FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 06 apr 2010, 00:31

ma ovo za zaratea prvi put sada cujem i mislim da je glasina....a mislim da takav igrac bayernu ne treba...bolje se aktivirati na dovodjenju nekog drugog pojacanja...dzeko bi bio dobro pojacanje....samo je pitanje da li pored toliko odlicnih napadaca nam treba opste novi napadac....prije bi trebalo pojacat jos odbranu...mozda neki jaka stoper ili bek....na ostalim pozicijama i ne vidim veliku potrebu, al za svaku poziciju je potrebno i po dvojica kvalitetnih igraca, tako da mislim da ce pojacanja biti...al prava potreba jedino u odbrani postoji i novi golman od 2011 jer do tad je buttov ugovor
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 apr 2010, 01:48

4-4-2.ch je glasina za Zaratea.Bolje upućeni će odmah skontati koliko ima istine u ovoj špekulaciji.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 apr 2010, 03:53

CollegeGunner je napisao/la:
Najveći promašeni transferi sezone

Gomilu novca pojedini su klubovi iskrcali pred početak ove sezone i dok su se nekima investicije isplatile, drugi se hvataju za glavu i pitaju što im je to trebalo. Čini se kako je prošlo ljeto bilo nešto bogatije promašenim transferima nego obično, a mi smo izdvojili one najočitije.

...Mauro Zarate – Nakon što je prošlog ljeta posudbu iz katarskog Al-Sadda pretvorio u trajni transfer, od Argentinca se očekivalo da Lazio povede prema vrhu ljestvice. Međutim, samo tri gola u 22 utakmice koje je započeo zasigurno ne vrijede 22 milijuna eura koliko je plaćen. Navijači ga vole, ali prema onome što je pokazivao u posljednje vrijeme čini se kako se puno bolje snalazi među njima na tribinama nego na terenu.

Anatoliy Tymoshchuk – Destruktivni veznjak bio je važan dio stroja u Zenit St. Petersburgu, no nakon dolaska u Bayern prošlog ljeta nije se uspio probiti do prve momčadi Louisa van Gaala. Plaćen je oko deset milijuna eura, no nije opravdao niti deseti dio tog iznosa, pa bi već sljedećeg ljeta mogao natrag u Rusiju ili rodnu Ukrajinu....
Osim Tyme i Gomez se našao na ovoj listi od igrača Bayerna...

A treba spomenuti i Kaku, Benzemu, Diega...
Sent from my Philips Smart TV.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 06 apr 2010, 09:14

Ne bih ja imamo nista protiv da Diego dodje u Bayern,mada kao sto ste i sami rekli nama treba 2 stuba u odbrani kakav je bio Lucio, ovako kad rooney dobije loptu i krene na van bytena meni srce stane :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 apr 2010, 12:36

Navodno Bayern priprema 23 mil eura za Michaela Carrick-a.U tekstu stoji da će Bayern od prodaje Riberya pokušati dovesti tri odlična igrača.Spominje se i eventualna razmjena 35 mil finti+ Carrick za Ribery-a.Ja lično smatram da je to patka pred sutrašnji duel jer prošle sedmice smo dovodili Vidića iako će poslije odlaska Tymoschuka ostati praznina u defanzivi.

http://www.footylatest.com/bayern-prepa ... lder/13522

http://www.sofoot.com/le-bayern-lorgne- ... -news.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 06 apr 2010, 13:01

FRANK RIBERY je napisao/la:Navodno Bayern priprema 23 mil eura za Michaela Carrick-a.U tekstu stoji da će Bayern od prodaje Riberya pokušati dovesti tri odlična igrača.Spominje se i eventualna razmjena 35 mil finti+ Carrick za Ribery-a.Ja lično smatram da je to patka pred sutrašnji duel jer prošle sedmice smo dovodili Vidića iako će poslije odlaska Tymoschuka ostati praznina u defanzivi.

http://www.footylatest.com/bayern-prepa ... lder/13522

http://www.sofoot.com/le-bayern-lorgne- ... -news.html
Mislim da nema nista od dodovodjenja Carricka-a. Nece ga Fergi dati, a i nadam se da ce Bilal ostati.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 apr 2010, 16:25

Sutra idemo sejtanima da im poderemo guzove gore. Bice oslabljeni za Rooneya, a mi pojacani za Scweinia i Robbena koji je takodjer poletio sa suigracima u Englesku. Pitanje kako sutra igrati?? Jednostavno igrati, od noge do noge, znaci samo se ne braniti, bilo bi pozeljno da mi prvi povedemo i onda da gradimo svoju igru. Manchi treba taj rezultat od 1:0 kako bi prosli sto ne vjerujem da ce tako biti. Oni ce svakako pocet napadat na nas gol od pocetka, da li ce to nasi igraci dopustit vidjecemo sutra navece.

Sto se tice medjusobnih dvoboja sa njima, evo i nekih rezultata:

30.09.1998: Bayern München - Manchester United 2:2 (1:1)
09.12.1998: Manchester United - Bayern München 1:1 (1:0)
(Grupna faza)

26.05.1999: Bayern München - Manchester United 1:2 (1:0)
(Finale u Barceloni)

03.04.2001: Manchester United - Bayern München 0:1 (0:0)
18.04.2001: Bayern München - Manchester United 2:1 (2:0)
(Cetvrtfinale)

20.11.2001: Bayern München - Manchester United 1:1 (0:0)
13.03.2002: Manchester United - Bayern München 0:0 (0:0)

Sutrasnji sastav bi mogao ovako izgledati:

Bayern: Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - Müller, van Bommel, Schweinsteiger, Ribery - Gomez, Olic

Manchester: Van der Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Fletcher, Carrick - Nani, Park, Valencia - Berbatov
Sudija: Nicola Rizzoli (Italija)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 apr 2010, 17:12

Evo naših ratnika.Manchestere mi dolazimo...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2010, 17:13

Hoce li igrat Robben ili je onako turisticki dosao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 17:14

Jel ono Beslic Halid iza Robbena :mrgreen:
A Bilal haman uci lekcije iz Spanskog jezika pa mu dodijalo. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 apr 2010, 17:38

Vidi Thomasa sto jede. Samo da ovako nastavi, pa da nam se i on uhrani. 8-)
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2010, 17:40

moustapha je napisao/la:Vidi Thomasa sto jede. Samo da ovako nastavi, pa da nam se i on uhrani. 8-)
Buduci vodja Bayerna. ;)

Sve majstor do majstora. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 apr 2010, 17:41

Man in black! :D
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 apr 2010, 17:43

hare, malo sam ti sredio post, necemo valjda praviti slikovnicu. :D
nije ono halco, ali je i ovaj podobro podbuho. :mrgreen: jede teta mulija, jede. :lol: i treba tako.
hajd da i ja posaljem jednu slicicu gdje bayernov doc kaze robiju...samo ti pici, sve sam ja sredio. :mrgreen:
slika
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2010, 17:47

Hebiga jesam nalijepio slika,al kontam izgubit ce smisao.Pa nam Halida nece niko prepoznati.
Inace prva lekcija Bilala glasi ''Hasta la vista hanuma'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 apr 2010, 22:13

Neću ništa govoriti o utakmici niti igračima, ali ću navesti neke parametre (tradicionalno)

* Bayern je 3 puta gostovao na Old Traffordu i nikada nisu poraženi

*U nokaut fazi Lige prvaka, Manchester United je samo jednom prošao dalje nakon poraza u prvoj utakmici. Dogodilo se to u četvrtfinalu sezone 2006/07., kada su izgubili prvi dvoboj na Olimpijskom stadionu u rimu od Rome s 2-1, ali su nakon toga demolirali ''vučicu'' kao domaćini sa 7-1. Tada je United između dvije utakmice s Romom igrao u prvenstvu s Portsmouthom, te izgubio s 2-1. Ovoga puta su im se dogodili isti rezultati, porazi od 2-1 od Bayerna i Chelseaja u prvenstvu

* Bayern je samo dva puta pobijedio na Otoku u 13 dosadašnjih utakmica na engleskom tlu. No, kao što već spomenuh, niti jednom nije izgubio na Old Traffordu.

I evo par sitnica o BL:
+ U svijetu sporta uopće, samo su NFL (68.000) i Indijska kriketska liga (58.000) gledanije od Bundeslige, koju u prosjeku na stadionu gleda 42565 gledatelja.

+ Ukupni prihod u sezoni 2008./2009. za 18 prvoligaških klubova iznosio je dvije milijarde eura, uz napomenu da izdatak za igračke plaće ne prelazi 40 posto bruto dobiti. Ni pristupačnost navijačima nije patila. Samo 20 eura stajala je prosječna ulaznica za bundesligaške utakmice u prošloj sezoni (u Engleskoj gotovo 40 eura).

+ Već sedam sezona njemačkih klubova nema u finalima Lige prvaka, a Europsku ligu (odnosno Kup Uefe) bundesligaši nisu osvojili već 12 godina

+ U Bundesligi se trenutno novac ulaže u budućnost. Prije 10 godina od svakog kluba zatražilo se da ustroji nogometnu akademiju. Do danas je kroz akademije prošlo oko 5000 igrača, a Njemačka je zbog toga u posljednje dvije godine bila europski prvak u konkurenciji do 17, 19 i 21 godine. Akademije su prošle sezone stajale 20 milijuna eura manje nego Ronaldov transfer u Real Madrid. Procijenite sami što je bilo isplativije ulaganje!
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2010, 00:13

dr.adnan je napisao/la: *U nokaut fazi Lige prvaka, Manchester United je samo jednom prošao dalje nakon poraza u prvoj utakmici. Dogodilo se to u četvrtfinalu sezone 2006/07., kada su izgubili prvi dvoboj na Olimpijskom stadionu u rimu od Rome s 2-1, ali su nakon toga demolirali ''vučicu'' kao domaćini sa 7-1. Tada je United između dvije utakmice s Romom igrao u prvenstvu s Portsmouthom, te izgubio s 2-1. Ovoga puta su im se dogodili isti rezultati, porazi od 2-1 od Bayerna i Chelseaja u prvenstvu
auuu, sada si me zabrinuo. :( otkud da tada izgube od mornara, kao i minulog vikenda protiv celsija. :mrgreen:
inace sam vise volio da su izvukli povoljan razultat u domacem prvenstvu, ovako ce kidisati k'o mahniti. :lol:
nisi nam rekao kada je junajted zadnji put vezao tri poraza. :? al' i ne trazim odgovor, jer je bayi mnogo toga u igri. pored remija, postojali bi i neki porazi koje bi mogli slaviti kao pobjede. :D

bolji su ti oni parametri kada si poredio sezonu '00/01 i posljednje osvajanje lige prvaka. ono...schalke izmedju revansa sa manchesterom i tako to. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 07 apr 2010, 01:06

zelim da prodjete Manchu ! ocel igratri ROB ???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2010, 01:09

Andres je napisao/la:zelim da prodjete Manchu ! ocel igratri ROB ???
I ja zelim da prodjemo, ali se nista ne zna.
Pitanje je malo cudno, jer u ovom trenutku ni sam Robben ne zna hoce li igrati. Sve je do Gaala. Sigurno ce biti na klupi, ako vec ne pocne od pocetka. Ako zagusti, igrace sigurno. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2010, 01:44

ovo je vjerovatna formacija i pocetni sastav

..................butt..........................
lahm...buyten...micho...badstuber..
....bommel.......schweinsteiger.......
...................muller......................
robben.........olic.............ribery....

posto je buyten nedovoljno oporavljen, ako zaskripi badstuber ide na poziciju lijevog halfa a contento na lijevog beka. robben ce vjerovatno poceti utakmicu, zavisno od odvijanja na terenu, moze ga altintop zamjeniti. vjerovatno ce poceti samo sa isturenim olicem i ofanzivno nastrojenim robbenom i riberyem. mali muller bi tu mogao odigrati presudnu ulogu, s obzirom koju vaznu poziciju igra. on bi trebao biti cas u spicu sa olom, cas poluspic i na momente na boku, kada ribi ili robi pokusaju kros sredinu da prodju.
gomez je spreman, samo nesto ne vjerujem da ce biti u pocetnom elfu. on bi mogao olica zamjeniti ili mu se pridruziti ako se bude rezultat ganjao.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.