Bez daljnjeg da smo u proslosti imali mnogo igrackih promasaja, kad su u pitanju pojacanja.Ali isto tako smo bili zesci kokuzi.Pa sto kazu u narodu koliko para toliko muzike.
Pazi mi smo sad dosli u situaciju da sumnjamo, u nekog tamo igraca koji je najsatandarniji igrac slovenace Olimpije.Pa ko smo mi ljudi. :idea:Pa u proslosti mi smo bili zadovoljni,da nam dođe igrac iz bilo koje druge drzave ,i da zeli da igra uopste u nasem klubu.
Nek mi neko od navijaca drugih klubova kaze,da li bi uzeli Kostica koji je za nas vecinu fakat nepoznanica,ali frajer je standardan u Olimpiji.

Pa nama sad dolazi igrac na posudbu,koji je u A seriji italijanske lige nakupio 30 i vise nastupa.

Mi trenutno imao igraca iz A repke.
Polako ali sigurno osvajamo, za nas veliko trziste Makedonije,gdje ima dosta dobrih ,a jeftini igraca.I tamo polagano osvajamo simpatije njihove javnosti.U buducnosti vrlo brzo cemo se siriti prema Kosovu,Albaniji,Crnoj Gori gdje također ima dobrih mladih,a jeftini igraca.
Zelim da kazem koliko smo mi napredovali u svim segmentima, u odnosu na ostale klubove.