FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SamoZeljo
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 19:40

GOOOOOOOOOOOOL
2:3
OLEEEEEEEEEEEE

P.S. Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Toliko brzo je doslo do promjene rezultata. :lol: :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 sep 2011, 19:40

Bravo Zarate ! 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 sep 2011, 19:40

samosarajvo je napisao/la:Daj nemojte me opet razocarat, igrao sam vas na oba listica :D
fakat i ja daj dobite ovo ode mi listic :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 sep 2011, 19:40

gol od Lucia 100% izletio je u prazno bez veze i jos zanettia blokiro!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 sep 2011, 19:41

Mauro Zarate pogađa za 2:3, kapa do poda Claudiju i igračima, vidi se (određeni) napredak u igri. :mrgreen:

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 sep 2011, 19:43

chivu na skrge dise,njega treba izvesti i milita...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 sep 2011, 19:44

E jbg Lucio mogo si ga pustiti :roll:

edit : Zarateeeeeeee
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 19:45

Chivu se natrcao ko konj,Milito idem,,,ocekivano Alvarez napolje,opet 4-4-2,,,cuvamo rezultat znaci,,Zàrate super gol dao,napokon,,,

Crisetig 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 sep 2011, 19:55

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF kako vazna pobjeda...Bravo Claudio,bravo momci.Idemo dalje ;)

Kakvu je utakmicu odigro Chivu,kapa do poda.Uz Cambiassa najbolji na terenu.Kako mi je samo drago da je Maurito dao gol i to odlucujuci 8-)

I da,najvaznije Crisetig debitovo ! Bravo Claudio 8-)

FORZA INTER
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2011, 19:56

Svaka čast, čestitke na pobjedi, nisam gledao nemam pojma kakva je igra bila, ali 3 boda su najvažnija, trebao bi na kraju biti rutinski prolaz
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 19:56

cestitam igracima i nama navijacima na pobjedi,cestitam Morattiju sto je otjerao ono g+ovno sa mjesta trenera,cestitam Ranieriju sto se covjek razumije u fudbal!cestitam ovim sto su zaokruzili Inter na listicu! 8-) :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 27 sep 2011, 19:59

dobro je vazna pobjeda i zbog tabele u LP i zbog samopuzdanja , ricky mora grijati klupu suvise sporo i mlitavo se krece i ponasa , ostalo sve ok .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 19:59

Hvala Ranieriju za pogođen 2/2. Dobro, nije moj tiket (stara uplatila), al' svejedno mu hvala. :mrgreen: Jbt, šta uradi smjena trenera. Nije Ranieri najbolji na svijetu, al' za Gasperinija je SAF. :mrgreen: Drago mi je što se Inter vraća, jer nema smisla da u osminu finala prođu Trabzonspor ili Lille. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 sep 2011, 20:02

Odlicna tekma na Luznykiu...

Inter iskoristio pocetnu nesigurnost domacih, prije svega odbrane i sa dva brza gola, dosao u veliku prednost. CSKA se pokusao vratiti, imao nekoliko sansi i polusansi, a onda u nadoknadi poluvremena, Dzagoev, iz slobodnjaka pogadja.

U drugom poluvremenu, Rusi vrsili pritisak, a Inter cekao kontru. Bez vecih prilika, sve do finisa kada Wagner postize sjajan gol za 2-2. Vec u narednom napadu, Zarate postize jos ljepsi gol, za, ispostavilo se, pobjedu Intera.

Zasluzena pobjeda Intera, mada i da je remi bio, ne bi bilo nezasluzeno, dobro je i CSKA igrao, ali nisu bili dovoljno konkretni.

Inter dosta bolje izgleda vec sad, vidi se da ima napretka. Cambiasso odlican veceras, kao i Chivu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 20:03

adointer je napisao/la:cestitam igracima i nama navijacima na pobjedi,cestitam Morattiju sto je otjerao ono g+ovno sa mjesta trenera,cestitam Ranieriju sto se covjek razumije u fudbal!cestitam ovim sto su zaokruzili Inter na listicu! 8-) :mrgreen:
Neki ljudi "gore" u Interu su krivi za trenera kojeg su tako brzo otjerali jer oni su ga i izabrali za trenera. Znaci, pogrijesili su oni i vrijeme je da se malo i na te stvari pogleda. Ljudi dovedu pogresnog igraca pa budu ispljuvani. Dovesti pogresnog (necu reci loseg) trenera je jos veca greska i neko i za to mora odgovarati!!!!

Inace, ova pobjeda je legla k'o budali samar! :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 sep 2011, 20:04

dvije vezan gostujuce pobjede, pa moras biti zadovoljan da si ne znam tko i sta...Ranieri hvala ti sto normalno razmisljas...

kakvu su partiju odigrali Lucio, Cambiasso i Chivu :o nema nama zime samo da se sve psolozi kako treba, a polako pa ce doci ito na svoje...

kada se ovom timu dodaju Maicon i Sneijder ima da razvaljujemo, jer su nam potrebni kao Somaliji voda...bas sam pratio i kada se ostave po strani korneri samo smo jedan jedini centarsut imali, a da je isao na glavu napadaca, ovo ostalo sve po zemlji, e tu nam treba Maicon, jer on ima "optiku" sa kojom bez problema gadja Milita i Pazzinia u vugla :D...

Zarate odlican, sav rastrcan, igrac kakav nam je trebao, eh da je tu Luc sada pa da zaigra umjesto Milita 8-) :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 sep 2011, 20:09

Odlicno ,odlicno slijedi kratka analiza ..
Ranieri pun pogodak .
Covjek je uspjelo par stvari sto je samo jos Mou poslo za ruku a to je da natjera Milita da se mnogo krece /trci i da je dostupan odbrani onda kad je potrebno ,svka mu cast na ovome ..
Fino smo igrali ,dok smo igrali ,ja sam prezadovoljan na ukazanom ,ekipa je pokazala veliku borbenost u vidi se ogroman napredak ,.
Zanetti ,Obi ,Alvarez i Lucio (iako je dao gol ) lose ,, prva 3 se nisu vidjela ,Obi malo na pocetku ,ali u nastvaku ..
ne znam sta je s Rickiem ,od njeg puno vise ocekujemo svi ,, al mozda klima i ostali uslovi su imali udjela ,al vidjet cemo s vremenom .Zanetti grande Capitano ali brate godine su godine , jel mi trebamo da se divimo jednom trku u toku cijele utakmice ? .. Lucio ,drago mi je da imamo i mi svog Abidala /kiksera :mrgreen: ,Lucio sto se tice ofanzive da veliki doprinos ali defanzivni zadaci ,to je i veceras pokazao ...
Yuto ,Zarate i Chivu veceras vise nego dobri ,Chivu i proslu tekmu vs Bologne me odusevio ,samo tako majstore .. jos sad pod Ranierievom palicom mislim da ce blistat tokom sezone ..
sto je najvaznije ponovo licimo na veliki tim ,pored onakvih uslova u Moskvi pored vrlo brze momcadi i veoma dobro organizovane ,bez mnogo kljucni igraca uspjeli smo osvojiti 3 boda = sto je najvaznije ..

PS: jel ovo debi Crisetig u LP ? i kad istice ugovor Zanettiu ,jel on misli igrat dozivotno ili .. ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 sep 2011, 20:16

warden je napisao/la:i kad istice ugovor Zanettiu ,jel on misli igrat dozivotno ili .. ?
u cemu bi bio problem i da dozivotno igra...

njega bih i u 72 godini gledao u dresu Intera, nego neke...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 20:21

sudija je zeznuo kad je svirao ofsajd bezveze,tad bi bilo 3-1 i bilo bi gotovo,ovako se izvuce jer je Inter opet pobjedio,,ja opet zadovoljan :D
Crisetig je debitovao ja mislim,,

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 sep 2011, 20:23

Sve mogu shvatit,samo ne to da ti je g.ovno neko ko je srcem radio za voljeni klub,bez obzira na uspijeh!
P.S. Ponovo smo ozbiljni!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.