Moze,ti se snadji za kobasice,samo nemoj kod crveni 7 uzimat svega tiFrutek je napisao/la:Ima onih hrenovki i kobasica jeftino 5KM kila pa uzmemo 5-6KG i ponesemo![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moze,ti se snadji za kobasice,samo nemoj kod crveni 7 uzimat svega tiFrutek je napisao/la:Ima onih hrenovki i kobasica jeftino 5KM kila pa uzmemo 5-6KG i ponesemo![]()
![]()
Brašna i akumulator skupa struja jbt :S i jaja da podijelimo sa Dalmatinkamathe scouser je napisao/la:Pones'te i salame,da potvrdimo sve traceve o Bosancima....ja cu je nak'o sirovu,skup hljeb u Hrvatskoj,a ko ce ga iz Bosne vozat'
Ti luk donesi,ako mozes 2 vrecice,ako slucajno gdje nadjes bijelog luka,da stavimo oko vrata da gladni ne prilazeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ima kod mog komsije puna basta luka znaci bez brige sta jos treba imam nesto malo domaceg paradajza i sira mladog oko 2 kg u frizideru
Ima onaj pekač sad bez zajebancije samo ubacis brasno, vodu, kvasac, i sta jos treba i za 3 sata vu+oula hljeb a 3X bolji od onog iz radnje al sad ramazan pa lepineSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takavjedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari
Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija
pipita jesi jeo grah
Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itdFrutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti![]()
![]()
Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini, ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
Uso ja tamo jednom i tražim džigericu kad lik meni ´ladno bubreg spakovaharry_90 je napisao/la:Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itdFrutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti![]()
![]()
Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini, ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
da im ne trosimo vodu
Nisam grah nie ko imao praviti u ova dobaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takavjedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari
Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija
pipita jesi jeo grah
Kakvi apartmani pored mog folksvagena zivog.Nemoj ti trosit' svoje politicke poene kod doticne na smjestaj.MinistaR je napisao/la:Evo Ministar će se pobrinuti za sve oko organizacije.
Lično ću porazgovarati sa Jadrankom Kosor, inače mojom dobrom prijateljicom, te je zamoliti da nam ostavi nekoliko apartmana na Hvaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.