naravno i promjena sredine bi i njemu godila jer se zna kakav je tretman prema njemu uprskos i vise nego odlicnim statistikama
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a zasto spominjati greske? svi su odigrali veoma dobro uprkos onakvom terenu. mogu misliti kako cemo igrati kada se jos bolje uigraju, a i kada teren malo pozeleniPrinudjen je napisao/la:Zaboravio sam istaknuti vještinu Svrake kod golaNije dao da padne lopta. Desnom je primio, smireno kao da je sam na svijetu, i lijevom zabio. Igrač sa mudima!
I ako ćete spominjati jednu grešku, pomenite i Vasilića na 0:0, koji fula čistu loptu za veliku šansu Širokog, koja je na kraju izgledala puno gore od one nakon Svrakine greške, jer je neki levat odlučio da odmah puca iz voleja sa 16. Neuporedivo veća greška.
Stoji to sve što si rekao za prethodne utakmice. Ja sam govorio samo o jučerašnjoj. Ne znam ni ja objasniti takav kontrast(inspirisala ga veća konkurencija vjerovatno). Ko je to bio jučer bolji od njega?lisander je napisao/la:Prinudjeni brate nafali ga ti prefise, bogami diskutabilno je njegovo samopouzdanje kad se cesto zna sakrit da ne primi loptu na centru i onda je stoper mora "zegnut dugu na Adila, ja bi najsretniji bio da Muamer nosi da zna podvalit, da redovno zabija, al meni licno noge se odsjeku kad Svraka primi loptu ne znam jel do mene, al je precesto ne doda fino ili izgubi, al **** eto dao je go juce spasio sansu sirokog koju je on napravio al je spasio, dakle juce je bio heroj, ali ne i najbolji
Desnom primio i lijevom zapapricio... Ne bih rekao da je slucajno. Ono je znanje!Baltazar je napisao/la:primanje Svraka kod gola je bilo vise sretno i slucajno nego sto je majstorija barem se meni tako ucinilo, i jos jedna stvar koja nas je mogla kostati kod prekida na pocetku drugog klasicna fora svi nasi izadju naprijed i offside ali neko je bio ostao cini mi se Vasilic ali sreca pa je centarsut bio los i pravo Gusi u ruke
Pogledaj ti osjecaja i zajednistva na 0:26 pa do 0:32 otprilikeSkyWallker je napisao/la:[youtube][/youtube]
Salovi su po 20 km sto posto,a privjesak oko 3-4 kmHard Bass je napisao/la:@Nime privjesak i salovi cijene ?
Znam da je dres 90 KM,e sorc nisam ni vidio.Otici cu ja ujutro da pazarim pa cu vam javit cijene.Edin TM87 je napisao/la:Koliko je komplet dres sorc?
Ustvari koliko je kompletna sportska oprema, ne znam sta ima...
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, Hrasno15, itatabisine, Proximic, tiagofaria25 i 51 gost.