FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 19:50

Cuj da oplacem :urnebes: :lol:

http://www.cardiffcityfc.co.uk/news/art ... Aa8x8b.993" onclick="window.open(this.href);return false;

CARDIFF CITY CONGRATULATIONS TO FK SARAJEVO

Bordo-Bijeli’ claimed the 5-1 aggregate victory over Čelik in the two-leg final, completing the victory with a resounding 3-1 win at their home Olympic Stadium in Sarajevo.

EDIT:

STA JE OVO BA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa bolje uslove imaju nasa djeca po ulici koja igraju picigen :hmmmmm: I od ove muzike s klipa sam dobio nova 52 psihicka poremecaja :njanjanja:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 05 jun 2014, 20:06

Je li istina ovo za ovog nekog argentinca sto igra u Rosariu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 05 jun 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2014, 20:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: On igrao za neke bogatase cim imaju dresove a ovi drugi u markerima :damn: :clap: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 jun 2014, 20:31

jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 jun 2014, 20:33

shaman7 je napisao/la:jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo
To je taj coek... :D pa samo su na pocetku losi tereni..imas ti kasnije i boljih dosta nego nasa PL. :roll: :roll:
" onclick="window.open(this.href);return false; ni u Zenici nije bolji...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 20:44

A vidi se fakat da je pravo brz, samo sto mu je tehnika 0 :mrgreen: Barem ovo sto se vidi na klipovima :roll:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 jun 2014, 20:47

mma_hz je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo
To je taj coek... :D pa samo su na pocetku losi tereni..imas ti kasnije i boljih dosta nego nasa PL. :roll: :roll:
" onclick="window.open(this.href);return false; ni u Zenici nije bolji...
nisam upratio ostale klipove, samo ovaj sto je gore neko stavio, bas mi ono šabanski izgledalo , ovo je vec normala, valjda se snadje na travi hahahaha

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 jun 2014, 20:57

pisac je napisao/la:Je li ista ovo za ovog nekog argentinca sto igra u Rosariu?

ko sta kako ? :D

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 05 jun 2014, 21:07

Odigrao je Kouadio za nas jednu tekmu i gol dao, sad oni pominju razlog slaba tehnicka sprema ne znam zbog cega je to, ali et... :crazy:
[youtube][/youtube]
Sreca pa je Ojler mlad umro...

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 05 jun 2014, 21:09

"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.

Hvala na svemu Vule i sve najbolje,velika ljudina kako na terenu tako i van njega :tokralju:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jun 2014, 21:25

keramikr je napisao/la:"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.

Hvala na svemu Vule i sve najbolje,velika ljudina kako na terenu tako i van njega :tokralju:

Lijepo je kad neki igrac,ovako nesto izjavi za svoj bivsi klub. :clap:
Fakat smo mnogo, kao klub napredovali u svim segmentima,evo to potvrđuje i Vule.Sad akb.proraditi i na tom sporskom planu,jer kad uzmemo titulu niko nam nece moci nista, ni u narednih deset godina. :opaopa:
Vule legendo sretno. :!:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 05 jun 2014, 22:13

keramikr je napisao/la:"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Hvala Vule za sve. :plac:
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jun 2014, 22:30

Hoce li biti sta od Hebibovica. :?:
Nesto se pricalo,da cemo platiti obestecnje Velezu.Zna li ko sta vise. :?:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 jun 2014, 22:35

amypitar je napisao/la:Hoce li biti sta od Hebibovica. :?:
Sto se Hebibovica tiče on ostaje u Velezu ili ide vani...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 22:38

Ko ce nahvatati Ganjamana. Valja ga sad naci da mu ispsnicu uruce :crazy: :mrgreen:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 05 jun 2014, 22:40

Vule hvala ti! :tokralju:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 jun 2014, 23:02

amypitar je napisao/la:Hoce li biti sta od Hebibovica. :?:
Ovo je bilo u avazu nakon kupa, sada dali su nasi odustali.

slika
Ti si opet šampion !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jun 2014, 00:05

Ja sam cuo da ga nisu mogli registrovati jer je neki papir iz njegove drzave kasnio. Za tog Argentinca cisto sumnjam, bit ce da je suplja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 06 jun 2014, 04:04

Vule, nadam se da ces i dalje dolaziti na Kosevo i ne zaboravi da si uvijek dobrodosao!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jun 2014, 10:18

Ima li šta :P

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”