Da, to im je sigurno jača stranaPrinudjen je napisao/la:[quote="Buu"Posalji mail

8 sjever?

Ako ti se ne svidja nemoj doci i mirna Bosna.
Klub je više moj njego njhov. Ja nisam od kluba ni marke uzeo, tako da nisam tu ni iz kakvog interesa. Otići će ovi jadnici kad tad. A kad vidim kako pišete, niste ni zaslužili ništa bolji tretman od kluba. Ja sam tu, uz još neke sa samopoštovanjem i mozgom, samo kolateralna šteta. Vama Žujo i ekipa mogu raditi bukvalno šta hoće, a vi nećete imati hrabrosti ni da na forumu kritikujete. Mogu samo zamisliti kako se osjeća neko ko je čistio taj Jug par dana i onda mu svežu šamarčine sa zatvaranjem i cijenom za Sjever. Ne volite vi Želju ništa više nego ja, nit to pokazajute zataškavanjem, samo im dopuštate da srozavaju klub najimbecilnijim postupcima, u kojima vas više ne gledaju ni kao mušterije. Ko zna kako vas sad oslovljavaju...
Stvarno treba da si prava manga i mudonja da kritikujes upravu preko foruma. Najlakse je na forumu kritikovati i pametovat. Ako imas sta reci zutom zasto to i ne uradis ? Ne samo ti nego i ovi ostali. Sutra fino na zapad i ozezite.
Sigurno se osjecaju sjebano i njih mi je jedino zao, ali opet ce doci sutra na sjever dati 8 KM i bodriti Želju jer oni dolaze radi Želje, a ne radi Zuje, Džele ili Bukia pa da i stave cijenu 20 KM opet ce doci. Uprava nije bajna, ali opet kakva je prije njih bila dobra je, nadocice i oni.