FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 10:03

merak je napisao/la:Jesu li poznati termini Evropske lige kada pocinju kvalifikacije ?
Ima slika na temi nasoj za EL :D

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 08 maj 2016, 10:20

Sad realno pogledat jedan klub koji se trebao ugasit i pitanje je bilo dana covjek dodje i napravi europsku Slobodu zbog cega nam sad ne godi?jer su se igraci borili ko lavovi citavu sezonu na dva fronta izgubili od Drine i pocela prica kako se prodala utakmica i da se psuje igracima sve redom posle utakmice nisu jucer pozdravili navijace i ne trebaju neka su osli u svlacionice siguran sam 200% da je Zrinjski igrao 2 fronta ili mi da nismo igrali kup da bi osvojili ovu ligu trebamo bit svi sretni i slavit ovaj uspjeh Azmir nece stat to je sigurno na ovom i pravit ce Slobodu jos jacu a da mi je neko ponudio ko navijacu a i svima ostalim da cemo bit 2. izborit takmicenje u europi i "osvojit kup" potpisao bi prije sezone kao i svi ostali

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 maj 2016, 10:56

Zasto nasi navijaci pjevaju ciganske i grobarske pjesme, jest mi bio crnjak, gledam i sramota me, sta je ovo reko u pm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 10:58

AdmirLav je napisao/la:Jučer im damo 4 komada i oni opet u srijedu navijaju za nas, neprocjenjivo :d hvala igračima, husrefu, stručnom štabu, azmiru i svim ostalima.

Želio bih samo još da se osvrnem na posjetu jučer ono je sramotno slaba posjeta čak i da se ne borimo za titulu prvaka u utakmici kada ti dolazi atraktivan protivnik. Ja iz Gradačca dodjem na utakmicu a neki iz tz je gledaju na tv i kod god se pravda da nema cenera laže jer će istu noć kod tome popiti 5cenera. A što se tiče fukara njima je potrebna hitna reorganizacija.
Objasnio :bow: :bow: :bow:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 maj 2016, 11:18

Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.

Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)

Ovakvim kao sto je ovaj popisam se u usta!!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 11:24

SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.

Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)

Gdje je tih 6000 protiv Drine?

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 11:25

SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.

Jel' taj lik zdrav? Gdje je bilo tih 6K navijaca protiv Drine :?: Poserem mu se u usta :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 11:25

Nasim navijacima prije izdavanja karte ili sezonske treba provjeravati koeficijent inteligencije..

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 maj 2016, 11:28

NYKnicks Fan je napisao/la:

Gdje je tih 6000 protiv Drine?
i ja se to pitam...A nije medjusobno se tukli na tribini i sad su oni kao uvrijedjena mlada sto im igraci nisu dosli da im "oni" kao cestitaju na pobjedi...Mrs u rupe misevi gdje ste i bili...Azmir Husic jedan je od nas :)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 maj 2016, 11:29

Pravi instant navijac, vidi se da prati Slobodu od prosle sezone.....koji levat majko mila.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 11:30

Čuj pojedinici...to nisu bili pojedinci protiv Drine nego velika većina navijača koji su optuživali da je prodana utakmica. Jel' neko stao u odbranu od navijača koji ne misle da je prodana? Na bilo koji način? Ja sam na fb vidio da ti komentari o prodaji pokupe najviše lajkova, dakle slaže se većina, i nisam nešto vidio da je neko objašnjavao kako nije prodana.
A neki mijenjaju mišljenje, malo da smo prodali, pa sad da nismo.
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 11:31

“Sloboda” je pobjedom od 4:0 nad FK “Sarajevo” postala viceprvakom Premijer lige, čime se kvalifikovala za evropsku ligu. Čestitam i zahvaljujem predsjedniku FK “Sloboda” Azmiru Husiću i njegovim saradnicima, šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, kapitenu Zajki Zebi i svim fudbalerima, navijačima “Slobode”, gradskim vijećnicima, službama i preduzećima, tuzlanskim privatnim preduzećima i svima, koji su razumjeli potrebu građana da im se, u vidu trijumfa “Slobode”, nešto istinski lijepo desi. Za dan 18.5.2016. godine, zakazujem javno gledanje finalne utakmice kupa BiH, na Trgu sa imenom “Slobode”. Na gradskom trgu ćemo dočekati upravu, stručni štab, fudbalere i navijače “Slobode”, i proslaviti već ostvareni uspjeh “Slobode”. Ukoliko FK “Sloboda” postane i prvakom Kupa BiH, i u Tuzlu donese i prvi šampionski pehar, onda je uspjeh “Slobode” još veći. Budimo jedinstveni u dosadašnjim i novim pobjedama, budimo “Sloboda” i SLOBODOM obradujmo Bosnu i Hercegovinu i Tuzlu”, navodi se u saopštenju gradonačelnika Tuzle.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 11:32

Meni ovaj jedan pred Travnik govori joj sramote protiv Drine nije nas bilo 50 navijalo. Ja pitam jesi bio ti, ma kaze kakvi nisam ni otisao na utakmicu.
Kasnije u toku razgovora vadi sto maraka govori valja se drogirat danas malo u Travniku.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 11:34

pinoglavi je napisao/la:Čuj pojedinici...to nisu bili pojedinci protiv Drine nego velika većina navijača koji su optuživali da je prodana utakmica. Jel' neko stao u odbranu od navijača koji ne misle da je prodana? Na bilo koji način? Ja sam na fb vidio da ti komentari o prodaji pokupe najviše lajkova, dakle slaže se većina, i nisam nešto vidio da je neko objašnjavao kako nije prodana.
A neki mijenjaju mišljenje, malo da smo prodali, pa sad da nismo.
Druze bilo je skroz malo ljudi da su komentarisali da tekma nije prodana, a vecina njih su djeca od 15tak godina... Sve su to djuturumi komentarisali da smo prodali, ali ih je bilo dosta :thumbdown: Kakav smo mi narod jbt
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 11:34

I opet čitam statuse gdje se predstavlja da je Drina taraba od ekipe i da jedva treniraju. Ne znam kako neko može pratiti Slobodu a da veze nema o našoj ligi i da ne zna bar osnovne stvari o drugim klubovima. I opet pozdravljam admina stranice Samo Sloboda koji se pitaju što igrači nisu pozdravili navijače protiv Sarajeva, a poslije Drine objavljuju klip Robijaša koji pjevaju da je prodana cijela liga. Jel' imate mozga?
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 11:47

Plačem :urnebes: :urnebes: :urnebes: Allahu Dragi

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 11:48

Kad pocnu sad napadat Imamovica na zadnjoj objavi na stranici....

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 11:55

Al' što ljudi mogu srat' to je cudo :puke: :puke: :damn:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2016, 11:56

biti ce saketanja, vidim ja :opaopa:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 maj 2016, 12:01

Zasto nasi navijaci pjevaju ciganske i grobarske pjesme, jest mi bio crnjak, gledam i sramota me, sta je ovo reko u pm

I nek prica ko sta hoce, al ja ne mogu da shvatim da izgube od jedne Drine kod kuce u utakmici na kraju sezone koja znaci malte ne osvajanje titule, nije to 1 ili 2 ili 5 kolo pa kiks iznenadni, a Sarajeva 4:0 Zelju deremo, guzimo sve redom, ne kazem da je prodato, al ne mogu biti pametan pa da shvatim kako izgubismo od Drine, ne mogu da vam opisem taj osjecaj ne logicnosti koji osjecam, pa makar da je nerijeseno bilo, sad bi bili jos u trci za prvaka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.