Milan i nije imao ništa kvalitetno osim njih dvojice, iza Luisa ostaje pola Engleske repke i mnogo talentiranih mladih igrača, uz to da i dalje imamo našeg bossa Rodgersa.Johny je napisao/la:Milan je sve to navedeno izgubio u sezoni kada su prodali Ibru i Silvu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Liverpool are preparing a €50m bid for French striker Karim Benzema. [Marca]
At the end of the storm there's a golden sky..
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ovo bi valjalo ali nisam optimistican.EDO299 je napisao/la:Liverpool are preparing a €50m bid for French striker Karim Benzema. [Marca]
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Opusteno ljudi, kakav imidz o cemu vi pricate, odlazili su veci igraci od Suareza pa sta, barem LFC nikad nema problema sa napadacima. Otisao najbolji strjelac lige, relax tu je drugi najbolji. Svakako ce doci jos jedan ofanzivac, nadam se masina Griezman. Odbrana se treba pojacati to je evidentno, i sigurno se imamo cemu nadati iduce sezone.
EDO299 je napisao/la:Liverpool are preparing a €50m bid for French striker Karim Benzema. [Marca]
Kako bi nam on valjao , ta tipa igrača nam treba . Volim sto nas ovako svi otpisuju prije nego je ista pocelo

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Po meni bolja opcija ipak Grizmann od alzirske kedrovine i najvaznije jeftinija!
Bice malo zategnuto u pocetku ali svedno ne bi igrao do novembra. Malo mi je jedino zao sto sam ga htio gledati u vasom dresu u povratku u LS ali sta je tu je... Uglavnom, nije resenje ako dovedete ko Tottenham za 60 miliona eura spansko drvo, i miliona argentinskog vona bi vjecnog talenta.. Grizmann i Markec po meni dostojne zamjene i da za Stevicu pocnete traziti vec nekog posto mislim da je njegovo proslo... Lallana bi mogao biti OK igrac ali dosta ste ge platili, samo da ne bude novi Adam. Origgi me i ne odusevljava nesto dok bi Lambert mogao biti pravi backup. Ovog Turcina nisam gledao tako da ne znam o kakvom se igracu radi... Uglavnom mislim da ipak necete propasti ali da ce biti tesko do top 4 ponovo.

Bice malo zategnuto u pocetku ali svedno ne bi igrao do novembra. Malo mi je jedino zao sto sam ga htio gledati u vasom dresu u povratku u LS ali sta je tu je... Uglavnom, nije resenje ako dovedete ko Tottenham za 60 miliona eura spansko drvo, i miliona argentinskog vona bi vjecnog talenta.. Grizmann i Markec po meni dostojne zamjene i da za Stevicu pocnete traziti vec nekog posto mislim da je njegovo proslo... Lallana bi mogao biti OK igrac ali dosta ste ge platili, samo da ne bude novi Adam. Origgi me i ne odusevljava nesto dok bi Lambert mogao biti pravi backup. Ovog Turcina nisam gledao tako da ne znam o kakvom se igracu radi... Uglavnom mislim da ipak necete propasti ali da ce biti tesko do top 4 ponovo.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- the scouser
- Kontakt:
Ma uopšte ne vidim potrebu za Benzemom ili njemu sličnim igračem. Centarfor koji je teškaš i tanjirdžija nikako ne odgovara Liverpoolovom stilu, niti vidim logiku da se Benz spominje u kontekstu zamjene Suareza.Suki46 je napisao/la:EDO299 je napisao/la:Liverpool are preparing a €50m bid for French striker Karim Benzema. [Marca]
Kako bi nam on valjao , ta tipa igrača nam treba . Volim sto nas ovako svi otpisuju prije nego je ista pocelo![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo tako, i ne znam zasto bi dosao da bude zamjena Suarezu. I otkud nam pare? 

nasi koliko god dobiju od suareza potrosice na ove sitnije transfere jer izgleda ne samo da nasi ne mogu dovesti zvijezdu nego i ne zele. tako da za te pare treba ocekivati lovrena, bonya i jos neki vjerovatno promasaj od igraca za 20 miliona. za griezmanna nema sanse da je istina pa sta bi radili sa tolikim igracima na tim pozicijama... sto je previse previse je.
You are someone else I am still right here
@fera, mozda budemo radili neki novi projekt u formacijama, 4-6...svako sve igra 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Puno se nesto prica oko Benzeme. Iskreno, to mi se nimalo ne svidja.
Pogotovo sa cifrom koja se spominje - 50 miliona.
Imajuci u vidu kvalitet transfera koje nasa uprava godinama zavrsava, ne bih bio ni iznenadjen. Do prosle godine je Arsenal bio sampion u nekvaliteti transfera, medjutim prosle godine, a ocito i ove, ne prodaju glavne igrace i izdvajaju velike pare za WC igrace.
Kod nas to nije slucaj, mi dajemo 16 miliona za Allena, Downinga, 35 za Carolla, 15 za Hendersona...
Od svih ovih igraca samo Jordan je opravdao ulozeni novac. Ostali su flopovi.
Bez Suareza ce biti tesko ostati u top 4. Konkurenti pametno kupuju, a mi opet nekakve talente trazimo. Nije mi jasno zasto sada, kada imamo para, ne tresnemo lovu za 2 WC igraca, jednog beka (nadam se Moreno) i jedan defanzivni vezni. Po meni De Jong ili MVilla ne bi bili losa rjesenja. Vec sada se zna da ce Steve ove sezone odigrati tek pola utakmica, a Can sigurno nije (bar ne jos) rjesenja koje ce ga zamijeniti.
Pogotovo sa cifrom koja se spominje - 50 miliona.
Imajuci u vidu kvalitet transfera koje nasa uprava godinama zavrsava, ne bih bio ni iznenadjen. Do prosle godine je Arsenal bio sampion u nekvaliteti transfera, medjutim prosle godine, a ocito i ove, ne prodaju glavne igrace i izdvajaju velike pare za WC igrace.
Kod nas to nije slucaj, mi dajemo 16 miliona za Allena, Downinga, 35 za Carolla, 15 za Hendersona...
Od svih ovih igraca samo Jordan je opravdao ulozeni novac. Ostali su flopovi.
Bez Suareza ce biti tesko ostati u top 4. Konkurenti pametno kupuju, a mi opet nekakve talente trazimo. Nije mi jasno zasto sada, kada imamo para, ne tresnemo lovu za 2 WC igraca, jednog beka (nadam se Moreno) i jedan defanzivni vezni. Po meni De Jong ili MVilla ne bi bili losa rjesenja. Vec sada se zna da ce Steve ove sezone odigrati tek pola utakmica, a Can sigurno nije (bar ne jos) rjesenja koje ce ga zamijeniti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ako prodaju Luisa neka istresu lovu za vidala ,mora doci neki WC igrac
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ne vjerujem da bi Benzema htio grijati klupu Suarezu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool in advanced talks with Swansea over Wilfried Bony. (****: SkySports)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Navodno cijena 19m funti.Ozren je napisao/la:Liverpool in advanced talks with Swansea over Wilfried Bony. (****: SkySports)

- the scouser
- Kontakt:
I ja sam neki dan o tome pisao-završit ćemo kao Tottenham, bez adekvatne zamjene sa puno solidnih igrača, od kojih nijedan ne može povesti tim.fera je napisao/la:nasi koliko god dobiju od suareza potrosice na ove sitnije transfere jer izgleda ne samo da nasi ne mogu dovesti zvijezdu nego i ne zele. tako da za te pare treba ocekivati lovrena, bonya i jos neki vjerovatno promasaj od igraca za 20 miliona. za griezmanna nema sanse da je istina pa sta bi radili sa tolikim igracima na tim pozicijama... sto je previse previse je.
Ovo za Bonya nadam se da je bezvezni rumor, već je nekoliko puta na ovoj temi elaborirano zašto on nije igrač za 'pool, nisam ga želio ni kad je postojala mogućnost da bude doveden za duplo manje pare iz Holandije, a pogotovo ne sad.
I zna li neko koji je razlog odugovlačenja Suarezovog transfera, zašto se odugovlači ? Bolje je da vrijeme i resurse troše na traženje adekvatne zamjene.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
valjda se vode tim da i čorava kokoš zrno pogodi pa ćete i vi valjda nešto dobro dovest od svih tih napadačathe scouser je napisao/la:I ja sam neki dan o tome pisao-završit ćemo kao Tottenham, bez adekvatne zamjene sa puno solidnih igrača, od kojih nijedan ne može povesti tim.fera je napisao/la:nasi koliko god dobiju od suareza potrosice na ove sitnije transfere jer izgleda ne samo da nasi ne mogu dovesti zvijezdu nego i ne zele. tako da za te pare treba ocekivati lovrena, bonya i jos neki vjerovatno promasaj od igraca za 20 miliona. za griezmanna nema sanse da je istina pa sta bi radili sa tolikim igracima na tim pozicijama... sto je previse previse je.
Ovo za Bonya nadam se da je bezvezni rumor, već je nekoliko puta na ovoj temi elaborirano zašto on nije igrač za 'pool, nisam ga želio ni kad je postojala mogućnost da bude doveden za duplo manje pare iz Holandije, a pogotovo ne sad.
I zna li neko koji je razlog odugovlačenja Suarezovog transfera, zašto se odugovlači ? Bolje je da vrijeme i resurse troše na traženje adekvatne zamjene.
Ohladio se interes Barce jer nece igrat do novembra 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sluzbeno:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... z-to-leave" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... z-to-leave" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool FC confirms that Luis Suarez will be leaving the club after a transfer agreement was reached with FC Barcelona. The player now has permission to complete the usual formalities, which will then conclude the transfer.
Liverpool Echo @LivEchoLFC 3m
Our first take on the Luis #Suarez £75m #LFC to Barcelona transfer agreed http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... is-7408633" onclick="window.open(this.href);return false; …
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ode Suarez. Al ne pise za koliko para 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.