Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 14 jul 2014, 23:25

Prije pocrvenio, pravi Reds :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2014, 23:39

Pretpostavljam da transfer Aspasa u Sevillu ima veze sa dolaskom Morena u LFC. :pray:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 15 jul 2014, 00:05

Nikako mi nije jasna euforija oko Lamberta, te dječački san ostvaren, te dobio legendarni broj 7 - navijači ushićeni. Otišao Suarez, nema veze tu je Lambert. Te hoće li igrati za repku, ushićenje totalno.

A ja upadoh na net da malo pročitam o njemu kad ono 32 mu godine.

Pa da ga hebeš odigrat će sezonu da valja, eventualno dvije ako bude sreće. I za te dvije, to je jako jako upitno. Prije da će odigrati jednu jedinu sezonu, igrači u 33. godinu naglo padaju u formi.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2014, 00:12

Caeruleus je napisao/la:Nikako mi nije jasna euforija oko Lamberta, te dječački san ostvaren, te dobio legendarni broj 7 - navijači ushićeni. Otišao Suarez, nema veze tu je Lambert. Te hoće li igrati za repku, ushićenje totalno.

Pa da ga hebeš odigrat će sezonu da valja, eventualno dvije ako bude sreće. I za te dvije, to je jako jako upitno. Prije da će odigrati jednu jedinu sezonu, igrači u 33. godinu naglo padaju u formi.
Kakva euforija? Pa niko od njega ne ocekuje 20 golova po sezoni. Neka igra onako kako najbolje zna i neka zabije koji bitan gol i dosta od njega. Dosao je za mizerne pare.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 00:14

nerkolfc je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Nikako mi nije jasna euforija oko Lamberta, te dječački san ostvaren, te dobio legendarni broj 7 - navijači ushićeni. Otišao Suarez, nema veze tu je Lambert. Te hoće li igrati za repku, ushićenje totalno.

Kakva euforija? Pa niko od njega ne ocekuje 20 golova po sezoni. Neka igra onako kako najbolje zna i neka zabije koji bitan gol i dosta od njega. Dosao je za mizerne pare.
Ma znas da ako navijac Liverpoola kaze da ce se tim mozda boriti za LP to ispadne kao da smo rekli da smo glavni kandidati za titulu ;)

Uvijek od muhe prave slona tako da :beba:

I da Lambert ce biti POTY i najbolji strijelac lige ikada :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 15 jul 2014, 00:25

Ocigledno nisi dovoljno upucen. Doveden je kao rezerva, nikako zamjena Suarezu. Tu je da uleti kad Sturridge ne moze igrati. Sad kad je Luis otisao, dovesce se jos jedan igrac i Markovic. Lambert je vise treci izbor za spica, a pruza i mogucnost igranja na ubacaje kad nista drugo ne ide. Druga stvar, covjek je ponikao u klubu, obisao nekoliko klubova i sad na zalasku karijere je dovoljno dobar da bude rezerva u Liverpoolu. Poseban je odnos izmedju navijaca i domacih igraca. Scouseri daju sve od sebe, ginu na terenu i to navijaci itekako cijene. Nisu svi vrhunski talenti ali to nadoknadjuju srcem i dusom. Tu pare ne igraju veliku ulogu. Pogledaj Flanagana, momka prosle godine niko nije htio. Ostao je u klubu i izborio se za mjesto u prvom timu i to na neprirodnoj poziciji. Iako nije neki talenat, na terenu daje sve od sebe i navijaci ga vole. Lambert je nosio 7 u Southamptonu. Svakako da taj broj u Liverpoolu ima veliko znacenje i ne moze ga svako nositi. Zato je dodijeljen covjeku koji je ostvario svoj san i protiv toga se navijaci nece buniti. To je i neki poklon kluba igracu.
Na kraju, Rickie je prekinuo svoj odmor i dosao na pripreme s klubom. Koji jos igrac prekida odmor da bi se vratio na trening. Eno Wilsherea pusi po bazenima, a ovaj covjek je u 32 godini dosao ranije u klub da bi se sto bolje uklopio i pripremio za njegovu najvecu sezonu u dosadasnjoj karijeri. I kako da ga covjek ne voli.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2014, 00:58

Markovic je zamjena za Aspasa, ni u ludilu nije zamjena za Suareza. Sve dok traje prelazni rok ostaje nam nada da ce se dovesti adekvatno pojacanje. Sve ovo sto je Liverpool do sada doveo je odlicno, za rotacije, ali nije nesto sto nas moze vinuti na sami vrh. Ne treba procjenjivati igrace koji su dosli, sacekacemo da pocne sezona i vidjecemo kako ce se razvijati situacija. Opet spominjem onu cuvenu utakmicu protiv Chelsea kada smo u timu imali 13 igraca, mislim da se takve stvari vise nece desavati. Mislim da ce tek sada da uslijedi onaj pravi prelazni rok za Liverpool. Ima se para, vrijeme je da se trehne kesa. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jul 2014, 01:59

1. Bibliotekarovi transferi su toliko loši da klub ne može da proda igrače nego ih mora prodavati.
2.Zašto je jedan uspio a drugi stagnira.
slika
3. Prva utakmica Liverpoola na programu je 17. augusta u 14:30.
4. Wisdom će najvjerovatnije u WBA na posudbu.
5. Luis Suarez je odigrao 133 utakmice i dao je 82 gola i imao je 53 asistencije. Ovakav igrač je nezamjenljiv, jedino se može sistem igre promjeniti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2014, 02:02

Henderson je napisao/la:1. Bibliotekarovi transferi su toliko loši da klub ne može da proda igrače nego ih mora prodavati.
2.Zašto je jedan uspio a drugi stagnira.
slika
3. Prva utakmica Liverpoola na programu je 17. augusta u 14:30.
4. Wisdom će najvjerovatnije u WBA na posudbu.
5. Luis Suarez je odigrao 133 utakmice i dao je 82 gola i imao je 53 asistencije. Ovakav igrač je nezamjenljiv, jedino se može sistem igre promjeniti.
Bar kudi kako treba :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 jul 2014, 10:22

Nego, sta vi mislite o ovom pisanju za Lukakua?
Da li biste voljeli Lukakua u Liverpoolu?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 15 jul 2014, 11:16

Henderson je napisao/la: 2.Zašto je jedan uspio a drugi stagnira.
slika
Ovaj desni je u njegovim godinama bio alfa i omega za većinu veznjaka na svijetu (svojih godina)
Čuj uspio posle jedne dobro odigrane sezone :facepalm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 15 jul 2014, 11:30

Jos jedan "plavac" u dresu Liverpoola :D

Lazar je najbolja investicija do sada za Liverpool!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 jul 2014, 11:31

Na osnovu te slike... Mogao sam se i ja blicnuti u teretani, kolega sa vopi u ruci, ali u stvari oba pijemo ko smudjevi. Mislim da sam bio dovoljno jasan.. :urnebes:
- Ed Woodward for Prime Minister !

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 jul 2014, 11:39

OnlyUnited je napisao/la:Na osnovu te slike... Mogao sam se i ja blicnuti u teretani, kolega sa vopi u ruci, ali u stvari oba pijemo ko smudjevi. Mislim da sam bio dovoljno jasan.. :urnebes:
Jesi, jos si bio i mnogo duhovit.
ZZ

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 jul 2014, 11:41

moj uzor-S.G je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Na osnovu te slike... Mogao sam se i ja blicnuti u teretani, kolega sa vopi u ruci, ali u stvari oba pijemo ko smudjevi. Mislim da sam bio dovoljno jasan.. :urnebes:
Jesi, jos si bio i mnogo duhovit.
Hendo, vjeciti izvor inspiracije...
- Ed Woodward for Prime Minister !

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 15 jul 2014, 12:09

Liverpool have made a €45m bid for Borussia Dortmund star Marco Reus.

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 jul 2014, 12:10

Ma piju svi fudbaleri, odnosno, skoro svi. Poenta fotke je da Jack vazi za jednog od najvecih talenata, a sudeci po prosloj sezoni ce samo to i ostati, talenat. Steta, po meni ima mogucnost postati jedan od najvecih.
S druge strane, Sterling, pod budnim okom Brendana JESTE fizicki jako ojacao, sto se vidjelo po njegovim partijama i duelima prosle sezone.
Nije uopce bitno ko gdje igra, vec to da su oba talenti i da se prikaze dobar i los nacin za napredovanje.
A druga je stvar ko je to kako shvatio.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jul 2014, 12:26

OfficialAgent je napisao/la: Liverpool have made a €45m bid for Borussia Dortmund star Marco Reus.

Nadam se da ćeš opravdati epitet najvećeg i najpouzdanijeg insidera na forumu :)

Hajde Reufe :pray:
Ja te volim, volim Željo..

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 15 jul 2014, 12:28

gio10 je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la: Liverpool have made a €45m bid for Borussia Dortmund star Marco Reus.

Nadam se da ćeš opravdati epitet najvećeg i najpouzdanijeg insidera na forumu :)

Hajde Reufe :pray:
znao sam ja da se cekao oficijalni iz banovica da nasi pocnu pregovore za Reufa
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 jul 2014, 12:36

Vratia se Sime. Tako brate oficijelni, nesto lijepih vijesti i za nasu ekipu... ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.