.
Fondacija Laureus godišnje izdvaja oko 40 miliona evra za pomoć mladim sportistima u 91 državi.
SVI POBEDNICI
2015. Novak Đoković (tenis)
2014. Sebastijal Fetel (formula)
2013. Usain Bolt (atletika)
2012. Novak Đoković (tenis)
2011. Rafael Nadal (tenis)
2010. Usein Bolt (atletika)
2009. Usein Bolt (atletika)
2008. Rodžer Federer (tenis)
2007. Rodžer Federer (tenis)
2006. Rodžer Federer (tenis)
2005. Rodžer Federer (tenis)
2004. Mihael Šumaher (formula)
2003. Lens Armstrong (biciklizam)
2002. Mihael Šumaher (formula)
2001. Tajger Vuds (golf)
2000. Tajger Vuds (golf)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ma `ta će Novak 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:ma `ta će Novak![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
na cool način, neka vrsta ironijeVirtu4l je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:ma `ta će Novak![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ironija, bezbeli 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislim da je ovo prvi put u historiji da je jedan igrač favorit protiv Rafe na zemlji. 1,45 na Novaka.
Na računam prvi meč protiv Federera iz 2005.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Plashish li se ishoda @Virtu4l, sad kad si postao novakovac
Ume Nadal da bude nezgodan na ovoj podlozi.
Ume Nadal da bude nezgodan na ovoj podlozi.
Uvijek se mogu vaditi na tempiranje forme za RG (do RG)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samooo??? uuu to nije dobro... bojim se da će rafa dobiti... jbt pa nije u kolicima da bude samo 1,45..Virtu4l je napisao/la:Mislim da je ovo prvi put u historiji da je jedan igrač favorit protiv Rafe na zemlji. 1,45 na Novaka.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
i ja kontam da će Rafa uzeti Novaka sutra. Ali bolje sad nego na RG.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:i ja kontam da će Rafa uzeti Novaka sutra. Ali bolje sad nego na RG.
hoce uzecemu mu 6 gemova, ako mu i toliko novak dopusti
Ma kakvih šest gemova!? Maksimalno dva gema.ronaldo99 je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:i ja kontam da će Rafa uzeti Novaka sutra. Ali bolje sad nego na RG.
hoce uzecemu mu 6 gemova, ako mu i toliko novak dopusti
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- alan_kardec
- Kontakt:
e yebayi ga sad, usraste totalno. bolje da ništa nisam pisao 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.