Nema rasprave, sa tom ekipom na tuzlanskom kantonu bi bili peti ili sesti.....taj strucnjak da je dosao ako je bilo i govora da dodje bi bio jos jedna obicna prevara kao sto je i bio u Celiku za ovaj rang.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:38
I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🔴⚫️
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:03Nema rasprave, sa tom ekipom na tuzlanskom kantonu bi bili peti ili sesti.....taj strucnjak da je dosao ako je bilo i govora da dodje bi bio jos jedna obicna prevara kao sto je i bio u Celiku za ovaj rang.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:38
I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.

Celik!3,2,2.
- RollingPaper
- Kontakt:
To nikom zivom nije jasno. To je pitanje za Nalica.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:21Skver je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:03Nema rasprave, sa tom ekipom na tuzlanskom kantonu bi bili peti ili sesti.....taj strucnjak da je dosao ako je bilo i govora da dodje bi bio jos jedna obicna prevara kao sto je i bio u Celiku za ovaj rang.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:38
Zasto onda Sloboda izgubi od ekipe koja bi dva ranga ispod bila peta ili sesta?
Izgubili ste i u Goraždu, u Banovićima vam golman domaćih svojim nesmotrenom reakcijom poklonio penal za pobjedu.
Nije ni Sloboda neka ekipa, borba za opstanak u PL i to je to, uz to niste ni mlada ekipa pa da se govori o nekoj perspektivi.
Da ste jači od Čelika jeste, da bi se ovaj Zrinjski poigrao i s vama i to stoji.
Nije ni Sloboda neka ekipa, borba za opstanak u PL i to je to, uz to niste ni mlada ekipa pa da se govori o nekoj perspektivi.
Da ste jači od Čelika jeste, da bi se ovaj Zrinjski poigrao i s vama i to stoji.
-
- Kontakt:
I sa takvom postavkom Nalića, umorom, loš dan, zadnji minut , domaći teren i klasična ložiona domaćina, ni to nije bilo dovoljno i ne bi bilo dovoljno da ne bi greške naše stopera koji to više neće nikad u karijeri uraditi što je uradio.
Eto kako
Eto kako

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:36Izgubili ste i u Goraždu, u Banovićima vam golman domaćih svojim nesmotrenom reakcijom poklonio penal za pobjedu.

Dooobar dobarr.
Prvo, Dervišagić 22, Mujkić 19, Hadžibeganović 21, Kapetanović 20, Hasanović 19, Kurtalić 23, Hasanbegović 23... Ćivić 30, Said i Dilaver preko 30 i to je to.
Drugo, da bi nas 0 6 dobio na Tušnju, daleko od toga. (A trebalo je biti i više, ljudi vidno stali)
Treće, u tim Banovićima smo isto imali i prečku, i situaciju u prvom pol gdje je mogao biti penal komotno.
Koja mržnja jbt.
Kakva mržnja ako kažem da ste ekipa koja bi se borila za opstanak u PL ili ti misliš da ste na nivou Veleža ili Širokog?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sve je mrznja kad nemas argumenata. Cuj nije im jasno. Das manje golova nego sto primis i izgubio si. Jednostavno.
Celik!3,2,2.
kaki taki mi vas uzeli ne tako davno ,istina hebaigasimonknows je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:41chily-rz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:36Izgubili ste i u Goraždu, u Banovićima vam golman domaćih svojim nesmotrenom reakcijom poklonio penal za pobjedu.
Da ste jači od Čelika jeste, da bi se ovaj Zrinjski poigrao i s vama i to stoji.![]()
Dooobar dobarr.
Prvo, Dervišagić 22, Mujkić 19, Hadžibeganović 21, Kapetanović 20, Hasanović 19, Kurtalić 23, Hasanbegović 23... Ćivić 30, Said i Dilaver preko 30 i to je to.
Drugo, da bi nas 0 6 dobio na Tušnju, daleko od toga. (A trebalo je biti i više, ljudi vidno stali)
Treće, u tim Banovićima smo isto imali i prečku, i situaciju u prvom pol gdje je mogao biti penal komotno.
Koja mržnja jbt.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ko ti je reko da bi igrali sa istom ekipom u PL momak? Ova ekipa je dovoljna da udjemo u Premijer ligu a za PL se moras pojacat bas
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Nisi ti rekao samo to

A i inače stalno potežete priču, kako nema ovog nema onog, kako smo sredili ovo, kako ono, kako je ekipa ovakva, kako je onakva, šta će bit u PL...
Misliš da planiramo ući i igrati PL bez pojačanja? Onda ovo da nismo mlada ekipa, da nema perspektive... Onda da nam je u Banovićima poklonjen penal, a mi ih ubili do zadnjih 5 minuta gdje smo čuvali rezultat.
Stvarno nekad niste jasni nikako. Čuj ovog dole nemaš argumenata, a ja napišem 5 imena na ovo da nema mladih, na ovo da nam je u Banovićima bilo ovo ono dodam da smo mi imali prečku i jedan penal koji se mogao hladno dosudit, plus ih satrali trkom i igrom. Svašta
Bit ce zajebano sutra u gracanici
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Velež, Široki, Sarajevo, Zrinjski, Laktaši, Slavija, Borac, Stupčanica, GOŠK, Posušje, Sloga D, Igman, TC, Zvijezda 09, Jedinstvo.simonknows je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:38Daj nam Tuzlu ili Velež na Tušnju, da pokažemo da se i ova liga (bar neko iz nje), može bar dostojno suprotstaviti premijerligašima. Nemojte da izvlačimo neke Igmane, Goškove, Posušja... Novih 50 milja u štek Slobode, taman da riješimo ovaj porast od juna, i kad se na to doda tranša od skoro miliončeta, i ...![]()
Uz malo sreće bi se moglo i do polufinala. Tu bi dobili dobru finansijsku injekciju, ali sam svakako više za derbije.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ako se bojimo Gračanice jbga onda. Momci sutra morate orati po terenu, zelimo bodove!! Samo da se ne ponovi blamaza kao u Goraždu il Zenici.
0-1 ili 1-2.
0-1 ili 1-2.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
0-2 laganini. Vrijeme je da nam se vrati za nesretno izgubljena dva gostovanja. Idemo pojačati prednost nad drugoplasiranim.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak