RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
jedna lijepa vijest iz grenobla
Nase mlade nade -PIONIRI su na ptvaranju turnira pobjedili poljsku ekipu na turniru 1:0
treba jos napomenut da je ta poljska ekipa prosle godine bila pobjednik ovog jakog turnira!!!
Sta reci nego
BRAVO ROĐENI
Nase mlade nade -PIONIRI su na ptvaranju turnira pobjedili poljsku ekipu na turniru 1:0
treba jos napomenut da je ta poljska ekipa prosle godine bila pobjednik ovog jakog turnira!!!
Sta reci nego
BRAVO ROĐENI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Fala k.. na udarcu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Leotar je čvrsta ekipa, friška za tri-čet'ri komada 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nek bude samo posteno 1 - 0 dovoljno !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Nek bude samo posteno 1 - 0 dovoljno !!!!
Dakako, samo pošteno se pika !
P.S
Nek se konsultuju sa Vahom kako odradit' 1-0.
On je ove godine maestro za taj rezultat

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nekada davno, fino ste se izgovorili na kraju videa

- Titova-Juga
- Kontakt:
NK/RK Krivaja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ahaha, kad se sjetim ovoga.
"Šta je seljak, kol'ko razreda imaš ?"
"Čet'ri"
"DOBAR!" hHAHAHAHAA
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
A šta ćeš, tamo gdje ste vi bili uglavnom i dolazi takva publika, kao i cigani.
(mislim na domaćinsku publiku)

Nadam se danas dobroj igri Veleza i sve osim pobijede bi bilo veliko iznenadjenje jer smo bolji tim od Leotara.
Ljudi,mislim da je vrijeme da poceno jednom za sva vremena spasavat Velez i da napokon izbacimo ljude koji smetaju razvoju Veleza.Radimo to 15-ak godina i ne vidim razlog zasto bi stali sad.Bez vrijedjanja ali nama ne trebaju policajci,vatrogasci,penzioneri u klubu nego ljudi iz sporta ili da su skolovani a ako moze i jedno i drugo
Ljudi,mislim da je vrijeme da poceno jednom za sva vremena spasavat Velez i da napokon izbacimo ljude koji smetaju razvoju Veleza.Radimo to 15-ak godina i ne vidim razlog zasto bi stali sad.Bez vrijedjanja ali nama ne trebaju policajci,vatrogasci,penzioneri u klubu nego ljudi iz sporta ili da su skolovani a ako moze i jedno i drugo
Admir Vladavić jučer dobio spor sa Žilinom, i od srijede će postti slobodan igrač....
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Admir Vladavić jučer dobio spor sa Žilinom, i od srijede će postti slobodan igrač....
Već vidim scenario, doći će kod nas na pola godine i ćao đaci.
Kamo sreće da sam u krivu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
S obzirom koliko para treba za njegove plate i bonuse i to je dobro. Pa on je za prelazak u Salzburg dobio milion eura, šta misliš da mi imamo te pare ? Neka ljudi, idemo lagano.
Who dares, wins !
Ja ali stvar je u tome da ga ne traži samo velež, već mnogi klubovi kako iz premijer lige, tako i iz vana...
Zato i kažem, i pola godine da dođe, po meni bi bilo dobro. Bilo bi koristi, to je jedna polusezona a on je za igrače u PL svemirac.AlemC85 je napisao/la:Ja ali stvar je u tome da ga ne traži samo velež, već mnogi klubovi kako iz premijer lige, tako i iz vana...
Who dares, wins !
Sjećam se vlade kada je i igrao za velež u prvoj ligi fbih protiv sašk napretka u sezoni 2004/05 kada nas je rade jovičić vodio, i kada smo izgubili 2:0, on prolazio igrače napredka, kao da ih bog nije dao, bio sam na toj tekmi, iz mostara toliko raje bilo, kao da se u vrapčićima igrala tekma.....
Pa tako je bilo svaku tekmu u Prvoj Ligi, osim one u Kresevu, kad nas je bilo 8-9
haha lijepa vremena..
Ne znam kakvu pravdu pokusavamo provesti ovdje, imali smo dvije Skupstine, onu kluba i onu kluba navijaca, mogli smo doci i pitati sve sta nas je zanimalo. Ja sam, za razliku od nekih, otisao i pitao vezano i za Djonku, i znas sta je bio odgovor: mozete pretpostaviti sta je bio ako kazem da nije ono sta vi pisete ovdje zadnjih 20 stranica? Eh, super. Ako ce covjek biti smijenjen, bice, ali nece ta inicijativa krenuti sa foruma. Pardon ako nekoga uvrijedih,
Nego, negdje neko napisa, na nekoj od prethodnih stranica, kao raja OPET prica o Velezu. Necu se sada grohotom nasmijati, ali hocu nakon danasnje tekme. Nadam se da cu pojesti nesto ruzno (
) radi ove recenice, i da ce danas biti 3.000 gledalaca. Amin Ja Rabbi. 
Play Up Velez!

Ne znam kakvu pravdu pokusavamo provesti ovdje, imali smo dvije Skupstine, onu kluba i onu kluba navijaca, mogli smo doci i pitati sve sta nas je zanimalo. Ja sam, za razliku od nekih, otisao i pitao vezano i za Djonku, i znas sta je bio odgovor: mozete pretpostaviti sta je bio ako kazem da nije ono sta vi pisete ovdje zadnjih 20 stranica? Eh, super. Ako ce covjek biti smijenjen, bice, ali nece ta inicijativa krenuti sa foruma. Pardon ako nekoga uvrijedih,

Nego, negdje neko napisa, na nekoj od prethodnih stranica, kao raja OPET prica o Velezu. Necu se sada grohotom nasmijati, ali hocu nakon danasnje tekme. Nadam se da cu pojesti nesto ruzno (

Play Up Velez!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.