Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Na Susu je sad, ako se pokaže u pripremnim tekmama onda ostaje ako se ne pokaže ili prodaja ili ponovno posudba
Isto vrijedi i za Jordana Ibea.
Isto vrijedi i za Jordana Ibea.
Henderson je napisao/la:Samo je jedan klub na svijetu Ujedinjenih Muskaraca. Mi, iz reda ostalih, preferiramo zene. Ali od aksama do sabaha.

za benatiu ljudi hoce 50 milki samo da informisemackeey je napisao/la:Ako ce se dovoditi stoper, a vjerovatno hoce, ima puno boljih opcija od Lovrena.
Na primjer, Benatia bi se savrseno uklopio u LFC, siguran sam, a isto tako ne bi bio skuplji od Lovrena.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Malo je cudno sto drzi dres od prosle sezone...
Edit:
Mark Hughes @MarkHughes_ 52s
Reason for Markovic having last seasons top is because that's the only one I had on me.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
realno ima pravo doci i navijac leedsa i provocirati nas kako ovi nasi posluju i sta od kluba rade. i ne cudi najezda provokatora i padobranaca na temu.
i hajd sve to sto su nasi losi al kad vidim kakve igrace konkurencija dovodi ili ce dovesti ne gine nam sredina tabele naredne sezone... u najboljem slucaju 6. mjesto.
i hajd sve to sto su nasi losi al kad vidim kakve igrace konkurencija dovodi ili ce dovesti ne gine nam sredina tabele naredne sezone... u najboljem slucaju 6. mjesto.
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la:realno ima pravo doci i navijac leedsa i provocirati nas kako ovi nasi posluju i sta od kluba rade. i ne cudi najezda provokatora i padobranaca na temu.

Ja vjerujem u Rodgersa i mislim da se nedostatak kvalitete moze nadoknaditi taktikom i pozrtvovnoscu na terenu.
No ipak, Atletico Madrid je prosle godine osvoji Primeru i igrao finale LP ali su imali i par odlicnih pojedinaca (Costa, Koke, Turan, Godin i Curtoa) no ipak ni jedan od njih nije bio dovoljno dobar da sam rijesio par utakmnica, uvijek su dva ili tri morala biti raspolozena za puni plijen.
Bit ce tesko ali Mingolet-Sakho-Coutinho-Sterling-Sturidge bi trebali da budu dovoljno dobri da se do januara zadrzi borba za TOP 4 i sansa za 1/8 finala u LP.
Onda se nadam da ce biti neki big singing i igrac koji ce "sam" vuci ekipu do prve 4 pozicije i jos jedne sezone LP.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lambert dosao 7 dana ranije i poceo trenirati. Taj ce covjek dati sigurno sve od sebe svaki put kad bude igrao. A ovo za transfere se moglo i ocekivati. Brendan uvijek ima neke čudne mete. Valjda bude neko dobro pojacanje.
Ko je od nas, da budemo posteni, mislio da ce coutinho biti pojacanje? Ja prvi nidam i zato vjerujem u lfc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- the scouser
- Kontakt:
Pa i nije si ispostavio kao neko bajno pojačanje, imao je dobrih prvih par mjeseci, ali ovu sezonu je igrao toplo-hladno. Ali sigurno je pojačanje u poređenju sa ostalim koji su tako okarakterisani pri dolasku.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nisam mislio ni za Sturridge pa mi se posra čovjek u usta. Tako dok ne liga ne počne i ne završi tranfer rok ne treba donosit zaključke....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
http://www.tvarenasport.com/vesti/18804 ... reni-sport" onclick="window.open(this.href);return false;

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aspas u Sevilli. Posudba sa pravom otkupa (7 miliona eura).
Ode jos jedan flop, zamjenit ce ga sa drugim u roku od sedam dana.
Posudba koja je navodno ukljucena u deal a Morena.nerkolfc je napisao/la:Aspas u Sevilli. Posudba sa pravom otkupa (7 miliona eura).

Sta mislite da li ce Lazar biti u kadru za utakmicu u srijedu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Tesko da ce igrati odmah u srijedu ali da vam kazem jedva cekam da ga vidim na djelu. Nije neko super uber pojacanje ali vjerujem da ce kod nas izrasti u jako dobrog igrača.
Mislim da bi Markec trebao igrati u srijedu, makar sa klupe da udje.
At the end of the storm there's a golden sky..
Otisao si Iago ostala je tuga........
[youtube][/youtube]
Nezaboravno
Nezaboravno

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Navijači West Ham Uniteda neće da vrate loptu u igru na Anfieldu 1988 godine !

Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
- Carragher23
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.