ne valja ti logika prijatelju... sjever bi svakako bio pun...jedini razlog je MUP i neočisčen gornji dio (staza) i led izmedju stolica...bordobijeli je napisao/la:nemoj te misliti da provociram ali mislim da je uprava zelje zatvorila jug radi finansiski razloga,ipak je sjever duplo skuplji .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hoce li vaziti polugodisnje karte za JUG 

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 09 mar 2012, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Ado,bil' mogo' ako zagusti kupit kartu,dvije ? Mi krecemo rano,al' opet puknut ce to ko bic...Bianconeri1988 je napisao/la:Šta ćemo mi sad što imamo godišnje za jug? Vala mi ne pada na pamet da im kupujem kartu za sjever.

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako ne budu važile godišnje za jug, ja neću ni ići na utakmicu. Što sam kojeg vraga kupovao godišnju ako ću morati opet kupovati kartu za ligaške utakmice!?Hard Bass je napisao/la:Ado,bil' mogo' ako zagusti kupit kartu,dvije ? Mi krecemo rano,al' opet puknut ce to ko bic...Bianconeri1988 je napisao/la:Šta ćemo mi sad što imamo godišnje za jug? Vala mi ne pada na pamet da im kupujem kartu za sjever.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mislim da ce vaziti godisnje i polugodisnje karte za jugBianconeri1988 je napisao/la:Ako ne budu važile godišnje za jug, ja neću ni ići na utakmicu. Što sam kojeg vraga kupovao godišnju ako ću morati opet kupovati kartu za ligaške utakmice!?Hard Bass je napisao/la:Ado,bil' mogo' ako zagusti kupit kartu,dvije ? Mi krecemo rano,al' opet puknut ce to ko bic...Bianconeri1988 je napisao/la:Šta ćemo mi sad što imamo godišnje za jug? Vala mi ne pada na pamet da im kupujem kartu za sjever.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/be ... o-proljece" onclick="window.open(this.href);return false;
Nigdje se ne spominje da će važiti godišnje za jug.
Ž '21!
- pintol_TM87
- Kontakt:
druze izvini ali ne znas da čitas..Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/be ... o-proljece
Organi sigurnosti procijenili su da nisu stečeni uvjeti za nesmetan prijem publike na južnu tribinu tako da će svi navijači sa sezonskim i polusezonskim ulaznicama za ovu tribinu moći susret posmatrati sa sjeverne tribine.
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 09 mar 2012, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jao prica.
Pa treba da se radujete i da dizete euforiju sto smo okupili ovako dobru ekipu, a umjesto toga pljujete i gazite upravu. Dajte tih 5KM, necete propasti. Uostalom tih 5KM ne ide ni u kakva sranja vec u kasu kluba.
Sta ako nisu cistili, nema veze. Kad su Listica i Sarajevo na onakvom stadionu mogli igrat, moze se i na ovom. I sta treba, da se neki balavac nadje na Jugu, da baci grudvu na golmana koji bi pao da je grudva 5 metara od njega ?
SUBOTA 14:00! Svi u Dolinu !

SUBOTA 14:00! Svi u Dolinu !
Zadnja izmjena: zeljosampion, dana/u 09 mar 2012, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/be ... o-proljece
Muharemović je istakao da nažalost nisu stečeni uvjeti za prijem navijača na južnu tribinu:
''Organi sigurnosti procijenili su da nisu stečeni uvjeti za nesmetan prijem publike na južnu tribinu tako da će svi navijači sa sezonskim i polusezonskim ulaznicama za ovu tribinu moći susret posmatrati sa sjeverne tribine. U prodaju ćemo pustiti i određen broj ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 10 KM. Dijelovi sjeverne tribine koji nemaju postavljene stolice, bit će otvoreni u zavisnosti od interesa publike'', kazao je Muharemović uz konstataciju da će sutra s radom početi i klupski fan shop.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj propust.
Što se izofirah bezveze.

Što se izofirah bezveze.

Ž '21!
''Organi sigurnosti procijenili su da nisu stečeni uvjeti za nesmetan prijem publike na južnu tribinu tako da će svi navijači sa sezonskim i polusezonskim ulaznicama za ovu tribinu moći susret posmatrati sa sjeverne tribine. U prodaju ćemo pustiti i određen broj ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 10 KM. Dijelovi sjeverne tribine koji nemaju postavljene stolice, bit će otvoreni u zavisnosti od interesa publike'', kazao je Muharemović uz konstataciju da će sutra s radom početi i klupski fan shop.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Za 40 dana nisu u stanju očistiti snijeg sa juga i obezbjediti uslove za igru.Sramota!
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
SUTRA 14:00
Sretno, a bas je beze sto vam nedaju na jug...pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pozdrav za sve navijače Želje !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Želje igranih na Grbavici.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvala da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Želje igranih na Grbavici.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvala da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Nadm se da ce se do 14. marta stvari srediti, da se jug osposobi i da se tener koliko toliko sredi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako je do mene necu vise uopste ulaziti na FK ZELEJZNICAR!aleksandar_veliki je napisao/la:Prinudjen, postajes naporan i to dobro naporan. Do tebe je, ali jednom sam ti rekao, necu ti dozvoliti da unistis temu. I da, nema potrebe da odgovaras na ovo, ni ti, ni bilo ko drugi.

Ma jarane nije zbog toga,vazice godisnje i polugodisnje pa ce jos i manje zaraditi.Jednostavno zestok propust oko citave organizacije pa sad dosta raje nece biti u prilici da gleda tekmu.Ali tako nam je u svim segmentima drustva u ovoj j.....j drzavi pa i u fudbalu.Ako Bogda da pobjedimo sutra pa ce i nas navijace barem to obradovati jer zao mi je Amara i igraca koji nisu svojim igrama zasluzili ovakav odnos pojedinaca koji nerade svoj posao za koji su placeni.Pozdravbordobijeli je napisao/la:nemoj te misliti da provociram ali mislim da je uprava zelje zatvorila jug radi finansiski razloga,ipak je sjever duplo skuplji .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- spielführer_21
- Kontakt:
zeljosampion je napisao/la: Sta ako nisu cistili, nema veze.

Nema veze što će umjesto mogućih 8,9,10 milja, biti 5-6 uvrh glave i to u "utakmici sezone"?
Ovo što je urađeno, odnosno nije urađeno je čisti amaterizam i neko mora odgovarati i biti kažnjen! Osramotili su klub..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4