FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 18 maj 2016, 17:11

Zoom088 je napisao/la:Koji press? Onaj sto ode u utorak u pustinju? :D.
Taj nije tamo od nove godine ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Takvi nama trebaju sa $ ,,,Neka plati cener hiljada $ i stavimo njegov lik na dres od Radnickog za sledecu sezonu... :lol:
@studeni
O kakvim suzama? Jel to bilo nesto za mene ili? Stvarno ne kontam...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 maj 2016, 21:57

uopsteno,nista licno

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 18 maj 2016, 22:14

:urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: ninepin, dana/u 19 maj 2016, 06:29, ukupno mijenjano 1 put.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 maj 2016, 23:26

Hajde sad se smiri pa fino procitaj moju zadnju recenicu
btw nismo seljacki al jesmo supacki klub

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 19 maj 2016, 02:57

Svako sada pljuje po Fudbalskom klubu Radnički radi opravdanog poteza.. godinama u klub dolaze i ljudi u upravi i igraci koje apsolutno boli neka stvar za pomenuti klub i grad.. dosli su samo jer nemaju gdje igrati drugo.. a ovdje im je med i mlijeko..mozete pisati sta hocete za ovo "ne(PLACENO)" .. najredovnije im je sve bilo od bilo kojih klubova..ako im je toliko bilo lose zasto nisu sami otisli iz kluba,ili se pozalili nekome ? opste je poznato da radnicki do prije nekoliko dana nije imao apsolutno nikoga u upravi(da im zabrani slobodu govora ili nesto slicno) .. mogli su se pozaliti da nesto nije uredu.. ali ne.. cim uprava reaguje onda hajmo da to ko fol iznesemo sve kako stvari stoje.. da vas pitam ovdje strucnjaci pojedini,jel npr igraci koji bojkotuju trening(ili tako nesto ne mogu se vise ni sjetit) radi prevoza do j e b e n i h Bokavica ne zasluzuju da budu i ranije otjerani iz kluba? .. jel igraci koji bojkotuju sve treninge u sedmici zato sto im plata nije legla u cetvrtak nego u petak SAMO j e b e n i dan kasnije ne zasluzuju da ih se otjera i ranije iz kluba? .. jel igraci poput jednog mladog talentovanog (necu reci ime) koji napusta sastanak na pola ne zasluzuje da ga se sankcionise?...jel igraci koji nece poginuti za ovaj dres,grb,klub,grad ne zasluzuju da ih se na neki nacin sankcionise? .. valjda tako treba kod vas "strucnjaci" moji..a da ne navodim kakvo opijanje se desava samo na 2 metra od ulaza u klub... molim vas.. o moralima o postenju o sportu vi ne govorite POJEDINI STRUCNJACI.. zasluzen i ispravan potez uprave.. zasto placati do kraja nekog ko nam nikad nije sluzio a jos vise nam ne treba sad odkako je izboren opstanak.. dakle otjerati sve,zahvaliti se NI NA CEMU i pustit nasu djecu neka privedu sezonu kraju i nova tura nova avantura.. a osoba koja je mogla zavrsiti u zatvoru radi nekih stvari pocinje sve kontra uprave da govori jer uskoro nije vise clan kluba.. pitam se zasto takve stvari nije ranije govorio? nego sad se pravimo pametni,kao pokupili smo svu pamet ovog svijeta ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

anes11
Kontakt:

Post Postao/la anes11 » 19 maj 2016, 16:17

otjeras igrace mlade i stare iskusne ,otjeras jedno amara koje je ginuo i jogeta koji su sve davali za klub otjeras povrijedjene igrace koju se ua klub povrijedili i sada ti ne trebaju vise ovo je fuj,dovedete malog emraha omerdica iz slaven belupa dijete koje dugo pratim koje je proslo i osvojilo zeljom premier ligu koji je u ceskoj igrao i ne das mu minute da igra,dok igraju od amidze od babe djeca i sve,sto se tice tog fudbalera nije nista ovdje pokazao jer nije imao priliku ali malo udjite u novine procitaj te koga trazi ko mu je menager gdje dijete ode ovo nije posteno jer taj mali ce vrijedi pare i pare samo sto nasi ljudi ne zanju iskoristiti to za dobrobit kluba da i on zaradi nesto,stvarno sramotan i uzasan potez ,za ova 3 igraca jogeta amara i malog omerdica koji ce postati jedan od najboljih igraca ,igrat ce ligu 5-ce a nije mogao u radnickom ,sramota..

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 19 maj 2016, 16:39

Sigurno si pijan čim spominješ Omerdića ili ga nisi gledao. Pa i Almir Redžić je bio u Češkoj/Slovačkoj pa ne znači da je mašina :lol: Halilagić se popravlja i po meni je neuporedivo bolji od tog "Željinog".. Kakvi Željini kakvi igrači iz austrijskih liga Pema je doktor za sve pa igra nedaleko od Jošika i brojni drugi..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 19 maj 2016, 16:48

Anese ako toliko pratis Radnički i dešavanja u klubu valjda znaš da Fudbalski klub Radnički nema skaute,neke ljude STRIKTNO zadužene za dovođenje igrača,koji prate igrače,nego je to sve dovodio na njegov ćejf bivši predsjednik kluba.. ako je imao ponude od tih kako ti kažeš klubova zašto je pristao na Radnički ? Kao mi velika sila davali mu najviše para ? Ili će se možda iz Radničkog ispaliti u Barcelonu,aj molim te ne valjaj gluposti,u ovaj klub i dalje na našu veliku žalost dolaze igrači koji nemaju gdje igrati..Nemamo nikog ko će provjeriti igrača,nego dobiju listu slobodnih i op evo ga može za njega 800KM do 1500 KM plata neka samo trči po terenu..opet kažem na našu VELIKU ŽALOST..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 maj 2016, 23:47

Brigada89 je napisao/la:Svako sada pljuje po Fudbalskom klubu Radnički radi opravdanog poteza.. godinama u klub dolaze i ljudi u upravi i igraci koje apsolutno boli neka stvar za pomenuti klub i grad.. dosli su samo jer nemaju gdje igrati drugo.. a ovdje im je med i mlijeko..mozete pisati sta hocete za ovo "ne(PLACENO)" .. najredovnije im je sve bilo od bilo kojih klubova..ako im je toliko bilo lose zasto nisu sami otisli iz kluba,ili se pozalili nekome ? opste je poznato da radnicki do prije nekoliko dana nije imao apsolutno nikoga u upravi(da im zabrani slobodu govora ili nesto slicno) .. mogli su se pozaliti da nesto nije uredu.. ali ne.. cim uprava reaguje onda hajmo da to ko fol iznesemo sve kako stvari stoje.. da vas pitam ovdje strucnjaci pojedini,jel npr igraci koji bojkotuju trening(ili tako nesto ne mogu se vise ni sjetit) radi prevoza do j e b e n i h Bokavica ne zasluzuju da budu i ranije otjerani iz kluba? .. jel igraci koji bojkotuju sve treninge u sedmici zato sto im plata nije legla u cetvrtak nego u petak SAMO j e b e n i dan kasnije ne zasluzuju da ih se otjera i ranije iz kluba? .. jel igraci poput jednog mladog talentovanog (necu reci ime) koji napusta sastanak na pola ne zasluzuje da ga se sankcionise?...jel igraci koji nece poginuti za ovaj dres,grb,klub,grad ne zasluzuju da ih se na neki nacin sankcionise? .. valjda tako treba kod vas "strucnjaci" moji..a da ne navodim kakvo opijanje se desava samo na 2 metra od ulaza u klub... molim vas.. o moralima o postenju o sportu vi ne govorite POJEDINI STRUCNJACI.. zasluzen i ispravan potez uprave.. zasto placati do kraja nekog ko nam nikad nije sluzio a jos vise nam ne treba sad odkako je izboren opstanak.. dakle otjerati sve,zahvaliti se NI NA CEMU i pustit nasu djecu neka privedu sezonu kraju i nova tura nova avantura.. a osoba koja je mogla zavrsiti u zatvoru radi nekih stvari pocinje sve kontra uprave da govori jer uskoro nije vise clan kluba.. pitam se zasto takve stvari nije ranije govorio? nego sad se pravimo pametni,kao pokupili smo svu pamet ovog svijeta ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Znaci, insajder :D

Elem, da se ne lazemo, ovdje pises o i meni, kao ti nesto znas...jel'?

Pa de "anonimusu" da ti odgovorim, jer eto ja se ovdje od prvog dana ne krijem i svi znaju ko sam. A evo ja znam ko je tvoj "izvor".

Kao prvo, po Radničkom ne pljuje niko. Pogrešna percepcija, kao i obično. Pišaju po njemu ovi poput tvog izvora...ali pošto takvi ne osjete kad se upiške oni nisu ni svjesni šta rade.

Ovoj upravi zamjerim odnos prema povrijeđenim igračima i Amaru Konjhodžiću. Dakle, to je moja zamjerka i zbog toga sam istupio iz rada UO. Kao simpatizer kluba sada imam pravo naprđivati ovdje kao i ti i ostali. To sto neko konstruktivnu kritiku smatra "pricom kontra uprave" nije moj problem nego tvoj i tvog "izvora".

Kad smo vec kod tvog "izvora", onda de ba reci nam zasto je to neko trebao zavrsiti u zatvoru? :tokralju: Da je trebao - zavrsio bi a vjerujem da bi tvoj "izvor" bio najsretniji u tom slucaju. Ipak, sve je to puko naprđivanje i pokušaj da se skrene pažnja na "one druge"...inače "velike neprijatelje kluba". Za tvoju informaciju, prilikom primopredaje dužnosti od strane "onih koji ne valjaju" općinskim strukturama i načelniku lično predat je izvještaj o radu kao i knjigovodstveni izvještaj koji jasno pokazuju jasan utrošak sredstava u periodu april 2015 - februar 2016, a koji je tek za par desetina hiljada KM veći od utrošenih sredstava u periodu januar - mart 2015 kada nisam bio ni blizu kluba. Još jednom, prema zakonu o slobodi pristupa informacijama svaki građanin može dobiti ove dokumente u šalter sali Općine Lukavac i uvjeriti se u rad i poslovanje kluba u ovom periodu. A onda opet prdite o zatvoru. To je vaše pravo, a osim naprđivanja i iskrivljivanja istine ništa drugo i ne znate. Doduše, od koga je - dobro je.

Da se vratim na zamjerke upravi - s finansijske strane je mozda i opravdano da se pojedini igrači nakon što je osiguran prvoligaški status pošalju kući. Međutim, normalan čovjek ne može opravdati to da se tek tako "otjeraju" igrači koji su povrijeđeni u prvenstvenoj utakmici i koji su u toj prvenstvenoj utakmici branili boje Radničkog. Pri tome nijednom igraču nisu refundirani troškovi liječenja, što je klub prema potpisanom Ugovoru dužan uraditi. Po mom mišljenju, a ti shvati kako hoćeš, samo osoba bez imalo ljudskosti može napraviti i podržati takav potez. Znaš li da su fudbaleri među sobom prikupljali novac da Amar Konjhodžić, ponajbolji igrač Radničkog u ovoj polusezoni, može platiti autobusnu kartu za odlazak kući? I sad treba podržati to što se Amaru ni za kartu nije dalo? Aferim.

Ko će, nakon takvog odnosa uprave, više pristati da igra za Radnički? Čak i naši igrači iz Lukavca među sobom pričaju o tome da bi i njih mogla zadesiti ista sudbina ako se povrijede. E sad...dal' se naši momci s razlogom pribojavaju takvog scenarija ili ne....to vjerovatno znaš ti i tvoj "izvor".

Da ne bude da se ne slažem ni sa jednim dijelom tvog komentara, moram napisati da se slažem s konstatacijom za Bokaviće.

Ovim postom završavam svaku konverzaciju s tobom i tvojim "izvorom". Ukoliko se odlučiš odgovoriti na neko od pitanja, znaj da su bila retorička i da odgovor nije potreban. A i ne zanima me. Nadajte se ti i tvoj "izvor" i pričajte okolo priče o zatvoru samo zato da bi vi dokazali neke svoje tvrdnje. Želim vam puno sreće u radu i životu. Trebaće vam.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 20 maj 2016, 01:55

Vjeruj da sam i ocekivao od tebe jedan fini roman hahah,kakav bolan izvor,nemoj mi stavljati neke retardirane recenice u usta koje nemaju smisla sa zivotom a kamoli sa fudbalskim klubom Radnicki.. ako malo bolje procitas osim mog zadnjeg posta,znaci malo ove ispred skontat ces ustvari sta sam zelio reci.. samo me zanima zasto to nista nije izaslo prije nego sto se ovo desilo sa igracima? odjednom usta progovorila.. A kad pricas o izvoru milion posto sam siguran da nemas pojma o kome je rijec,a osoba je JAKO JAKOOO bliska klubu,vec DUGIII DUGII niz godina..osoba kojoj niste dali da pridje klubu kad je zelio da zna sta se desava sa njegovim voljenim klubom,zasto propada.. a za ovo da sam neprijatelj kluba(AKO si na mene mislio).. vjeruj zlaja moj da ja vise volim Radnicki nego 90 posto lukavcana..ja ne zivim od Radnickog,ja trosim pare na gostovanja..meni to niko iz kluba ne placa i niko me ne tjera.. ali ja to radim jer volim svoj klub kojeg neko unistava...,ne dolazim na jug da besplatno pogledam utakmicu..clanske placam redovno..a za ovo sto govoris sve se moze provjeriti sto se tice kluba,tu pricu mozes prodavati djeci koja dodaju lopte na terenu,cak sta vise sumnjam da ce ti i oni povjerovati.. i opet ti kazem sto se tice igraca AKO te zanima slobodno se vrati na moje ranije postove u vezi ove situacije,pa ces skontati malo o cemu pisem i vidjet ces da si ti UZRUJANO napisao odgovor meni.. i da nemoj misliti da imam sta licno protiv tebe.. cak sta vise Radnicki je na vecoj razini dobio neki medijski prostor odkako si ti dosao.. da se razumijemo.. apsolutno ti nikom ne smetas sto si bio u klubu ili si jos.. ali kad si vec udario pricu oko kluba,uprave,cijele situacije vezano za Radnicki,znaj da uvijek ima neko ko ipak iscupa neke informacije.. a ako si za daljnu raspravu o klubu,imam ja jos u rukavu rezervu, brdo informacija od igraca (doduse sad neki su bivsi,al ima nekih koji su jos tu) ;) ;)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 maj 2016, 13:25

selam kako ste.da nece ko pomislit da ne smijem da se javim.kako ide.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 22 maj 2016, 09:41

Almis Kasumovic,cini mi se da sam tacno napisao ime...malac dobar...Neznam da li je neko upratio iz uprave njegove igre u Mramoru...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 maj 2016, 11:02

Sportimo je napisao/la:Almis Kasumovic,cini mi se da sam tacno napisao ime...malac dobar...Neznam da li je neko upratio iz uprave njegove igre u Mramoru...
Super igrač, dolazi s lukavačke opštine. Prošle zime je bio kod nas na probi i nije prošao, a ove u zenički Čelik i takođe ništa. U Mramoru zna i da da po 4 gola na jednoj utakmici, više puta, zna zapucati iz slobodnog, mlad (21 godina), perspektivan, mislim da je prvi strijelac 2. Lige FBiH..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 maj 2016, 12:10

Taj momak bi do sad' igrao i u Premijer ligi da ga nije vodio pogresan covjek. Taj njegov "mentor" je u Radnicki dolazio i postavljao ultimatume kako "Almis nije za probu i da on mora igrati u prvoj postavi". Takve ultimatume niko nece trpiti i naravno da ce se "zahvaliti igracu". Vjerujem da je i u Celiku bila ista situacija i da su ljudi samo rekli "ha'jte vi kuci".
Znaci, Almis se mora rijesiti covjeka koji ga vodi okolo i na apsolutno pogresan nacin pokusava nametnuti svoju neku volju i ideologiju u klubovima, cime sputava mladog i perspektivnog fudbalera da napreduje u karijeri.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 maj 2016, 12:18

Na kraju krajeva kad bi došao kod nas ionako bi morao igrati u prvoj, ko bi drugi :lol: to se najbolje vidjelo na jučerašnjoj utakmici. Što se tiče mlađih igrača mislim da za Salihovića nema mjesta, Imamović dobar, a može li neko ako zna napisati imena ona 3 juniora što su ušli s klupe ?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 maj 2016, 12:44

Iraola je napisao/la:Na kraju krajeva kad bi došao kod nas ionako bi morao igrati u prvoj, ko bi drugi :lol: to se najbolje vidjelo na jučerašnjoj utakmici. Što se tiče mlađih igrača mislim da za Salihovića nema mjesta, Imamović dobar, a može li neko ako zna napisati imena ona 3 juniora što su ušli s klupe ?
Nisam gledao jučerašnju utakmicu ali ovo mi zapara oči. Ovaj momak dok je igrao u kadetima/juniorima uvijek je bio jedan od najboljih, ako ne najbolji. Vazda je sjedio na klupi a mislim da je dosta ranije trebao dobiti šansu. Mislim da momak zna igrat i da zaslužuje minute, bar u ovih par utakmica do kraja.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 maj 2016, 13:33

Salihovic je ubijen u pojam u posljednje vrijeme a inace je po meni najbolji nas junior bio i ostao. Ne znam sta je jucer igrao, nisam bio na tekmi. Njegova pozicija je ofanzivni vezni i u pripremama uoci pocetka sezone je dao nekoliko golova.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 maj 2016, 13:41

Mujagić,Salihović,Mujkić,Imamović,Halilagić definitivno mladi igrači koji kod nas MORAJU ostati.. pa ako je neko i pratio Mahira Begića,momak koji itekako ima kvalitet da bude ponajbolji igrač na svojoj poziciji..prilika da sačuvamo svoju djecu u ovom klubu jer itekako će biti veliki igrači..ako naravno ne propadnu da odu igrati za pile i pivo po selima..

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 maj 2016, 14:01

Ako iko voli Radnički onda su to oni ali ipak i kvalitet je presudan, ja bi ostavio i Mujagića i Mujkića i Imamovića pa i Halilagića, Dautoviću i Salihoviću treba dati šanse do kraja pa da vidimo mada se Dautović naigrao ove sezone, po meni prosjek, možda bi i mogao ostati. Nadam se da će Moranjkić ostati kod nas lsjedeće sezone. Salihovićev svaki kontakt s loptom je bio loš, primjeti se i strah ne znam zbog čega ali eto valjda se popravi. Što se tiče juniora koji su ušli s klupe, Mahir Begić mi je zapao za oko i moglo bi biti nešto od njega tako da ga treba zadržati, isto onaj što je malo igrao u vezi s brojem 6. Onaj napadač, mali Adin s brojem 9 možda je i ružno što ovako pišem ali tanak je on, jučer me podsjećao na malo dijete kad stariji uzmu loptu a on jadnik se sturi trči za njima a ne može da je pipne, Kuduz mu govori hajde Adine bravo Adine trči sine on umire od smijeha :lol: , respekt što je dogurao do prvog tima ali mu treba još mnogo rada, samo naprijed ja bih volio da su uz djecu legende ovog kluba, jer ako ih neko može naučiti nečemu onda su to oni momci iz zlatne generacije Radničkog.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 maj 2016, 17:58

Zoom jel niko nije postavio tj. nigdje na youtube nema ona Kup utakmica protiv Olimpica ?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.