NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Dobiti Zvijezdu Gradačac/Rudar Kakanj u četvrtfinalu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Rudar Kakanj, onda u polufinalu docekati Slobodu, njima svakako gori pod nogama i eto finala

U finalu nek dodje ko hoce, sta nas briga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Hajde da mi Bijeljinu prođemo, a dalje ćemo lako 
Btw.
Trebao bi klub/grupa na svojoj stranici da napiše objavu da se na utakmicu obavezno ponesu šalovi, i da to bude praksa u budućnosti na domaćim utakmicama. Što radi samog dekora na početku utakmice i pjevanja himne, tako i zbog svega ostalog.

Btw.
Trebao bi klub/grupa na svojoj stranici da napiše objavu da se na utakmicu obavezno ponesu šalovi, i da to bude praksa u budućnosti na domaćim utakmicama. Što radi samog dekora na početku utakmice i pjevanja himne, tako i zbog svega ostalog.

Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 17 feb 2023, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Polako ljudi da mi prođemo akobogda Radnik pa ćemo dalje razmišljat sta i kako po meni su šanse 50-50 % za prolazak ipak je ovo prva tekma takmičarska još se u formu nije ušlo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hocel Fudo uplatiti pare?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tako je !RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 feb 2023, 16:53Hajde da mi Bijeljinu prođemo, a dalje ćemo lako
Btw.
Trebao bi klub/grupa na svojoj stranici da napiše objavu da se na utakmicu obavezno ponesu šalovi, i da to bude praksa u budućnosti na domaćim utakmicama. Što radi samog dekora na početku utakmice i pjevanja himne, tako i zbog svega ostalog.![]()
Srce moje zastava crno i crvena
-
- Kontakt:
Što Radnik iskusno prebacuje nama ulogu favorita, Đurić stara kajla nama nabija pritisak, a oni rang iznad nas haha.
Nadam se prolasku i u nedjelju 5000 na tribinama to je minimum
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Davno je fuke govorio da Celik i preko Kupa moze u evropu
cuva on pare do finala a tad se pravi presica i pojavljulje se heroj koji ne samo da daje novac nego prepisuje sebi sav trud i rad.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Šanse su 50:50 za prolaz dalje, blagu prednost dajem nama.Radnik nas nikako ne podcjenjuje i zato ce igrati max. oprezno.Nadam se da ce ih huk sa tribina ponjeti a ovima noge zalediti, jer ovo nije onaj Radnik koji je osvojio kup 2015/16.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Otislo im 8 igraca, dosla 4. Nije im nesto bas bajno.dinodino2019 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 21:17Što Radnik iskusno prebacuje nama ulogu favorita, Đurić stara kajla nama nabija pritisak, a oni rang iznad nas haha.
Ja koga god znam, ide na tekmu, tako da mislim da ce tih tvojih 5000 biti debelo prebaceno.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Press konferenciju možete pratiti na Facebook profilu našeg medijskog partnera, Radio Zenit.
Zna li se u kakvom je stanju Arezina? Volio bi da zaigra kako zna jer bi dobili strasno dobrog igraca za naredni period.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"