napoleon72 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:06
Ne vjerujem sta pojedini pisu za Mulalica, je li mi gledamo iste tekme?? Ovo mu je prva utakmica gdje je imao lose centarsuteve, protiv Veleza svaki fenomenalan, cak i onaj lijevom (mislim da smo tad stvorili dobru sansu, neko je pucao glavom a Hadzikic dobro odbranio). Cak i onaj povratni pas iz punog trka milimetarski dao kad je onaj kreten simulirao penal. I u prethodnim tekmama odlicni centarsutevi.
Imao je momenata u svakoj utakmici gdje kriza ubaci, ali imao je vala ubačaja odličnih. Danas konkretno 0 bodova u ubačajima, sve ostalo odlično. Oscilirat će momak u nekom segmentu često, pa to je sasvim normalno. Ali, sa 18 godina je fenomenalan, stvarno fenomenalan. Mogle bi se odlične pare na njemu zaraditi, pravo dobre.
Ova ekipa da se sad uigrava sa dobrim trenerom, ja garantujem najmanje jedan trofej iduće sezone bi uzeli.
Imat ćeš u novoj sezoni Enedina sa pola godine iskustva igranja PLBiH, dokazanog Gulaša, Zilkića, nazad Besima i Iliju koji su super duo, na golovima rotiraš dvojicu akademaca, u vrhu Hamza( Renan slab za pare koji si dao, ali neka ga ). Vraća ti se Ikić(?). Ima itekako ekipa potencijala.
PS, Balti se ganjaju naši papiri, ako ostane nakon ljeta bio bi možda domaći igrač.