optimističan momak xdOTNYS_YNWA je napisao/la:Ukoliko ode Suarez, a nece.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
A.F.C. Bournemouth!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nama treba igrac koji moze utrpati preko 25 golova, a to je FalcaoParadajz je napisao/la:Ne moze on, nije kompatibilan da igra sa Dannyem, niti uopste za ovo sto mi igramo. Nama treba poluspic, krilni napadac, a ne bas klasicna devetka. Alexis je bio idealan, ali sta da se radi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ukoliko ode Suarez, a nece, onda jedina nada da Liverpool ne nazaduje jeste da dodje Falcao, mislim da je jedini sposoban da ga zamjeni u napadu.

ramboni, uvijek optimisticno, bas kao i prosle sezone kada ste ga vi pokusali dovesti. A tada je bio duplo jeftiniji

sad se Henry pita "Šta li ovi puše pa su Alexisa doveli za isto para ko mi Lallanu" xp
A.F.C. Bournemouth!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pitanje je sta Sachez pusi pa je izabrao Arsenal pored Liverpoola 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Ambicije, momče, ambicije. A i što bi išao u Liverpool, kad može veće pare dobijat a i usput vječno kvalitetnu Wengerovaču može pušit?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pitanje je sta Sachez pusi pa je izabrao Arsenal pored Liverpoola
Pa ko kaze da Alexis ne bi zabio toliko, a moze 19 za Barcu u ligi, gde nije prva opcija i gde je dodatno ugusen ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Nama treba igrac koji moze utrpati preko 25 golova, a to je FalcaoUostalom, porediti njega i Alexisa je po meni besmisleno, sto Falcao uradi jednom, Sanchez ne moze s' obje noge. Izgleda kao klasicna devetka, ali kao i svi juznoamerikanci moze igrati sve u napadu.
![]()
ramboni, uvijek optimisticno, bas kao i prosle sezone kada ste ga vi pokusali dovesti. A tada je bio duplo jeftiniji
Ja ih ne poredim striktno po njihovim igrackim kvalitetima koji su evidentno razlicite vrste, s obzirom na pozicije koje igraju ovi igraci, vec po potrebi u Brendanovom sistemu, koja zahteva malo mobilnijeg igraca u napadu, kakav je Suarez bio. E to je Alexis.
Ma Falcao je klasicna devetka, on ne moze nista igrati sem to. Onda bi Sturridge bio duplo losiji jer on ne moze sa takvim igracem, njemu je potrebna ta rotacija napred, da se izvlaci na krilo, ali i da se vraca u sredinu napada, sa Suarezom idealno to, sa Falcaom ne mozes ocekivati, jer ovaj da bi bio koristan, mora biti centar napada.
Radovan je 9-ka.To ie bio u Atleticu godinama dok je i sa Costom igrao.U to vrijeme "Spanac" je bio SS.Yebo majku kakav je napad imao Atletivo evo najezih se kad spomenu ova dva imena 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Falcao je pravi ubica u sesnaestercu, ali siguran sam da bi odgovorio zahtjevima Rodgersa koji trazi mobilniji napad. I dalje stojim iza toga da je jedini igrac koji moze zamijeniti Suareza u napadu Liverpoola.
Odgovorio bi svakako da mi igramo 4-3-3 sa klasicnim krilima, a ne sa dva kombo napadaca. A da igramo ovo prvo, onda Sturridge mora na klupu ili da se gusi na krilu.
Jos jedan igrac je idealan za ovo sto mi igramo, a to je Marco Reus, no znamo da je to nemoguce.
Jos jedan igrac je idealan za ovo sto mi igramo, a to je Marco Reus, no znamo da je to nemoguce.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ition.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno pojacanje ce ovo biti za vas
Odlicno pojacanje ce ovo biti za vas
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Gdje vam je falcao sličan suarezu??
pa čovjek klasični napadač i nikad bista drugo nije igrao osim napadača, Suárez je nedefinisan nije ni napadač, ni krilo ni desetka al opet jeste sve... sličniji mi je alexis dosta i on bio bio vam po meni idealna opcija da bar nadoknadi 50% suareza, al jbg ništa od njeg...
bit ce zanimljivo kakva ce pojačanja br dovesti
pa čovjek klasični napadač i nikad bista drugo nije igrao osim napadača, Suárez je nedefinisan nije ni napadač, ni krilo ni desetka al opet jeste sve... sličniji mi je alexis dosta i on bio bio vam po meni idealna opcija da bar nadoknadi 50% suareza, al jbg ništa od njeg...
bit ce zanimljivo kakva ce pojačanja br dovesti

- QUARTERBACK
- Kontakt:
THE SUN: Tottenham are trying to hijack Liverpool's swoop for Belgian World Cup star Divock Origi.

Obriši post, bar iz poštovanjaQUARTERBACK je napisao/la:Tottenham are trying to hijack Liverpool's swoop for Belgian World Cup star Divock Origi.pa dokle više
Ja te volim, volim Željo..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kaki nema potrebe
Pa valjda znas da se na ovoj temi Sun ne postavlja ?QUARTERBACK je napisao/la:kaki nema potrebe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima, ima. The Sun je najvece novinarsko smece na planeti.QUARTERBACK je napisao/la:kaki nema potrebe
Znamo i zasto.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ne samo na ovoj nego i na svim drugim temama ne treba postavljati to kvazinovinarsko smece.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
nije lazar uopste tako fizicki inferioran kao sto to neki pisu. jaci je dosta nego sto je sterling bio na pocetku sezone.Pauk je napisao/la:Lazar Markovic je previse mali i previse slab fizicki da bi bio uspjesan u Engleskoj...1.75 gradjan ko oklagija
sto se tice falcao-a slazem se sa paradajzom, on je klasicni napadac i ne bi dobro funkcionisao sa sturridgeom 100%. od onih sto su izgledali realno jedino je sanchez mogao da zamjeni suareza eto paradajz spomenu reusa i on bi dobro dosao al nema teorije da ga nasi mogu dovesti.
falcao kad bi dovodili morali bi mijenjati citav sistem igre. radamel zna postici gol al nije ni slican igrac suarezu.
vidio sam da nasi traze 75 miliona odma da barca plati od jednom, ja se nadam da bi to moglo zakomplikovati ovaj suarezov transfer.
You are someone else I am still right here
Zapravo je Markovic visociji od Sterlinga i nije bas tako slab kao sto se cini. Ipak njegova najveca snaga je kontrola lopte i brzo kretanje sa njom. Momak ima strasnu tehniku, moze se reci da je slican igrac kao Sterling, ali je opet drugaciji. I jedan i drugi su brzi, imaju dobru tehniku (mislim da je Lazar malo bolji), s tim da Sterling igra kao pravo krilo, a Markovic kao poluspic.
Reus ima kluazu oko 30mil funti, ali mislim da je dosad vise puta pokazao da ne zeli da ide iz Dortmunda, barem ne jos.
Reus ima kluazu oko 30mil funti, ali mislim da je dosad vise puta pokazao da ne zeli da ide iz Dortmunda, barem ne jos.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.