hilmo je napisao/la:Ima li šta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOS-u uprava dokakala zivotom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:Ima li šta
hilmo je napisao/la:A ovo MOS je pretpostavljam "Mahalska obavještajna služba"
prozivka je 15-16 tako da svaki igrac koji dodje prije toga , isto je kao i da dodje 15.ogamypitar je napisao/la:Iskreno ja sam ocekivao da cemo brze rijesiti,igracki kadar posebno na mjestima gdje smo bas tanki.
Narocito bi volio da dovedemo napokon tok desnog beka,da posle toliko godina da rijesimo tu pozicju.Malo mi ovo ide sporo,narocito posle onih na pocetku brzinskih pojacanja.![]()
Brzo ce pripreme,Evropa,treba to sve uigrati.
Pa burazeru ni jedan klub na svijetu nije rijesio sastav za sljedecu sezonu. Misljenja sam da se vec zna ko ce doci samo se ceka sa objavama. Samo sabur.amypitar je napisao/la:Iskreno ja sam ocekivao da cemo brze rijesiti,igracki kadar posebno na mjestima gdje smo bas tanki.
Narocito bi volio da dovedemo napokon tok desnog beka,da posle toliko godina da rijesimo tu pozicju.Malo mi ovo ide sporo,narocito posle onih na pocetku brzinskih pojacanja.![]()
Hordas Doboj je napisao/la:Pa burazeru ni jedan klub na svijetu nije rijesio sastav za sljedecu sezonu. Misljenja sam da se vec zna ko ce doci samo se ceka sa objavama. Samo sabur.amypitar je napisao/la:Iskreno ja sam ocekivao da cemo brze rijesiti,igracki kadar posebno na mjestima gdje smo bas tanki.
I bolje ti je da se salisSarajlijaTM je napisao/la:Ovakve poruke tradicionalno stizu od vise klubova svake godine pobjedniku kupa i sampionu,samo jbg,vama je ovo novo...
Evo vidis,ljudi nas toliko prate da vam cestitaju prvi trofej kupa bih,a mozda su i oni mladji pa se ne sjecaju![]()
![]()
![]()
Sala komsinice,uzivajte u ostatku dana
Ovo sto se tice prvog trofeja mislili su na prvi Kustiricin trofej.SarajlijaTM je napisao/la:Ovakve poruke tradicionalno stizu od vise klubova svake godine pobjedniku kupa i sampionu,samo jbg,vama je ovo novo...
Evo vidis,ljudi nas toliko prate da vam cestitaju prvi trofej kupa bih,a mozda su i oni mladji pa se ne sjecaju![]()
![]()
![]()
Sala komsinice,uzivajte u ostatku dana
Bolje reci paze se predsjednici a ne klubovi!molotovljev je napisao/la:Nista neobicno... i Milan je u top 5 evropskih klubova. Paze se divovi...
Real, Manchester utd, Sarajevo, Bayern i Milan ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.