FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 13:26

Kakve ce muke imati Uscuplic da izabere prvih 11. :hmmmmm:

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 07 jun 2014, 13:30

SarajlijaTM je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Bez provokacije, ali jajalo je bio 50% fks, a vi mislite sta hocete.
Ionako ce se vidjeti na utakmicama ko je kakav, ovo su sad sve suplja do suplje svugdje

Jajalo još uvijek nije otišao nigdje i postoji šansa da ostane a i ako ode nije smak svijeta, ionako je njegovo dovođenje vrhunski potez uprave jer koliko god imaš para teško je dovesti nekog igrača tipa Jajalo da igra na oranicama ove naše PREMIJER LIGE.

Naravno da će se vidjeti na utakmicama jer desi se da igrač u ligama 5-ice bude plaćen 20-30 miliona pa ne pokaže ništa. Tako može biti i sa ovim novim igračima koji su došli ali je sigurno da nisu dovedeni čisto reda radi.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 13:31

Đelmić:bez kluba.
Na kojoj on poziciji igra,i sta mislite jel za Sarajevo. :?:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 jun 2014, 13:33

amypitar je napisao/la:Đelmić:bez kluba.
On trazi inostrani angazman a ako se bude vracao u BiH onda ide u Borac.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 13:45

Ma to su djecije izjave.Daj ti lovu i vidjeces gdje će igrati.Na kojoj poziciji igra.?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jun 2014, 13:47

franklampard8 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Đelmić:bez kluba.
On trazi inostrani angazman a ako se bude vracao u BiH onda ide u Borac.
cime borac da ga placa, paprikama i paradjzom?

Igrao je on za vise klubova u PL ;)

Ali mislim da nema nista od toga i da se ne uklapa u nasu sadasnju filozofiju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jun 2014, 13:49

pisac je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Bez provokacije, ali jajalo je bio 50% fks, a vi mislite sta hocete.
Ionako ce se vidjeti na utakmicama ko je kakav, ovo su sad sve suplja do suplje svugdje
Ma ja, Stojcev, Cimirot, Velkovski su tu bili samo da popune ekipu ;)
Njih spominjao nisam, a vidim da su i ovdje podjeljena misljenja, po pitanju jajala.
A cim kazem da je 50% bilo koje ekipe u pl onda znaci da imam visoko misljenje o njemu. Licno se ne sjećam da se govorilo da je tomo bolji i da se uopste uspoređivalo. Nemojte mene vezati za vase djecije prepirke.
A ako bi ga predio s nekim iz Zelje, to moze biti samo nyema uz kojeg je svraka bio bolji, kao uz jajala cimirot.
Mislim da se bezze nadate jajalu jer bi dogovorio do sada, a i ako se komazec nije mogao zadrzati, kako onda njega?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 13:57

Moram ti drug reci da pojma nemas,i da mlatis bez veze. :roll:
Prvo Komazec je imao ugovor prije Tana,i kao vecina ugovora iz proslosti bili su uglavnom potpisani na stetu kluba.Znaci kad smo bili daleko finansijski slabiji, nego sto smo sad,i po tom ugovoru je mogao ici iz kluba ,kad dobije dobru ponudu iz vana.Kako nekog igraca zadrzati kad ide u zemlju,koja daje vise para nego vecine najboljih klubova iz regije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jun 2014, 14:08

amypitar je napisao/la:Moram ti drug reci da pojma nemas,i da mlatis bez veze. :roll:
Prvo Komazec je imao ugovor prije Tana,i kao vecina ugovora iz proslosti bili su uglavnom potpisani na stetu kluba.Znaci kad smo bili daleko finansijski slabiji, nego sto smo sad,i po tom ugovoru je mogao ici iz kluba ,kad dobije dobru ponudu iz vana.Kako nekog igraca zadrzati kad ide u zemlju,koja daje vise para nego vecine najboljih klubova iz regije.
Mislim ipak da ti pises samo da bi nesto napisao, komazec nije produzio ugovor, a u to vrijeme već se kur. cilo sa tanom i parama.
Ista stvar je sa jajalom trenutno, istekao ugovor, jel i to lupam mozda?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 14:12

amypitar je napisao/la:Moram ti drug reci da pojma nemas,i da mlatis bez veze. :roll:
Mislim ipak da ti pises samo da bi nesto napisao, komazec nije produzio ugovor, a u to vrijeme već se kur. cilo sa tanom i parama.
lupas, Komazec je htio ostati ali menadzere koje ima nisu ni alo fini ljudi... ako se raspitas malo i viidis ko su, sve ce ti jasno biti... on je MORAO ici dole, a ako procitas izjavu od prije par daana, volio bi da se vrati usaarjaevo i nije mu se islo dole... ne bas toliko

sto se jajala tice njemu je istekla posudba od pola godine, ALI sad sta je na relaciji Koeln Sarajevo, to niko o sim uprave i jajala ne zna :)
mi ako hocemo mozemo ga na posudbu ili da platimo odstetu od oko milionček

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2014, 14:15

rammstein je napisao/la: lupas, Komazec je htio ostati ali menadzere koje ima nisu ni alo fini ljudi... ako se raspitas malo i viidis ko su, sve ce ti jasno biti... on je MORAO ici dole, a ako procitas izjavu od prije par daana, volio bi da se vrati usaarjaevo i nije mu se islo dole... ne bas toliko

sto se jajala tice njemu je istekla posudba od pola godine, ALI sad sta je na relaciji Koeln Sarajevo, to niko o sim uprave i jajala ne zna :)
Molio frajer da ostane al ne dadose mu :hmmmmm:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 14:46

pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la: lupas, Komazec je htio ostati ali menadzere koje ima nisu ni alo fini ljudi... ako se raspitas malo i viidis ko su, sve ce ti jasno biti... on je MORAO ici dole, a ako procitas izjavu od prije par daana, volio bi da se vrati usaarjaevo i nije mu se islo dole... ne bas toliko

ne, on je rekao da ce ostati osim u slucaju ponude iz evropskih liga (belgija i sl.) međutim menadzeri su mu nasli ovaj angazman... oni su tu dobri bili jer su ga isposlovali skoro džabe... njemu su uslovi bili primamljivi ali mu nije odgovarala zemlja u koju ide... međutim menadzeri su mu rekli da nema druge opcije
ako si pratio i njegov dolazak je bio problemjer su menadzeri nas drzali kao zadnju opciju...
sve ovo je razlog LOSEG ugovora i "Neisplacenih" plata.... danas kad potpise ugovor na 3 godine da mu je menadzer NARKO BOS ON NE MOZE ICI BEZ ODSTETE KOJA SE NALAZI U UGOVORU

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jun 2014, 14:47

pile87 je napisao/la:

nasi su mu nudili da ostane i njegov menadjer ga poslo u koreju i to je to i za pola godine eto njega u FKS opet al pod drugim okolnostima ugovor na minimum 3 god ili nista...
Mato AKO OSTANE havarija ce biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 14:50

Opet ti kazem da pojma nemas,jer to sto se kurcilo sa Tanom, to nema nikave veze sa parama.Kurciti se imati pare to su dvije razlicite stvari.
Tan u to vrijeme jos zvanicno nije preuzeo klub, i sve su to bile spekulacije do skupstine kluba ,kad ga je i zvanicno preuzao.Pare od Tana su legle tak nesto kasnije,sto je Kusturica i potvrdio.

Jajalu je istekla posudba sa nasim klubom,i normalno da covjek trazi klub koji su puno bogatiji od Sarajeva, tek su mu 26 -te, i jos puno moze napraviti u karijeri,sto nije slucaj sa Premijer ligom.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jun 2014, 14:58

amypitar je napisao/la:

Opet ti kazem da pojma nemas,jer to sto se kurcilo sa Tanom, to nema nikave veze sa parama.Kurciti se imati pare to su dvije razlicite stvari.
Tan u to vrijeme jos zvanicno nije preuzeo klub, i sve su to bile spekulacije do skupstine kluba ,kad ga je i zvanicno preuzao.Pare od Tana su legle tak nesto kasnije,sto je Kusturica i potvrdio.

Jajalu je istekla posudba sa nasim klubom,i normalno da covjek trazi klub koji su puno bogatiji od Sarajeva, tek su mu 26 -te, i jos puno moze napraviti u karijeri,sto nije slucaj sa Premijer ligom.

**** je stvar u 26toj troje djece vodat od drzave do drzave ujedno i sjebada radi zivotnog standarda njemu gine ili Bosna ili Hrvatska onako realno, jer on nema vise kredita za neke lige vece igrati kao privotimac i slicno uvijek ce ganjat ove posudbe a ko ce ga:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 jun 2014, 16:45

Covjej bi pomislio da se uprave fks i fkz dopisuju kakve informacije imate.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 07 jun 2014, 17:48

daje sad ili na zimu vratit komazeca, kako bi tad tek bili jaki 4 3 3 bi lagano mogli igrat napad komazec bilbija krste a sreda cimirot jajalo stojčev ...
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jun 2014, 18:00

Kakav Komazec nemate vi para za njega
NO PYRO NO PARTY

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jun 2014, 18:00

Buu je napisao/la:Kakav Komazec nemate vi para za njega
:lol:, nije vise Komazec za nas ;)
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jun 2014, 18:17

simon je napisao/la:
Buu je napisao/la:Kakav Komazec nemate vi para za njega
:lol:, nije vise Komazec za nas ;)
E onda cemo vam preoteti Turkovica. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.