AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Rudy **** te City u cmar.
Zayebo si danas Garsija, a i Siti ces nas izbaciti pa ce stvar da bude jos gora. Roma danas nece dati gol, barem ne trenutnim sastavom, na poluvremenu krenuti odmah sa kapitenom, Gervaisom i Nindzom.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 06 dec 2014, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Kako se cinila Aguerova povreda, tesko da ce zaigrati u srijedu sto je svakako prednost za Romu, da ne pricam kako nema Yaye i vrlo moguce Kompanija. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To malaaaaa !
De ako neko od mojih sa RB prati ovu temu trenutno, neka se javi u pp.
De ako neko od mojih sa RB prati ovu temu trenutno, neka se javi u pp.
embrace the chaos
-
- Kontakt:
sudjenje bilo ekstra,,,ovo se zove pravo sudenje,,a ne ono prijasnje

Vama ono odgovara 0-0 al' sa 1-1 već ispadate zbog lošije gol razlike jel' tako?
Uglavnom sretno vam sutra i da natamburate ove naftaše

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Takoe, jedino ako bi CSKA kojim slucajem x odigrala onda bi i nama pasao bilo koji remi. Al uzet cemo u obzir da tu Bayern pobjedjuje, pa nam igra 0-0 ili pobjeda.FaraonTM je napisao/la:Vama ono odgovara 0-0 al' sa 1-1 već ispadate zbog lošije gol razlike jel' tako?
embrace the chaos
Ma ja, samo da ne budete igrali na 0-0 to bi moglo biti pogubno...Denno je napisao/la:Takoe, jedino ako bi CSKA kojim slucajem x odigrala onda bi i nama pasao bilo koji remi. Al uzet cemo u obzir da tu Bayern pobjedjuje, pa nam igra 0-0 ili pobjeda.FaraonTM je napisao/la:Vama ono odgovara 0-0 al' sa 1-1 već ispadate zbog lošije gol razlike jel' tako?
Kontam, niste mi vi nikako ona klasična talijanska ekipa koja bi mogla igrati Catenaccio. Normalno da nećete sad srljati svakako će oni morati napasti a vi onda laganini u kontru kao na Etihadu, i tamo ste realno bili bolji i trebali ih možda čak i dobiti

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Od Garsije je svasta ocekivati u zadnje vrijeme, da sam ja mister, krenuo bi jako po pobijedu od prve minute, ljudima ne igra Aguero i Yaya, a mozda ni Silva ni Kompany.
embrace the chaos
Sretno vam veceras drugovi, nek dzeko zabije dva, a roma 3 hehe i svi zadovoljni 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne igra ni Silva sigurno, za Kompany-a ne znam, znam da nije igrao u zadnjih par tekmi za City.Denno je napisao/la:Od Garsije je svasta ocekivati u zadnje vrijeme, da sam ja mister, krenuo bi jako po pobijedu od prve minute, ljudima ne igra Aguero i Yaya, a mozda ni Silva ni Kompany.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
to sto im ne igraju silva i jaja ture je prednost NJIHOVa vjerujte miFaraonTM je napisao/la:Ne igra ni Silva sigurno, za Kompany-a ne znam, znam da nije igrao u zadnjih par tekmi za City.Denno je napisao/la:Od Garsije je svasta ocekivati u zadnje vrijeme, da sam ja mister, krenuo bi jako po pobijedu od prve minute, ljudima ne igra Aguero i Yaya, a mozda ni Silva ni Kompany.

oova druga dvojica jesu nedostatak
Aguero i Yaya sigurno ne igraju, druga dvojica upitna, kako god prevazan meci tezak za Romu koja podbaci kad god to ne treba,
embrace the chaos
Znaci City bez 2 od 3 najvaznija igraca.Ako to Roma ne iskoristi onda ne zasluzuju prolazak.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Kakva prilika 

dok vam igra toti , ni titule ni proljeca u evropi 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Steta, vjerovao sam da ova ekipa moze vise i u Ligi Sampiona, ipak sretno u nastavku Europa Lige, moze se tu fin rezultat postici !
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.