NK Zvijezda Gradačac

rodjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la rodjak » 08 maj 2012, 02:10

za mene je Zvijezda najposteniji klub u Pl.Igraju momci posteno i bez nekih afera i stela i svaka im cast(kapa do poda).U srijedu se sastaju sa mojim klubom,bice zanimljiva utakmica,otvorena na obje strane.Velez ako bude igro kako moze,moze sigurno do povoljnog rezultata,a i Zvijezda pruza dobre partije.Nek pobjedi bolji(ali neka to bude na posten nacin)ja cu biti zadovoljan pa makar to bila i Zvijezda,mada svim srcem navijam za Rodjene ;)

p.s.Ko dijete sam skoro svake godine dolazio u Gradacac i kupo se na Hazni,a nekad uvece igro i lopte dole na onom igralistu kraj kina,drag mi je Gradacac 8-) (bilo je i nekih koka :D )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 08 maj 2012, 07:56

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:e ovako zmaje ti selis halila u sarajevo vec dugo i toliko si uporan ka da si vidovit,evo ovako halil ima jos godinu dana ugovora sa nama a klub moze napustiti samo uz odredeno obestecenje tako da moze i u gradinu ako treba otici ali pare se moraju uplatiti nama.i zivi bili pa vidjeli za njega nista vise necu reci o njegovom transferu.moramo biti svjesni da ce nam uvijek neki igraci odlazit nekad bolji nekad gori i tu se nista nemoze,jedan se otego drugi se protego dovest cemo mi igraca mozda boljih i od njega nikad se nezna
Astra ...ovo ti je provjereno....slobodan igrač...al sam čuo da ga traže i Osijek i Cibalia i Rijeka.
Ma neka ide ko god hoce, eto bez Halilovica dobismo Borac u BL.

A najbolji primjer da se bez svakog moze je Jovic, bio nam je najzvucnije ime u klubu, pa kad ode mi procepismo, pa ko god ima bolje bujrum neka ide, sam je zal sto neuzmemo neku paru al eto, polakko doce i to vrijeme
Jović ti je bio najveći promašaj kluba a to se tek sad se vidi kolko je Kuntić bolji od njega.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 maj 2012, 10:26

ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 maj 2012, 12:12

Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenici :D jer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 maj 2012, 13:18

seven je napisao/la:ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!
Ma neka ide sad njima malo hebavat zivce, dosta je nama pohebo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 maj 2012, 13:22

Fatko je napisao/la:Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenici :D jer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku
pa nemozemo fatko kad cetiri tima predstavlja nasu drzavu u evropi a cetiri tima ispred nas su dobili licencu tako da tu nemamo sanse
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 maj 2012, 14:23

Pojedinci su na ovom forumu spominjali da bi se krov na novoj tribini trebao poceti postavljati u maju. Maj vec polako ostavlja dane iza sebe pa me zanima ima li sta od toga ili je to bila jedna od gluposti u nizu.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 maj 2012, 15:33

nije bila glupost tako je trebalo biti dok nije doslo do promjene projekta i izgleda krova tako da sada izgleda treba tri puta vise para za krov koji bi trebao biti najmoderniji u nasoj zemlji...nezna se dali ce biti uraden ove godine dok ce se pomocni poceti raditi u ovom mjesecu radice jedna firma iz srebrenika koja je radila na nurdinoj hali

Nova sezona nova nafaka

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 maj 2012, 16:16

astra1922 je napisao/la:nije bila glupost tako je trebalo biti dok nije doslo do promjene projekta i izgleda krova tako da sada izgleda treba tri puta vise para za krov koji bi trebao biti najmoderniji u nasoj zemlji...nezna se dali ce biti uraden ove godine dok ce se pomocni poceti raditi u ovom mjesecu radice jedna firma iz srebrenika koja je radila na nurdinoj hali
Hvala na info. Nadam se da ce se u realizaciju krenut sto brze. Drago mi je za pomocni, jer to ce svakako mnogo doprinijeti kvaliteti nase ekipie. Parola : "samo nek se radi"
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 maj 2012, 16:30

SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 maj 2012, 16:31

astra1922 je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenici :D jer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku
pa nemozemo fatko kad cetiri tima predstavlja nasu drzavu u evropi a cetiri tima ispred nas su dobili licencu tako da tu nemamo sanse
jutros sam bio u klubu i ceka se odluka uefe oko kupa nesto znat ce se u 6 mjesecu posto su finalisti kupa vec u europi pa bi mogli mi uletit jer smo pokazali da imamo papirologiju cistu a u uefi se to dosta gleda ;)
al pred nama je

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 maj 2012, 16:47

Fatko je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
jutros sam bio u klubu i ceka se odluka uefe oko kupa nesto znat ce se u 6 mjesecu posto su finalisti kupa vec u europi pa bi mogli mi uletit jer smo pokazali da imamo papirologiju cistu a u uefi se to dosta gleda ;)
al pred nama je
Mislim da je to to vec rijeseno. Do sada su u Evropu isla tri predstavnika gledajuci tabelu + cetvrti kao pobjednik kupa. Time sto je pobjednik kupa, da li to bio Siroki ili Zeljo vec izborio Evropu, znaci da ide ekipa koja zavrsi kao cetvrta na tabeli. U nasem slucaju cetiri ekipe koje su dobile licencu su Zeljo, Siroki, Borac i Olimpic i iste se nalaze ispred nas, tako da mi mozemo u Evropu samo ako na tabeli zavrsimo ispred Olimpica sto je po meni nemoguca misija. Ali opet, ne kazem da nisi u pravu, mozda ja grijesim.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 maj 2012, 16:54

rekao sam mozda znat cemo u 6 mjesecu sacekajmo a moram vas malo i lozit zaspali ste mi nesto reko da malo dignem prasinu heheheh :lol:

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 maj 2012, 16:57

Fatko je napisao/la:rekao sam mozda znat cemo u 6 mjesecu sacekajmo a moram vas malo i lozit zaspali ste mi nesto reko da malo dignem prasinu heheheh :lol:
Dobro, onda nam ostaje jedino da sa nadom ocekujemo taj juni.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 maj 2012, 18:06

mmmirza je napisao/la:
a mirza pici ti mesi po zivcima haman pravo :mrgreen: po meni neka ide ali ako cemo na njegovo mjesto dovesti goreg onda bolje neka ostane

Nova sezona nova nafaka

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 08 maj 2012, 18:25

astra1922 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
a mirza pici ti mesi po zivcima haman pravo :mrgreen: po meni neka ide ali ako cemo na njegovo mjesto dovesti goreg onda bolje neka ostane

zar moze gori od mesija :lol: :lol: :lol:
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 maj 2012, 19:08

elemental je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la: SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....

zar moze gori od mesija :lol: :lol: :lol:
Može, šta misliš na Đorića :lol:
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 maj 2012, 19:53

krov se ove god nece radit jer je sad u planu drugi moderni krov..kako sam cuo za par dana treba da se pocne radit pomocni teren s plasticnim travnjakom,stari pomocni ce se popravit da bi trava bila kao na glavnom i stolarija ce se ubacit.nova konstrukcija krova sigurno ce bit najmodernija u bih i puno,puno skupa...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 maj 2012, 21:03

zaboravi vam javit da smo dobili pohvale iz BH telekoma a mozda i novog sponzora kazu da smo ih prijatno iznenadili sto smo dobili licencu a isto tako i igrom u Gabeli bez obzira na rezultat 8-)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 maj 2012, 21:09

bondich je napisao/la:krov se ove god nece radit jer je sad u planu drugi moderni krov..kako sam cuo za par dana treba da se pocne radit pomocni teren s plasticnim travnjakom,stari pomocni ce se popravit da bi trava bila kao na glavnom i stolarija ce se ubacit.nova konstrukcija krova sigurno ce bit najmodernija u bih i puno,puno skupa...
Sta podrazumijeva taj "moderan krov". Jel moze neko taj pojam da definise. Stvarno mi je drago za pomocni, jer se sve to polako razvija u jedan sportski centar. Zajedno sa Banjom, Vidarom i tim sportskim terenima to bi se moglo dobro unovcit i za pripreme odredjenih klubova. Jedino sto nam nedostaje je adekvatna hotelska infrastruktura. Mislim da kao sredina imamo mogucnost da razvijamo taj neki "sportski" turizam.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.