Can, Lambert, Lallana, Lazar, Origi, veoma dobro zasad

Canom smo dobili snagu i novog defanzivog veznog kojeg uopce nismo imali u ekipi, Leiva za mene ni nije igrac, lik je totalno zaboravio kako se igra fudbal. Lambert ce stvoriti sirinu u napadu kao sto je to trebao biti Aspas koji nije pokazao nista prosle sezone i sa pravom se moze reci da je to najveca Brendanova transfer greska. Lallana ce stvoriti kreativnost uz Coutinha. Za Lazara se nadamo da ce biti poput Sterlinga i ne sumnjam da ce Brendan stvoriti od njega igracinu. Origi uz Sturridgea, Lamberta i jos jednog extra napadaca kojeg se nadamo da ce doci ne bi imao mjesta a jos je i mlad, tako da je za njega odlicno sto ce jos jednu sezonu provesti u Francuskoj. Bezze bi propadao na klupi a ovako ce se jos dokazati u Lillu.
Sad cemo vidjeti kakav ce biti drugi dio transfer roka

Znaci trebaju jos dovesti Morena, stopera a da nije Lovren i neku zvijer u napadu
Sto se tice odlazaka, nazalost Suarez ode u Barcu i ako se jos potajno nadam da ce zabijati i sljedece sezone u crvenom dresu.

Uz njega sigurno odlaze Leiva i nikako i se ne svidja ta opcija posudbe. Pa ne mozes se tako rijesiti igraca.
Aspas opet u Spaniju i nadam se da ce sliijepci iz Seville kupiti ovo cudo od igraca

Vjerujem da bi se za obojicu moglo uzeti po 7m, iskreno i to je puno
Susa ne treba uopste prodavati i ako to ucine a spominjalo se, onda ce to bit velika greska Brendana i uprave. Mislim da je napokon dorastao i zreo da se bori za prvih XI.
Assaidi, Coates, Borini ne znam hocel ih jos zavlaciti po posudbama ili ce ih prodavati
Nego sta bi sa Konoljankom, zar se nije pricalo da je to zavrsen transfer i da dolazi na ljeto
Liverpool representatives have been spotted in Munich discussing potential £16m Shaqiri deal