Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otom-potom.Goalgetter je napisao/la:@Otelo
Tako mlad, a ljubavni se zivot vec tako zapetljao, sta ce biti za jos koju godinu .....
Samo stara škola..pride_of_merseyside je napisao/la:Jeste.Narin je napisao/la:Dobra..I ova je meni strašna..pride_of_merseyside je napisao/la: Evo ti jedna od mojih najdražih pjesama" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
I ova " onclick="window.open(this.href);return false;
I sve njegove.
@Otelo, sa onom se pomirio?
Moze, eto me u Augustu, pa da obavimo jedan razgovor na njemckom u '' 6 ociju ''Otelo je napisao/la: Kad naletis u Cazin zovi me da idemo trazit onu sto mi je dala 1
Sjebao sam ti ja ocjenu samo takoOtelo je napisao/la:Moze![]()
![]()
Imao sam 3 na kraju a planirao 4
Samo stara škola..Narin je napisao/la:Jeste.pride_of_merseyside je napisao/la: Dobra..I ova je meni strašna..
" onclick="window.open(this.href);return false;
I ova " onclick="window.open(this.href);return false;
I sve njegove.
@Otelo, sa onom se pomirio?
i ja sam htio bit arheolog, al et, zaglavih u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestuNeutral je napisao/la:Onaj osjećaj kada ti propadne talent jer živiš u BiH.
I kako ne pasti u depresiju
i ti to radiš na indirektan način pa ..uschtipak je napisao/la:UUF (Udruzenje uplakanih forumasa)![]()
![]()
Kako im ne dosadi vise kukat'.
Kad sam ja zavrsio srednju prva zelja bila Arheologija, primalo 10 redovnih ja bio 11 na spisku. Fak jeaaaa.nedim1993 je napisao/la: i ja sam htio bit arheolog, al et, zaglavih u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu
Odgovor koji ste trazili je kokain.Neutral je napisao/la: I kako ne pasti u depresiju
hvala ti na nadimku koji mi se sviđa prije svegauschtipak je napisao/la: @Kmeki
Imam Raid.