Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 13 jul 2014, 17:02

Što Riley loži raju sa Reusom. :lol:

Klub navodno pokušava, iako je sve miljama daleko.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2014, 17:04

Bertrand je napisao/la:Što Riley loži raju sa Reusom. :lol:

Klub navodno pokušava, iako je sve miljama daleko.
I ja sam vidio al nisam imao duse da ovde napisem.
Sto je najludje, dosad je bio najpouzdaniji ovog ljeta.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2014, 17:19

Covek samo prenosi sta je cuo, i do sada je bio uvek u pravu. Nasi sigurno pokusavaju da ga dovedu sada kada ima love, ali izuzetno sumnjam da je moguce.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 13 jul 2014, 17:29

Naši 100% prate Reusa, pokušavaju da ga dovedu, cijena ne predstavlja problem, nego igrač koji je veoma vezan za klub i trenera :? Tako barem većina medija prenosi..
Ali opet, 7-mica ga čeka :mrgreen:
At the end of the storm there's a golden sky..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jul 2014, 17:34

Paradajz je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: i to liverpool nije ni dobio svih 81 milion ,dobio je 76 miliona eura a 5 miliona je otislo klubovima za koje je prije igrao suarez
Svih 81m evra ? Transfer je vredan 75m funti, koliko Tony Barrett iz Timesa i Liverpool Echo prenose i toliko i jeste jer su to najpouzdaniji ljudi kada je Liverpool u pitanju.
slika
eto toliko o tom izvoru i 94 miliona eura vrijednom transferu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 13 jul 2014, 17:41

Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 jul 2014, 17:45

Bertrand je napisao/la:Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura. ;)
Kad se to ispostavilo ? Transfer Neymara je kostao 17 mil eura

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2014, 17:46

Bertrand je napisao/la:Da, kao što je transfer Neymara na početku bio oko 60m eura pa se kasnije ispostavilo da je skoro 90m eura. ;)
Jedno vrijeme je Neymar bio placen 20-30mil. Kad BBC, najpouzdaniji medij kaze da je £75mil onda je tako. Jedini koji tvrdi suprotno je Ballague i neki spanski kvazimediji.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jul 2014, 18:05

keno94 je napisao/la:
Jedno vrijeme je Neymar bio placen 20-30mil. Kad BBC, najpouzdaniji medij kaze da je £75mil onda je tako. Jedini koji tvrdi suprotno je Ballague i neki spanski kvazimediji.
skysports
slika

transfermarket
slika

presjednik barce

a ti vjeruj bbcu :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2014, 18:07

Ballague radi za Sky Sport. See the point?
Necu vjerovat Ben Smithu, Tony Barretu, Jamesu Pearcu i mnogim drugim, bolje vjerovat Barcinim muljatorima.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jul 2014, 18:09

donCorleone1892 je napisao/la:
gaston je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: Pa od svih mogućih pojačanja ti nadjes ****.nog igrača iz austrijske lige i onda ja nisam normalan hahaaha

Smatram da bi bio pojačanje jer sam gledao maltene 30 utakmica Salzburga prosle sezone, znam kakav je igrac i za sta je sposoban, i fino sam napisao ne ocekujem da zamijeni Suareza, jer mislim da ce to mjesto da popuni neko veće fudbalsko ime.
ma stipu ga vjerovatno lik ne zna ko je soriano :roll:

Ne idu na dobro ovi transferi, daj Bože selameta ovdje. Sve jasno ko dan da nam treba taj Moreno, stoper i neka mašina u napadu a oni zapeli za neke Bony kole i još jednog u nizu Sotonovih igrača. :roll:

Jbg ti Brendane, pratiš li uopće fudbal osim što uspješno vodiš Liverpool, Griezmann i Reus čekaju na ponudu :mrgreen:
E majko moja dabogda vam on onda došlo danas odma hahaha
Al dobro razumijem kakve levate većinom dovodi te i vi dalje od levata ne ciljate ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2014, 18:24

Ben Smith, James Pearce, Tony Barrett, kad kazu 75m funti, ja cu njima verovati.
Sky Sports uglavnom prenosi sta drugi kazu, tako su rekli prvo da je 75m, a onda kada je Balague rekao manje, oni su to preneli. U svakom slucaju, svako ima pravo da veruje kome hoce, ja svakakao ne dajem kredibilitet spanskim novinama, jos manje celnicima Barce posle onog sa Neymarom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jul 2014, 18:30

@Freshko bil' sa Cavaniem bio zadovoljan, vjerujem da bi mogao napustiti Parižane, jer i oni ganjaju Di Mariu, a vi sad imate imate novac za njegovo dovođenje, vjerujem da se ni on ne bi bunio, a ni PSG :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2014, 18:44

Bio bih ravnodusan po tom pitanju, ne mogu reci i nezadovoljan. Problem je, sto u tom slucaju, Sturridge ne bi trpeo mnogo, ali bi Cavani sigurno trpeo, sto se vidi u PSG. Verovatno bi imao bolju statisitiku kod nas zbog stila i sistema, ali ne bi bio na 100%, a ja ne volim kada se iz igraca ne crpi maksimum. On van centra je isto daleko slabiji, i ne funkcionise u napadu kao golgeter sa krila, vec kao radnik. Imas primer PSG vec, a i reprezentaciju. U Napoliju kao lone striker funkcionise besprekorno, ali to kod nas ne moze da ima.

Ima i druga strana price, transfer i plata, koji bi sigurno bili dosta veliki. Za onoliko koliko bi ga platili, u ovom sistemu igre, on to ne bi otplatio, i to je problem. Svakako bolje resenje od Radamela, jer je Cavani veliki radnik.

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 13 jul 2014, 19:20

Mislim da bi svi bili prezadovoljni kad bi imali ova 22 igrača u rosteru (plus Lambert, Wisdom i ostala prčuladija)

http://www.footballuser.com/formations/ ... e_Team.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballuser.com/formations/ ... e_Team.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Uz ambiciozno, ali realno poslovanje sve ovo je moguće (sem možda Marka, umjesto kojeg se može ubaciti Griezmann). Pravio sam neku računicu i ubijeđen sam kako je ovo itekako ostvarivo s nekim inicijalnim budžetom od 40mil funti + transferi.

Ali kako stvari idu, opet ćemo se mi radovati borbi za četvrto...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2014, 19:35

JackRaven7 je napisao/la:Mislim da bi svi bili prezadovoljni kad bi imali ova 22 igrača u rosteru (plus Lambert, Wisdom i ostala prčuladija)

Uz ambiciozno, ali realno poslovanje sve ovo je moguće (sem možda Marka, umjesto kojeg se može ubaciti Griezmann). Pravio sam neku računicu i ubijeđen sam kako je ovo itekako ostvarivo s nekim inicijalnim budžetom od 40mil funti + transferi.

Ali kako stvari idu, opet ćemo se mi radovati borbi za četvrto...
previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenje :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 13 jul 2014, 20:08

topnik1 je napisao/la: previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenje :thumbup:
Tačno je da je puno igrača i ovo su samo moje želje. Vidjećemo koliko su daleko od stvarnosti. Od dosad završenih transfera Lallana se jedino očekuje u prvoj postavi (Can-rotacija, Lambert-klupa). Marković će biti u prvih 11 ako se ne dovede neka zvijerka od krilnog napadača, ali ja mislim da bi on trebao biti super-sub, odnosno treći izbor na bokovima. Origi se treba vratiti na godinu dana u Lille, što mi se čini kao dobar potez za sve strane.
U biti bila bi 3-4 nova igrača u prvih 11, te 4-5 novih za "rezervnih 11".

Ne vidim WC špica kao prioritet jer ipak imamo drugog strijelca lige kao 9ku, a Lambert je sasvim solidan back up. Ukoliko dođe Bony, to je ok, u suprotnom neka Borinija. Veći je prioritet neka golgeterska 11ka, koja bi rasteretila Stu-a, a igrala na svojoj najjačoj poziciji. Nažalost, vi ste je klepili :)

Jedina nada nam je Rodgersov um i mogućnost unaprjeđivanja igrača individualno u jednoj moćnoj mašineriji :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 jul 2014, 20:11

Ma treba nama igrača, proslu sezonu odradilo 15 igrača ostali nisu sluzili nicem korisnom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jul 2014, 20:12

JackRaven7 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: previse ja to,,,zasad ste radili dobar posao ali puno igraca dovodite ,,puno je sve to odjednom treba to uigrati..docli su (can,labert,lallana,markovic,,)mozda jos neko ali nisam upucen i uprava zeli jos najmanje tri ili cetiri covjeka to ce se sve rasuti ako dodju toliki igravi,,imate lijepu ekipu treba vam samo wc spic kao i arsenalu,,a ostale pozicije ako nemozete dovesti wc igraca gdje vam treba onda je besmisleno dovoditi bruku polovnjaka tipa nas ARTETA da vas samo hebu i habaju ,,to je moje misljenje :thumbup:
Tačno je da je puno igrača i ovo su samo moje želje. Vidjećemo koliko su daleko od stvarnosti. Od dosad završenih transfera Lallana se jedino očekuje u prvoj postavi (Can-rotacija, Lambert-klupa). Marković će biti u prvih 11 ako se ne dovede neka zvijerka od krilnog napadača, ali ja mislim da bi on trebao biti super-sub, odnosno treći izbor na bokovima. Origi se treba vratiti na godinu dana u Lille, što mi se čini kao dobar potez za sve strane.
U biti bila bi 3-4 nova igrača u prvih 11, te 4-5 novih za "rezervnih 11".

Ne vidim WC špica kao prioritet jer ipak imamo drugog strijelca lige kao 9ku, a Lambert je sasvim solidan back up. Ukoliko dođe Bony, to je ok, u suprotnom neka Borinija. Veći je prioritet neka golgeterska 11ka, koja bi rasteretila Stu-a, a igrala na svojoj najjačoj poziciji. Nažalost, vi ste je klepili :)

Jedina nada nam je Rodgersov um i mogućnost unaprjeđivanja igrača individualno u jednoj moćnoj mašineriji :D
dobro ja sam smo iznijeo misljenje ali nije zgoreg imati siroku klupo naravno mi navijaci arsenala to najbolje znamo heheh,,u svakom slucaju uprava radi dobar posao za LFC :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 13 jul 2014, 20:46

Meni je tu jedino Bony nepotreban. Za spica imamo dva odlicna igraca, a moze i Borini uletiti, mozda cak i Sterling. Prioritet je krilni napadac kao Reus, mada ja sumnjam da ce on doci, te lijevi bek. Rodrigez je preskup, na Morenu je zaglavilo mada nije iskljuceno. Vjerovatno dolazi jos jedan stoper.
Kao sto sam ranije pisao, za svaku poziciju trebaju dva dobra igraca plus mladi igraci. Sa sadasnjim sastavom fali samo krilo i lijevi bek. Idealno bi bilo Reus i Ricardo, s tim da vjerovatno od njih nema nista. Od Suarezovih para se mogu ta mjesta popuniti. Ostaje da se vidi ko ce doci i koliko ce se osjetiti Suarezov odlazak. Po meni je sad najvaznije dovesti Suarezu zamjenu. Igraca koji moze zabiti oko 20 golova u ligi pored Sturridge koji ce nadam se sljedece sezone biti barem isti kao prosle. Na pripremama vidjeti koji mladi igraci mogu doprinijeti igri sljedece sezone, ostale ostaviti u rezervama, one koji su iznad tog nivoa poslati na posudbu u Chapionship, po mogucnosti u Premiership(Wisdom u WBA izgleda). Neke prodati i to je to.
Jeste podosta novih igraca, ali nisu svi za prvi tim tako da se tim nece previse promijeniti kao u Tottenhamu
Lazar je u Liverpoolu
slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.