BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Begoviću možeš Hasagiću samo kopačke da čistiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 15 nov 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
laku noć BiH 

-
- Kontakt:
Sta jos treba da se desi da Abdukic dobije priliku? Begovicu,Begovicu sta sve ne odbrani 

Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Hvala svima, hvala nasim igracima...volimo te Bosno a tebi Velide Spaho **** mater za sva vremena...djubre jedno.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
SPAHA OBJASNIO !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedino mi je krivo sto nisam prevalio jedno 60 godina. Valja ovo opet prezivljavati 20 kvalifikacionih ciklusa, ako se pozivi.
ne vjerujem u ovo što vidim pa da ga nije bilo primili bi dvocifren broj golova.Igra očajna razočaran sam nadao sam se boljem,ovako smo dali 2 gola bez ijedne prave prilikeTHC je napisao/la:Šta reći ?
Portugal evidentno jača ekipa (pokazali su to i u Zenici), mi smo se nekako držali sve do 3:1 i bespotrebnog crvenog kartona Lulića... Begović očajan večeras

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A oni te iznenade pa 6NeverRetreat je napisao/la:Čim nisam vidio Ibiševića na poluvremenu , rek'o sam petarda nam ne gine
jbg

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Mnogo su bolji i to je to,rezultat je odlican kakvo je zapravo stanje na samom terenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
jarane nebi nama ni chuck norris pomogo kamoli ubleha od hasagićahz033 je napisao/la:Begoviću možeš Hasagiću samo kopačke da čistiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj ba sta sad pljujete po igracima ?
Jednostavo portugal je odigrao puno bolje od nas,i zasluzeno idu na EP.
Jednostavo portugal je odigrao puno bolje od nas,i zasluzeno idu na EP.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Podrska igracima i selektoru....

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- scootyTM87
- Kontakt:
SAFETE, MOZES OSIMU SAMO U LEDJA DA GLEDAS !hz033 je napisao/la:Begoviću možeš Hasagiću samo kopačke da čistiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: scootyTM87, dana/u 15 nov 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
za sta je Lula dobio crveni, ono nikako da skontam. mora da je nesto socno opsovao sudiji...
Ma nije mogao portugal zabiti kloliko mi mozemo primiti...
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Ma nema se sta puno napisati. Ljudi za klasu bolji od nas. Svaki duel, skok igra, brzina, tehnika u svemu su bolji individualno. Kod nas jedino Dzeko pokazao da ima tu klasu, ali ne moze sam, oko njega uvijek cetvorica. Treba cestitati portugalcima.Meni je draze da nas ovako izbace, nego da su nas dobili 1-0 "na guzove". Realno, imali smo srece. Prvo penal, onda Spahicev gol iz cistog ofsajda, onda sudija ne svira cist penal kad je Papac igrao rukom, nekoliko ofsajda sviranih za Portugal koji su u najmanju ruku bili upitni i sl...
Iduce kvalifikacije trebamo uci sa mentalitetom favorita, ubiti Grke i Slovake i laganini otici na Svjetsko.
Iduce kvalifikacije trebamo uci sa mentalitetom favorita, ubiti Grke i Slovake i laganini otici na Svjetsko.
Šta je objasnio tako što smo primi 6 golova a mogli smo još toliko da nam nije bio naklonjen sudija.Adinjo je napisao/la:SPAHA OBJASNIO !!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
uh tesko ovo podneso al razbise nas ko beba zvecku
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hasagić nas ukopao protiv Francuza, i to na kulturan način.hz033 je napisao/la:Begoviću možeš Hasagiću samo kopačke da čistiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.