FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pohvalio bih posjetu... Sigurno preko 5000,mozda i 6000
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Hvala na dobronamjernosti , ali ako , a mogli bi lako , puknemo i vas u intermecu borbe za kup , kompleksi bi se mogli ukazat na sve strane. Sloboda, peti element.hskzmostar je napisao/la:Kao Suker na euru 96 protiv Njemacke,prekrasan gol,cestitke na pobjedi i nadam se da kup osvajate,pisao sam i na nasoj temi,zasluzili ste barem jedan trofej ove godine!wobly92 je napisao/la:![]()
Ps :nabit ce te opasan komplek sarajlijama!
Na poluvremenu su izvukli broj 64XX , nije Drina bila protivnik pa da nedođustaragarda je napisao/la:Pohvalio bih posjetu... Sigurno preko 5000,mozda i 6000

-
- Kontakt:
Sto bi volio da Zrinjski ko plitak potok predjemo u zadnjem kolu, pa da im i titulu ogadimo 

+1NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto bi volio da Zrinjski ko plitak potok predjemo u zadnjem kolu, pa da im i titulu ogadimo

nek' i nismo osvojili, čisto eto onako da ih dobijemo

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka vam cast na pobjedi danas. Iskreno sam ocekivao poraz a potajno se nadao nekom iznenađenju, nekoj ''frljoci''. Mi nismo nikad losiji bili i samo je sreca sto imamo Benku jer bi se danas borili sa Olimpicom za ostanak u ligi, u najboljem scenariju bi bili na sredini tabele. Eto sta debili uradise od jednog Sarajeva. Totalno ste zasluzeno pobjedili sa ogromnom razlikom a i penal je bio vise nego cist. Sudija je sudio perfektno ovaj put i drago mi je da niko nije zakinut kao sto je to bio slucaj na Koševu. Imao sam potrebu da vam ovdje ovo napisem jer trebate biti ponosni na Azmira, Husrefa i vase igrace. Nijedna utakmica nije prodana i svi svjetski klubovi moraju izgubiti vise puta u jednoj sezoni. Ove godine niste uzeli titulu zbog nekih greski i mozda zbog umora a ako se neko sjeca napisao sam na pauzi da nema sanse da vi uzmete titulu iako ste igrali ubjedljivo najbolji fudbal ove sezone, kada sve sagledamo. Sloboda je titulu zasluzila vise nego Zrinjski koji je isto tako jedna veoma jaka i cvrsta ekipa, na vasu zalost, vi ste imali vise losih rezultata a oni pobjede od 1:0 ali 3 boda su 3 boda pa koliko god razlike dobio. Uglavnom da vas ne zamaram vise, jos jednom svaka cast na ovako visokoj pobjedi, od svog rodjenja se nisam vise stidio radi jednog rezultata. Tesko mi pada ovaj rezultat jer mi nismo Drina ili Rudar(uz duzno postovanje njihovim navijacima), mi smo najveci BiH klub. Sretno u europi i da nasu Bosnu i Hercegovinu predstavite u najboljem mogucem svjetlu jer je svaka pobjeda Slobode dobra za sve BiH klubove koji ce nas predstavljati u europi jer se i to broji i dodaje na koeficijent. Veliki pozdrav za moje dobre Tuzlake sa ove teme sa kojima se cujem preko PP cesto, oni ce se prepoznati. Ako nekoga interesuje, zvanicna posjeta je bila 4.300. Franto i slicni njemu neka me zaobiđu sa svojom pricom o muslimanima, turcima, arapima, zidovima, izraelu, kalifatu i ostalo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 maj 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako izvedemo drugu postavu, poraz od 2-3 razlike nam ne gine, nije fazon s najvecim rivalom ove sezone tako izgubiti i pustiti ih da se naslade pobjedi, a prva postava ne valja zbog umora. Ja bi birao da izvedemo juniore, nego onako bit ce mi gorak okus gledati tu neku "demonatraciju sile" ili nesto slicno. Najbolje je popricat s ljudima da ni mi a ni oni ne nagazimo punoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto bi volio da Zrinjski ko plitak potok predjemo u zadnjem kolu, pa da im i titulu ogadimo

@mortem care zivio, poslije derbija ti ja napisa sve je to fudbal i eto u ta 3 kola poslije derbija ste uspjeli dozivjeti i uspon i pad. Bit ce bolje a i sretno i vama u Europi nadam se

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 maj 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Da smo uzeli titulu, morali bi se brukat u LP, a ovako i imamo neke sanseAerials je napisao/la:+1NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto bi volio da Zrinjski ko plitak potok predjemo u zadnjem kolu, pa da im i titulu ogadimo![]()
nek' i nismo osvojili, čisto eto onako da ih dobijemo

Jos dodat na to, poslije filovanja Pitara, oni opet moraju za nas navijati

@MortemHz Bez puno tuge, vi idete Europu ove godine

-
- Kontakt:
Sad namjerno pustit kup Radniku da nema Sarajlija u Evropi. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne beri brige jarugo...merhametli smo mi narod... Igrat će te vi tu evropu iako smo vam ogadili i fudbal i loptu...aBd, naravnoMortemHz je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi danas. Iskreno sam ocekivao poraz a potajno se nadao nekom iznenađenju, nekoj ''frljoci''. Mi nismo nikad losiji bili i samo je sreca sto imamo Benku jer bi se danas borili sa Olimpicom za ostanak u ligi, u najboljem scenariju bi bili na sredini tabele. Eto sta debili uradise od jednog Sarajeva. Totalno ste zasluzeno pobjedili sa ogromnom razlikom a i penal je bio vise nego cist. Sudija je sudio perfektno ovaj put i drago mi je da niko nije zakinut kao sto je to bio slucaj na Koševu. Imao sam potrebu da vam ovdje ovo napisem jer trebate biti ponosni na Azmira, Husrefa i vase igrace. Nijedna utakmica nije prodana i svi svjetski klubovi moraju izgubiti vise puta u jednoj sezoni. Ove godine niste uzeli titulu zbog nekih greski i mozda zbog umora a ako se neko sjeca napisao sam na pauzi da nema sanse da vi uzmete titulu iako ste igrali ubjedljivo najbolji fudbal ove sezone, kada sve sagledamo. Sloboda je titulu zasluzila vise nego Zrinjski koji je isto tako jedna veoma jaka i cvrsta ekipa, na vasu zalost, vi ste imali vise losih rezultata a oni pobjede od 1:0 ali 3 boda su 3 boda pa koliko god razlike dobio. Uglavnom da vas ne zamaram vise, jos jednom svaka cast na ovako visokoj pobjedi, od svog rodjenja se nisam vise stidio radi jednog rezultata. Tesko mi pada ovaj rezultat jer mi nismo Drina ili Rudar(uz duzno postovanje njihovim navijacima), mi smo najveci BiH klub. Sretno u europi i da nasu Bosnu i Hercegovinu predstavite u najboljem mogucem svjetlu jer je svaka pobjeda Slobode dobra za sve BiH klubove koji ce nas predstavljati u europi jer se i to broji i dodaje na koeficijent. Veliki pozdrav za moje dobre Tuzlake sa ove teme sa kojima se cujem preko PP cesto, oni ce se prepoznati. Ako nekoga interesuje, zvanicna posjeta je bila 4.300. Franto i slicni njemu neka me zaobiđu sa svojom pricom o muslimanima, turcima, arapima, zidovima, izraelu, kalifatu i ostalo.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma najbolje prodat Radniku.
To soon?
@MortemHz

To soon?

@MortemHz

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta se nacita na fb hahah svasta pa umjesto da se smiruje situacija oni jos pale valjda ovo sve izadje na dobro misevi jedva cekali da se sta desi da izadju iz rupa i krenu u akciu da uniste slobodu
. . nekom je bitna ta Evropa a meni je bitniji "bokal"kadtrebaglasan je napisao/la:Sad namjerno pustit kup Radniku da nema Sarajlija u Evropi.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko pise? Gdje pise?
-
- Kontakt:
TzSportLjudi moji, zašto se digla tolika hajka oko običnog pozdrava? Da li vi dolazite na utakmice Slobode iz ljubavi prema klubu ili radi pozdrava?
Dosta se psovalo svima nakon utakmice sa Drine i sada se ti isti pitaju zašto nisu pozdravljeni! Pa zapitajte se malo. Zašto niste psovali nakon pobjede protiv Željezničara? Lični interesi nisu važniji od Slobode!
Ne branim nikoga, ali hajde da proslavimo ovaj historijski čin, a ne da cmizdrimo radi običnog pozdrava. Ljudi moji, da li ste vi svjesni da je Sloboda vicešampion BHT Premijer Lige? Slavite, slavite i slavite! U srijedu imamo šansu i za prvi trofej, a neki bi da bojkotuju tu utakmicu...
U srijedu obavezno napuniti Tušanj i ostvariti novu pobjedu! Sjever mora da grmi! Moramo nastavit' da dajemo podršku Azmir Husiću, jer svi znamo da nije njega ovog' kluba možda ne bi ni bilo! Do prije nekoliko godina nismo mogli pobjediti Slogu iz Tojšića, a vidite nas sad'. Samo nam je nebo granica!
na svijetu mi je sve, Sloboda iz Tuzle, voljet ću je ja do kraja života! #samoSloboda #Evropajetu
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 08 maj 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ćelu i njegovu ekspediciju kazniti zbog neregularnih igara protiv Zrinjskog i jos par ekipa....pao mi je i kao trener i covjek.....Osvojiti kup i naravno omoguciti Sarajevu da ljudi igraju Evropu....
🔴⚫️
Samo da pohvalim Pirića, odličan je bio danas! 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ona stranica Samo Sloboda poslije Drine stavlja onaj klip Robije sto pjevaju ovu ligu niko ne gleda, zato sto je cijela prodana i sad se pitaju sto se igraci nisu pozdravili. Svaka cast veom logicno, a posto citaju forum ovim putem ih pozdravljam i molba da ne budu retardirani
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Nadam se da će se Azmir uozbiljit i pošutat ovih dvadesetak provokatora i njihove nalogodavce , pa da se oslobodimo više ovih tegoba. Dosta je bilo .
-
- Kontakt:
Evo snimak utakmice na BHT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.