Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Znam da me gotovo svi ako ne i svi ovde ne gotive sto sam placipicka al jbt krivo mi majke mi,pa jbt na terminu izgubim krivo mi jedva cekam dr termin da ispravim nesto sto sam lose radio u predhodnom a jos odvojis od svoje plate one tesko zaradjene 3 km a njima jos plate i oni se setkaju jbt kako bi im volio uletit u svlacionicu govor odrzat
Svi te ovdje gotive, ili bar ja mislim da te gotive. Ti si meni nenormalno simpatičan, pogotovo ono sa svadbom i ''da se iznerviraš na terminu''.tajger je napisao/la:Znam da me gotovo svi ako ne i svi ovde ne gotive sto sam placipicka al jbt krivo mi majke mi,pa jbt na terminu izgubim krivo mi jedva cekam dr termin da ispravim nesto sto sam lose radio u predhodnom a jos odvojis od svoje plate one tesko zaradjene 3 km a njima jos plate i oni se setkaju jbt kako bi im volio uletit u svlacionicu govor odrzat

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Sumnjivo je meni sve to, al et.Ti si meni nenormalno simpatičan

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Vjerujte Galu, on to zna nanjusit. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mentalitet 0,trcanje 0,pozrtvovanost 0,da imas 4 Messija i sve ovo negativno,nista ne mozes.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Haha jest mi volimo zeneAsteriks je napisao/la:Sumnjivo je meni sve to, al et.Ti si meni nenormalno simpatičan![]()

Šta ti je sumnjivo? Tebi nije simpatičan?Asteriks je napisao/la:Sumnjivo je meni sve to, al et.Ti si meni nenormalno simpatičan![]()
KingNitro je napisao/la:tajger najveća kraljina.

@vidic Slazem se da je konacno izdanje vecerasnjeg meca plod sukcesivnih gresaka od koje je prva najveca. Mozemo to nazvati i nedostatkom srece ali meni je drago sto je nismo imali - jer, koliko god to tragicno zvucalo, ovo je nasa stvarna slika.
Sjecate se Lujinih igara? Koliko je samo srece imao a tek koliko pogresaka koju je solidan rezultat prekrivao. U onoj prvoj njegovoj sezoni.
Bolja da se ovo desilo sad da znamo na cemu smo i ne upadamo u istu zamku kao sa Lujom.
@al Slazem se. Uzitak je citajuci tvoje postove, narocito nakon ovih gorkih izdanja.
Obicni kocijas, ali svako ima svoj ukus.Šta ti je sumnjivo? Tebi nije simpatičan?

Slabo te vidjam tam po temama ljepotica.Haha jest mi volimo zene

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 okt 2016, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mozes se vratit na augustovske postove i zamolit ria da ti ih izbrise ili formatira.Format je napisao/la:Mentalitet 0,trcanje 0,pozrtvovanost 0,da imas 4 Messija i sve ovo negativno,nista ne mozes.

Hajde ba smaras nas covjece,imsmo svoje probleme jos se s tobom moram radpravljat
Zeljeznicar! 1921 !
Pa da, a ja sam stoicki podnosio augustovsku americku tihu turneju. Bla bla bla.Format je napisao/la:Hajde ba smaras nas covjece,imsmo svoje probleme jos se s tobom moram radpravljat

Bjezi Asterikse ne pominji me treba i zenska da me se odrekne,evo ti kazes kocijas ne znam kako zaspat jbg patak,opet to govori o tebi sta si ti kad tako nazivas covjeka kojeg ne poxznajes,mal si AstaAsteriks je napisao/la:Obicni kocijas, ali svako ima svoj ukus.Šta ti je sumnjivo? Tebi nije simpatičan?
Slabo te vidjam tam po temama ljepotica.Haha jest mi volimo zene

Msm psujes ko kocijas, nema potrebe dizat nos.
Nista vam ne valja onda odjednom sve valja, ne samo tebi, uopce, a to nije gospoda zar ne.
Nista vam ne valja onda odjednom sve valja, ne samo tebi, uopce, a to nije gospoda zar ne.

Nepotrebno je nekog nazivati kočijašem. Momak ima svoj način izražavanja, mene je lično malo nervirao prije, sad mi je baš cool
Pa dobro jbg moram se malo izpraznit,a gdje ako ne ovde jel majke ti ko ce me bolje razumit od navijaca unitedaAsteriks je napisao/la:Msm psujes ko kocijas, nema potrebe dizat nos.
Samo naprijed, ne obaziri se na moj komentar, ebi mame svima redom pocev od konjine Smalla, ali ostani dosljedan kada dobro igrali da im opet ebes mater. 
Znas kak je kada se mijenja ploca svako kolo.

Pa i tad im jbm zene i kazem tako jbm vam zene sta se vise vucete po terenuAsteriks je napisao/la:Samo naprijed, ne obaziri se na moj komentar, ebi mame svima redom pocev od konjine Smalla, ali ostani dosljedan kada dobro igrali da im opet ebes mater.

Naravno kad dobro odigraju da cu skinut kapu,al kad lose al bas lose i treba im jbt oni meni jbu dan mogu i ja njima ovako mada nece cut
Doslijedan ne bi bio kad odigraju dobro ja da kazem lose il pojedincu tako,pa zato i postoje ocjene brate kad si los los si,kad si dobar svaka cast,cist racun duga ljubav
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 23 okt 2016, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za ovo što su odigrali danas zaslužuju svaku upućenu riječ od strane tajgera 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
tajger

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.