Znaci, insajder
Elem, da se ne lazemo, ovdje pises o i meni, kao ti nesto znas...jel'?
Pa de "anonimusu" da ti odgovorim, jer eto ja se ovdje od prvog dana ne krijem i svi znaju ko sam. A evo ja znam ko je tvoj "izvor".
Kao prvo, po Radničkom ne pljuje niko. Pogrešna percepcija, kao i obično. Pišaju po njemu ovi poput tvog izvora...ali pošto takvi ne osjete kad se upiške oni nisu ni svjesni šta rade.
Ovoj upravi zamjerim odnos prema povrijeđenim igračima i Amaru Konjhodžiću. Dakle, to je moja zamjerka i zbog toga sam istupio iz rada UO. Kao simpatizer kluba sada imam pravo naprđivati ovdje kao i ti i ostali. To sto neko konstruktivnu kritiku smatra "pricom kontra uprave" nije moj problem nego tvoj i tvog "izvora".
Kad smo vec kod tvog "izvora", onda de ba reci nam zasto je to neko trebao zavrsiti u zatvoru?

Da je trebao - zavrsio bi a vjerujem da bi tvoj "izvor" bio najsretniji u tom slucaju. Ipak, sve je to puko naprđivanje i pokušaj da se skrene pažnja na "one druge"...inače "velike neprijatelje kluba". Za tvoju informaciju, prilikom primopredaje dužnosti od strane "onih koji ne valjaju" općinskim strukturama i načelniku lično predat je izvještaj o radu kao i knjigovodstveni izvještaj koji jasno pokazuju jasan utrošak sredstava u periodu april 2015 - februar 2016, a koji je tek za par desetina hiljada KM veći od utrošenih sredstava u periodu januar - mart 2015 kada nisam bio ni blizu kluba. Još jednom, prema zakonu o slobodi pristupa informacijama svaki građanin može dobiti ove dokumente u šalter sali Općine Lukavac i uvjeriti se u rad i poslovanje kluba u ovom periodu. A onda opet prdite o zatvoru. To je vaše pravo, a osim naprđivanja i iskrivljivanja istine ništa drugo i ne znate. Doduše, od koga je - dobro je.
Da se vratim na zamjerke upravi - s finansijske strane je mozda i opravdano da se pojedini igrači nakon što je osiguran prvoligaški status pošalju kući. Međutim, normalan čovjek ne može opravdati to da se tek tako "otjeraju" igrači koji su povrijeđeni u prvenstvenoj utakmici i koji su u toj prvenstvenoj utakmici branili boje Radničkog. Pri tome nijednom igraču nisu refundirani troškovi liječenja, što je klub prema potpisanom Ugovoru dužan uraditi. Po mom mišljenju, a ti shvati kako hoćeš, samo osoba bez imalo ljudskosti može napraviti i podržati takav potez. Znaš li da su fudbaleri među sobom prikupljali novac da Amar Konjhodžić, ponajbolji igrač Radničkog u ovoj polusezoni, može platiti autobusnu kartu za odlazak kući? I sad treba podržati to što se Amaru ni za kartu nije dalo? Aferim.
Ko će, nakon takvog odnosa uprave, više pristati da igra za Radnički? Čak i naši igrači iz Lukavca među sobom pričaju o tome da bi i njih mogla zadesiti ista sudbina ako se povrijede. E sad...dal' se naši momci s razlogom pribojavaju takvog scenarija ili ne....to vjerovatno znaš ti i tvoj "izvor".
Da ne bude da se ne slažem ni sa jednim dijelom tvog komentara, moram napisati da se slažem s konstatacijom za Bokaviće.
Ovim postom završavam svaku konverzaciju s tobom i tvojim "izvorom". Ukoliko se odlučiš odgovoriti na neko od pitanja, znaj da su bila retorička i da odgovor nije potreban. A i ne zanima me. Nadajte se ti i tvoj "izvor" i pričajte okolo priče o zatvoru samo zato da bi vi dokazali neke svoje tvrdnje. Želim vam puno sreće u radu i životu. Trebaće vam.