NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 07 maj 2012, 08:28

astra1922 je napisao/la:zgusnuti raspored ove polusezone..nova utakmica je vec za dva dana u srijedu dolazi velez ekipa koja je tu negdje sa nama preuzeo ih je novi trener i u tri utakmice su pokazali vise nego pod vosdtvom varesanovica cijele ove polusezone.utakmica bi mogla biti zanimljiva ocekujem puno golova i nadam se nasoj pobjedi....valjda budemo kompletni konacno vjerujem da bi halil mogao zaigrati :)
Trebala bi bit lijepa utakmica, samo ako kisa ne zezne :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 08:29

Tkanton je napisao/la:Zvijezdina licenca za ervopska takmicanje jel vrijedi samo za klub i njegovo poslovanje.

Sta je sa stadionom dali ta licenca vazi za Banju???
naravno da ne vazi izlaskom u evropu morali bi igrati u zenici vjerovatno,fali nama puno para za licencu mislim za stadion
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 maj 2012, 08:38

astra1922 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Zvijezdina licenca za ervopska takmicanje jel vrijedi samo za klub i njegovo poslovanje.

Sta je sa stadionom dali ta licenca vazi za Banju???
naravno da ne vazi izlaskom u evropu morali bi igrati u zenici vjerovatno,fali nama puno para za licencu mislim za stadion
Ajd bice bolje, valjda i to dozivimo nekad

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 maj 2012, 08:41

astra1922 je napisao/la:neznam i ja sam cuo da se spominje neki crnac ali ja nevjerujem da ce sada doci ako dode bice to pocetkom priprema za sledecu sezonu bice zanimljivo vidjeti kunticev prelazni rok ja sam nacuo sta ce biti ali nebi pisao i unosio nemir dzabe ima jos do kraja prvenstva ali garantujem da ce mnogi biti iznenadeni ko ce otici a ko doci...moje misljenje da kuntica treba pustiti da radi svoj posao ja vjerujem da moze sastaviti ekipu koja ce moci parirati za mjesta koje vode u evropu.ova sezona je pokazala da nam ne fali puno jedno 10 bodova :D
Ode nam Halilović u Sarajevo ako ne nađe klub vani a kod nas se pravo afirmiso a mi ni marke dobit za njega nećemo, možda ode i naš najbolji igrač ovo prolječe Ivan Jakovljević e ta su mi dva igrača pravo dobra ....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 maj 2012, 08:47

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:neznam i ja sam cuo da se spominje neki crnac ali ja nevjerujem da ce sada doci ako dode bice to pocetkom priprema za sledecu sezonu bice zanimljivo vidjeti kunticev prelazni rok ja sam nacuo sta ce biti ali nebi pisao i unosio nemir dzabe ima jos do kraja prvenstva ali garantujem da ce mnogi biti iznenadeni ko ce otici a ko doci...moje misljenje da kuntica treba pustiti da radi svoj posao ja vjerujem da moze sastaviti ekipu koja ce moci parirati za mjesta koje vode u evropu.ova sezona je pokazala da nam ne fali puno jedno 10 bodova :D
Ode nam Halilović u Sarajevo ako ne nađe klub vani a kod nas se pravo afirmiso a mi ni marke dobit za njega nećemo, možda ode i naš najbolji igrač ovo prolječe Ivan Jakovljević e ta su mi dva igrača pravo dobra ....
Ja sam jednom za tebe napiso da bi trebo radit kao vidovnjak za Zvijezdu i opet to kazem, hebote ti sve znas... sa tobom u klubu mi bi daleko dogurali

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 maj 2012, 09:05

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Ja sam jednom za tebe napiso da bi trebo radit kao vidovnjak za Zvijezdu i opet to kazem, hebote ti sve znas... sa tobom u klubu mi bi daleko dogurali
Pitaj Astru i on to zna ;) svi koji dolazimo na stadion i pratimo Zvijezdu znamo za Halilovića da ga svi žele....menadžer ga doveo preko Jovića u Zvijezdu a sad ga gura u Sarajevo.....

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 07 maj 2012, 10:21

realno ako sagledamo slučaj Halilović i nije neka šteta ako ode,
prvo čovjek nikada ne obavi pripreme sa ekipom jer je uvijek na nekim probama (to što nikada ne prođr je druga stvar)
drugo kako ne obavi pripreme fizički je inferioran i većinu utakmice kada igra se izgubi poslije nekoliko blijesaka i bravura
treće zbog prvog je sklon povredama i igra samo 50% utakmica a ostale je na bolovanju (radnika na bolovanju niko ne voli i samo gleda da ga se što prije riješi)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 maj 2012, 10:41

seven je napisao/la:realno ako sagledamo slučaj Halilović i nije neka šteta ako ode,
prvo čovjek nikada ne obavi pripreme sa ekipom jer je uvijek na nekim probama (to što nikada ne prođr je druga stvar)
drugo kako ne obavi pripreme fizički je inferioran i većinu utakmice kada igra se izgubi poslije nekoliko blijesaka i bravura
treće zbog prvog je sklon povredama i igra samo 50% utakmica a ostale je na bolovanju (radnika na bolovanju niko ne voli i samo gleda da ga se što prije riješi)
Upravu si drug u potpunosti netreba previse tugovat za tim igracima,jer su oni tu u prolazu,a u ostalom nisu nasi igraci-nisu ovdje ponikli.Moje misljenje,a vjerujem i vecine da Zvijezda mora poraditi na omladinskom pogonu osvjezit trenerski kadar skolovanim i nepotkupljivim trenerima koji ce izvrsiti pravednu selekciju.Ta varijanta je mnogo jeftinija,a i klub bi tu mogao zaraditi.Kako sam cuo lose je stanje u omladinskom pogonu,a skola fudbala je pred gasenjem.Ja sam primjetio da je i ovaj trener pod pritiskom,da recimo ovaj Nuhanovic mora da igra u prvih 11,da se Husic forsira na Hamzinu inicijativu da bi se negdje dobro prodao kao i Halilovic,a moje misljenje da od toga nema nista jer prvi je nedoradjen igrac nije prosao fudbalsku skolu i od svega ima samo urodjenu brzinu,a drugi ima fobiju od jacih ekipa.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 12:12

e ovako zmaje ti selis halila u sarajevo vec dugo i toliko si uporan ka da si vidovit,evo ovako halil ima jos godinu dana ugovora sa nama a klub moze napustiti samo uz odredeno obestecenje tako da moze i u gradinu ako treba otici ali pare se moraju uplatiti nama.i zivi bili pa vidjeli za njega nista vise necu reci o njegovom transferu.moramo biti svjesni da ce nam uvijek neki igraci odlazit nekad bolji nekad gori i tu se nista nemoze,jedan se otego drugi se protego dovest cemo mi igraca mozda boljih i od njega nikad se nezna

Nova sezona nova nafaka

elemental
Kontakt:

Post Postao/la elemental » 07 maj 2012, 12:31

Stefan Gavarić ponovo na Tušnju :?: :?: :?: a tuzio ih i uzeo im pare hehehehe
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2012, 13:12

Zvijezda kao klub me protiv Goška jako pozitivno iznenadila, sada shvatam zašto su na 7 poziciji Premijer lige, mada po prikazanoj igri zaslužuju puno više :!: Do sada otkako pratim našu ligu, nisam vidio onakvih pasova i driblinga jedne ekipe kao što je Zvijezda uradila u istoimenoj utakmici. Zaista divota ih je bilo gledati. Po igri, trenutačno ja mislim da nema kvalitetnije ekipe u BiH. Ja sam navijač Veleža, al samo mogu da kažem, ukoliko ponovi Zvijezda za 2 dana 70% igre protiv Veleža, nema Velež šta da traži u Gradačcu. Svaka čast momcima

P.S. Jakovljević me posebno impresionirao, nije to samo zbog postignutog gola, veoma dobar igrač :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 13:23

elemental je napisao/la:Stefan Gavarić ponovo na Tušnju :?: :?: :?: a tuzio ih i uzeo im pare hehehehe
sta je tu cudno nije uzeo njihove pare uzeo svoje zaradene pare,i hvala mu sto je dosao da pomogne vjerovatno za neku sicu

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 13:27

zizu1991 je napisao/la:Zvijezda kao klub me protiv Goška jako pozitivno iznenadila, sada shvatam zašto su na 7 poziciji Premijer lige, mada po prikazanoj igri zaslužuju puno više :!: Do sada otkako pratim našu ligu, nisam vidio onakvih pasova i driblinga jedne ekipe kao što je Zvijezda uradila u istoimenoj utakmici. Zaista divota ih je bilo gledati. Po igri, trenutačno ja mislim da nema kvalitetnije ekipe u BiH. Ja sam navijač Veleža, al samo mogu da kažem, ukoliko ponovi Zvijezda za 2 dana 70% igre protiv Veleža, nema Velež šta da traži u Gradačcu. Svaka čast momcima

P.S. Jakovljević me posebno impresionirao, nije to samo zbog postignutog gola, veoma dobar igrač :D
hvala na lijepim komplimentima nas cijeli grad cijeni velez kao klub i vecina ga simpatisu meni licno jedan od drazih klubova u nasoj ligi,iskreno se radujem vasem dolasku jer nase medusobne utakmice su uvijek bile lijepe za oko i fer i korektne.....a za jakovljevica mi smo ga doveli jako mladog mnogi nisu vjerovali u njega a izrastao je u jednog od boljih bekova lige jos je mlad i pred njim je sigurno lijepa karijera..sretno velezu u nastavku

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 maj 2012, 16:29

astra1922 je napisao/la:e ovako zmaje ti selis halila u sarajevo vec dugo i toliko si uporan ka da si vidovit,evo ovako halil ima jos godinu dana ugovora sa nama a klub moze napustiti samo uz odredeno obestecenje tako da moze i u gradinu ako treba otici ali pare se moraju uplatiti nama.i zivi bili pa vidjeli za njega nista vise necu reci o njegovom transferu.moramo biti svjesni da ce nam uvijek neki igraci odlazit nekad bolji nekad gori i tu se nista nemoze,jedan se otego drugi se protego dovest cemo mi igraca mozda boljih i od njega nikad se nezna
Astra ...ovo ti je provjereno....slobodan igrač...al sam čuo da ga traže i Osijek i Cibalia i Rijeka.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 maj 2012, 18:32

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:e ovako zmaje ti selis halila u sarajevo vec dugo i toliko si uporan ka da si vidovit,evo ovako halil ima jos godinu dana ugovora sa nama a klub moze napustiti samo uz odredeno obestecenje tako da moze i u gradinu ako treba otici ali pare se moraju uplatiti nama.i zivi bili pa vidjeli za njega nista vise necu reci o njegovom transferu.moramo biti svjesni da ce nam uvijek neki igraci odlazit nekad bolji nekad gori i tu se nista nemoze,jedan se otego drugi se protego dovest cemo mi igraca mozda boljih i od njega nikad se nezna
Astra ...ovo ti je provjereno....slobodan igrač...al sam čuo da ga traže i Osijek i Cibalia i Rijeka.
Ma neka ide ko god hoce, eto bez Halilovica dobismo Borac u BL.

A najbolji primjer da se bez svakog moze je Jovic, bio nam je najzvucnije ime u klubu, pa kad ode mi procepismo, pa ko god ima bolje bujrum neka ide, sam je zal sto neuzmemo neku paru al eto, polakko doce i to vrijeme

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2012, 19:20

Momci, može li mi neko reći zašto je Gavara napustio Zvijezdu ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 maj 2012, 19:25

JTS je napisao/la:Momci, može li mi neko reći zašto je Gavara napustio Zvijezdu ?
Navodno se nisu mogli dogovorit o visini ugovora.Inace sjajan igrac dok je igrao kod nas bio je najbolji.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 maj 2012, 19:33

zmajevac je napisao/la:
JTS je napisao/la:Momci, može li mi neko reći zašto je Gavara napustio Zvijezdu ?
Navodno se nisu mogli dogovorit o visini ugovora.Inace sjajan igrac dok je igrao kod nas bio je najbolji.
On je već bio potpisao produženje ugovora da bi nakon desetak dana se objavilo da raskida ugovor sa Zvijezdom.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2012, 19:40

gavara je ucijenjivao zvijezdu i trazio puno vise para nego sto smo mu mi davali navodno je uvrijedio predsjednika rekao mu ko fol ja sam vas spasio ispadanja ovo ono a kako je poznato kako sa takvim radi nas predsjednik ni dana nije vise ostao u gradaccu...iskreno ovoj nasoj zvijezdi najvise fali gavara od svih igraca koji su otisli

Nova sezona nova nafaka

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 07 maj 2012, 23:33

dijelimo li bodove???
pozz za prijatelje u grdačcu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.