Klub navodno pokušava, iako je sve miljama daleko.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja sam vidio al nisam imao duse da ovde napisem.Bertrand je napisao/la:Što Riley loži raju sa Reusom.![]()
Klub navodno pokušava, iako je sve miljama daleko.
Paradajz je napisao/la:Svih 81m evra ? Transfer je vredan 75m funti, koliko Tony Barrett iz Timesa i Liverpool Echo prenose i toliko i jeste jer su to najpouzdaniji ljudi kada je Liverpool u pitanju.barca_87 je napisao/la: i to liverpool nije ni dobio svih 81 milion ,dobio je 76 miliona eura a 5 miliona je otislo klubovima za koje je prije igrao suarez
Kad se to ispostavilo ? Transfer Neymara je kostao 17 mil euraBertrand je napisao/la:Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura.
Jedno vrijeme je Neymar bio placen 20-30mil. Kad BBC, najpouzdaniji medij kaze da je £75mil onda je tako. Jedini koji tvrdi suprotno je Ballague i neki spanski kvazimediji.Bertrand je napisao/la:Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura.
skysportskeno94 je napisao/la:Jedno vrijeme je Neymar bio placen 20-30mil. Kad BBC, najpouzdaniji medij kaze da je £75mil onda je tako. Jedini koji tvrdi suprotno je Ballague i neki spanski kvazimediji.Bertrand je napisao/la:Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura.
E majko moja dabogda vam on onda došlo danas odma hahahadonCorleone1892 je napisao/la:ma stipu ga vjerovatno lik ne zna ko je sorianogaston je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la: Pa od svih mogućih pojačanja ti nadjes ****.nog igrača iz austrijske lige i onda ja nisam normalan hahaaha
Smatram da bi bio pojačanje jer sam gledao maltene 30 utakmica Salzburga prosle sezone, znam kakav je igrac i za sta je sposoban, i fino sam napisao ne ocekujem da zamijeni Suareza, jer mislim da ce to mjesto da popuni neko veće fudbalsko ime.![]()
Ne idu na dobro ovi transferi, daj Bože selameta ovdje. Sve jasno ko dan da nam treba taj Moreno, stoper i neka mašina u napadu a oni zapeli za neke Bony kole i još jednog u nizu Sotonovih igrača.![]()
Jbg ti Brendane, pratiš li uopće fudbal osim što uspješno vodiš Liverpool, Griezmann i Reus čekaju na ponudu
previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenjeJackRaven7 je napisao/la:Mislim da bi svi bili prezadovoljni kad bi imali ova 22 igrača u rosteru (plus Lambert, Wisdom i ostala prčuladija)
http://www.footballuser.com/formations/ ... e_Team.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballuser.com/formations/ ... e_Team.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz ambiciozno, ali realno poslovanje sve ovo je moguće (sem možda Marka, umjesto kojeg se može ubaciti Griezmann). Pravio sam neku računicu i ubijeđen sam kako je ovo itekako ostvarivo s nekim inicijalnim budžetom od 40mil funti + transferi.
Ali kako stvari idu, opet ćemo se mi radovati borbi za četvrto...
Tačno je da je puno igrača i ovo su samo moje želje. Vidjećemo koliko su daleko od stvarnosti. Od dosad završenih transfera Lallana se jedino očekuje u prvoj postavi (Can-rotacija, Lambert-klupa). Marković će biti u prvih 11 ako se ne dovede neka zvijerka od krilnog napadača, ali ja mislim da bi on trebao biti super-sub, odnosno treći izbor na bokovima. Origi se treba vratiti na godinu dana u Lille, što mi se čini kao dobar potez za sve strane.topnik1 je napisao/la: previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenje
dobro ja sam smo iznijeo misljenje ali nije zgoreg imati siroku klupo naravno mi navijaci arsenala to najbolje znamo heheh,,u svakom slucaju uprava radi dobar posao za LFCJackRaven7 je napisao/la:Tačno je da je puno igrača i ovo su samo moje želje. Vidjećemo koliko su daleko od stvarnosti. Od dosad završenih transfera Lallana se jedino očekuje u prvoj postavi (Can-rotacija, Lambert-klupa). Marković će biti u prvih 11 ako se ne dovede neka zvijerka od krilnog napadača, ali ja mislim da bi on trebao biti super-sub, odnosno treći izbor na bokovima. Origi se treba vratiti na godinu dana u Lille, što mi se čini kao dobar potez za sve strane.topnik1 je napisao/la: previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenje
U biti bila bi 3-4 nova igrača u prvih 11, te 4-5 novih za "rezervnih 11".
Ne vidim WC špica kao prioritet jer ipak imamo drugog strijelca lige kao 9ku, a Lambert je sasvim solidan back up. Ukoliko dođe Bony, to je ok, u suprotnom neka Borinija. Veći je prioritet neka golgeterska 11ka, koja bi rasteretila Stu-a, a igrala na svojoj najjačoj poziciji. Nažalost, vi ste je klepili
Jedina nada nam je Rodgersov um i mogućnost unaprjeđivanja igrača individualno u jednoj moćnoj mašineriji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.