p.s.Ko dijete sam skoro svake godine dolazio u Gradacac i kupo se na Hazni,a nekad uvece igro i lopte dole na onom igralistu kraj kina,drag mi je Gradacac

Jović ti je bio najveći promašaj kluba a to se tek sad se vidi kolko je Kuntić bolji od njega.Tkanton je napisao/la:Ma neka ide ko god hoce, eto bez Halilovica dobismo Borac u BL.Zmajjj je napisao/la:Astra ...ovo ti je provjereno....slobodan igrač...al sam čuo da ga traže i Osijek i Cibalia i Rijeka.astra1922 je napisao/la:e ovako zmaje ti selis halila u sarajevo vec dugo i toliko si uporan ka da si vidovit,evo ovako halil ima jos godinu dana ugovora sa nama a klub moze napustiti samo uz odredeno obestecenje tako da moze i u gradinu ako treba otici ali pare se moraju uplatiti nama.i zivi bili pa vidjeli za njega nista vise necu reci o njegovom transferu.moramo biti svjesni da ce nam uvijek neki igraci odlazit nekad bolji nekad gori i tu se nista nemoze,jedan se otego drugi se protego dovest cemo mi igraca mozda boljih i od njega nikad se nezna
A najbolji primjer da se bez svakog moze je Jovic, bio nam je najzvucnije ime u klubu, pa kad ode mi procepismo, pa ko god ima bolje bujrum neka ide, sam je zal sto neuzmemo neku paru al eto, polakko doce i to vrijeme
Ma neka ide sad njima malo hebavat zivce, dosta je nama poheboseven je napisao/la:ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!
pa nemozemo fatko kad cetiri tima predstavlja nasu drzavu u evropi a cetiri tima ispred nas su dobili licencu tako da tu nemamo sanseFatko je napisao/la:Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenicijer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku
Hvala na info. Nadam se da ce se u realizaciju krenut sto brze. Drago mi je za pomocni, jer to ce svakako mnogo doprinijeti kvaliteti nase ekipie. Parola : "samo nek se radi"astra1922 je napisao/la:nije bila glupost tako je trebalo biti dok nije doslo do promjene projekta i izgleda krova tako da sada izgleda treba tri puta vise para za krov koji bi trebao biti najmoderniji u nasoj zemlji...nezna se dali ce biti uraden ove godine dok ce se pomocni poceti raditi u ovom mjesecu radice jedna firma iz srebrenika koja je radila na nurdinoj hali
SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....seven je napisao/la:ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!
jutros sam bio u klubu i ceka se odluka uefe oko kupa nesto znat ce se u 6 mjesecu posto su finalisti kupa vec u europi pa bi mogli mi uletit jer smo pokazali da imamo papirologiju cistu a u uefi se to dosta gledaastra1922 je napisao/la:pa nemozemo fatko kad cetiri tima predstavlja nasu drzavu u evropi a cetiri tima ispred nas su dobili licencu tako da tu nemamo sanseFatko je napisao/la:Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenicijer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku
Mislim da je to to vec rijeseno. Do sada su u Evropu isla tri predstavnika gledajuci tabelu + cetvrti kao pobjednik kupa. Time sto je pobjednik kupa, da li to bio Siroki ili Zeljo vec izborio Evropu, znaci da ide ekipa koja zavrsi kao cetvrta na tabeli. U nasem slucaju cetiri ekipe koje su dobile licencu su Zeljo, Siroki, Borac i Olimpic i iste se nalaze ispred nas, tako da mi mozemo u Evropu samo ako na tabeli zavrsimo ispred Olimpica sto je po meni nemoguca misija. Ali opet, ne kazem da nisi u pravu, mozda ja grijesim.Fatko je napisao/la:jutros sam bio u klubu i ceka se odluka uefe oko kupa nesto znat ce se u 6 mjesecu posto su finalisti kupa vec u europi pa bi mogli mi uletit jer smo pokazali da imamo papirologiju cistu a u uefi se to dosta gledaastra1922 je napisao/la:pa nemozemo fatko kad cetiri tima predstavlja nasu drzavu u evropi a cetiri tima ispred nas su dobili licencu tako da tu nemamo sanseFatko je napisao/la:Samo da vam javim da bi mogli i ove godine ici u europu zant cemo tacno u 6 mjesecu dali je sigurno , ako bi isli igramo u zenicijer uefa je odobrila licencu Zvijezdi , Zelji , Borcu , Širokom i Olimpiku
al pred nama je
Dobro, onda nam ostaje jedino da sa nadom ocekujemo taj juni.Fatko je napisao/la:rekao sam mozda znat cemo u 6 mjesecu sacekajmo a moram vas malo i lozit zaspali ste mi nesto reko da malo dignem prasinu heheheh
a mirza pici ti mesi po zivcima haman pravommmirza je napisao/la:SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....seven je napisao/la:ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!
astra1922 je napisao/la:a mirza pici ti mesi po zivcima haman pravommmirza je napisao/la:SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....seven je napisao/la:ode mesi u Ahen na kraju sezone!!!po meni neka ide ali ako cemo na njegovo mjesto dovesti goreg onda bolje neka ostane
Može, šta misliš na Đorićaelemental je napisao/la:astra1922 je napisao/la:a mirza pici ti mesi po zivcima haman pravommmirza je napisao/la: SRETNO MU I NEK SE NE VRACA VISE U ZVIJEZDU....po meni neka ide ali ako cemo na njegovo mjesto dovesti goreg onda bolje neka ostane
zar moze gori od mesija![]()
![]()
Sta podrazumijeva taj "moderan krov". Jel moze neko taj pojam da definise. Stvarno mi je drago za pomocni, jer se sve to polako razvija u jedan sportski centar. Zajedno sa Banjom, Vidarom i tim sportskim terenima to bi se moglo dobro unovcit i za pripreme odredjenih klubova. Jedino sto nam nedostaje je adekvatna hotelska infrastruktura. Mislim da kao sredina imamo mogucnost da razvijamo taj neki "sportski" turizam.bondich je napisao/la:krov se ove god nece radit jer je sad u planu drugi moderni krov..kako sam cuo za par dana treba da se pocne radit pomocni teren s plasticnim travnjakom,stari pomocni ce se popravit da bi trava bila kao na glavnom i stolarija ce se ubacit.nova konstrukcija krova sigurno ce bit najmodernija u bih i puno,puno skupa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.