jesi li ti glup, ćorav ili šta ??JoseMourinho je napisao/la:Nadam se da se šališ, suareza mjenjat sa igračem iz austrijske lige??gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs)
o pa onda je mogo i ara ostat igrat hahaha
ma alexisa ste fulili, rojsa ne mozete tj. ne ide ove godine, ostaju grizman i saqiri ili ezo Jay koji je predobro igrao ove godine grehota za povredu na svjetskom bi bio sigurno
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Odg: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa od svih mogućih pojačanja ti nadjes ****.nog igrača iz austrijske lige i onda ja nisam normalan hahaahagaston je napisao/la:jesi li ti glup, ćorav ili šta ??JoseMourinho je napisao/la:Nadam se da se šališ, suareza mjenjat sa igračem iz austrijske lige??gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs)
o pa onda je mogo i ara ostat igrat hahaha
ma alexisa ste fulili, rojsa ne mozete tj. ne ide ove godine, ostaju grizman i saqiri ili ezo Jay koji je predobro igrao ove godine grehota za povredu na svjetskom bi bio sigurno
Re: Liverpool FC
Mirror još piše da će Rodgers dovesti 6 igrača i da ima na raspolaganju 135 miliona funti:
Vorm - Reina odlazi
Lovren
, Moreno/Davies
Lazar haman naš
Origi
/ Bony 19 miliona
Jay Rodriguez - ovdje ne znam šta da kažem, ima čovjek tešku povredu, dal' će se oporaviti
Vorm - Reina odlazi
Lovren

Lazar haman naš
Origi

Jay Rodriguez - ovdje ne znam šta da kažem, ima čovjek tešku povredu, dal' će se oporaviti

Ja te volim, volim Željo..
Jay Rodriguez mrtvi prosjek
Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
sviđala bi se i meni da navijam za manchester. unistise klub levati totalnoMoR je napisao/la:Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
You are someone else I am still right here
- OnlyUnited
- Kontakt:
+1MoR je napisao/la:Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Meni je najcudnije sto su nam primarne mete bile jaci igraci prosle godine kad nismo igrali LP - jer je to bio glavni izgovor, nego sad. A sada osim sto je igramo imamo 3 puta vise novaca. Ne kazem da su ovi na koje se sad cilja losi igraci, al za te pare bi se morali ako nista ciljati provjereniji igraci, a to je do sad od svih koji su se spominjali bio Sanchez.
- the scouser
- Kontakt:
Fkt se nekad zapitam, kako su ti ljudi stigli do tako odgovornih pozicija s ovim načinom razmišljanja.fera je napisao/la:sviđala bi se i meni da navijam za manchester. unistise klub levati totalnoMoR je napisao/la:Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Liverpool are ready to make a £26m offer for Chelsea striker Romelu Lukaku. (BBC)

At the end of the storm there's a golden sky..
Bony > Lukaku
Sad se svi okomite na mene

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Izvor je caughtoffside.comEDO299 je napisao/la:Liverpool are ready to make a £26m offer for Chelsea striker Romelu Lukaku. (BBC)
Nadam se da je istina.
+1nummaLFCŽ je napisao/la:Bony > Lukaku
ja mislim da su amerikancima trebali samo pijuni tako da im ovi ljudi odgovaraju. ja se nadam da nisam u pravu i da cu do kraja prelaznog roka promijeniti misljenje ali tesko da ce biti tako...the scouser je napisao/la:Fkt se nekad zapitam, kako su ti ljudi stigli do tako odgovornih pozicija s ovim načinom razmišljanja.fera je napisao/la:sviđala bi se i meni da navijam za manchester. unistise klub levati totalnoMoR je napisao/la:Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
You are someone else I am still right here
OnlyUnited je napisao/la:+1MoR je napisao/la:Sviđa mi se Liverpoolova transfer politika.
JoseMourinho je napisao/la: Pa od svih mogućih pojačanja ti nadjes ****.nog igrača iz austrijske lige i onda ja nisam normalan hahaaha
Smatram da bi bio pojačanje jer sam gledao maltene 30 utakmica Salzburga prosle sezone, znam kakav je igrac i za sta je sposoban, i fino sam napisao ne ocekujem da zamijeni Suareza, jer mislim da ce to mjesto da popuni neko veće fudbalsko ime.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Marković se putem fb-a oprostio od navijača Benfice. Znači, ovo je praktično završen posao.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Kakav Lukaku, valjda ne bude nista od toga.
- donCorleone1892
- Kontakt:
ma stipu ga vjerovatno lik ne zna ko je sorianogaston je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la: Pa od svih mogućih pojačanja ti nadjes ****.nog igrača iz austrijske lige i onda ja nisam normalan hahaaha
Smatram da bi bio pojačanje jer sam gledao maltene 30 utakmica Salzburga prosle sezone, znam kakav je igrac i za sta je sposoban, i fino sam napisao ne ocekujem da zamijeni Suareza, jer mislim da ce to mjesto da popuni neko veće fudbalsko ime.

Ne idu na dobro ovi transferi, daj Bože selameta ovdje. Sve jasno ko dan da nam treba taj Moreno, stoper i neka mašina u napadu a oni zapeli za neke Bony kole i još jednog u nizu Sotonovih igrača.

Jbg ti Brendane, pratiš li uopće fudbal osim što uspješno vodiš Liverpool, Griezmann i Reus čekaju na ponudu

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ll-7414695
Arda Turan u Liverpool. Prelazni rok je zvanicno poceo
Wisdom najvjerovatnije ide u WBA na posudbu
Suso zeli ostati u klubu i dobiti novi ugovor
Arda Turan u Liverpool. Prelazni rok je zvanicno poceo

Wisdom najvjerovatnije ide u WBA na posudbu
Suso zeli ostati u klubu i dobiti novi ugovor
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jedva čekam
Turan kao i svake godine, al sad prenosi Lecho pa ću se ko i nadati
Nemam ništa protiv da Benzema i Turan dođu 
Jedva čekam

Turan kao i svake godine, al sad prenosi Lecho pa ću se ko i nadati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.