Bordo-Bijeli’ claimed the 5-1 aggregate victory over Čelik in the two-leg final, completing the victory with a resounding 3-1 win at their home Olympic Stadium in Sarajevo.
EDIT:
STA JE OVO BA pa bolje uslove imaju nasa djeca po ulici koja igraju picigen I od ove muzike s klipa sam dobio nova 52 psihicka poremecaja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo
shaman7 je napisao/la:jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo
To je taj coek... pa samo su na pocetku losi tereni..imas ti kasnije i boljih dosta nego nasa PL. " onclick="window.open(this.href);return false; ni u Zenici nije bolji...
shaman7 je napisao/la:jel se vi zajeb. . za ovog kuadia ili je ovo on stvarno. Mislim ako je doveden sa ovakvih terena kao ne znam kakav talenat, to mi je totalno neozbiljno za Sarajevo
To je taj coek... pa samo su na pocetku losi tereni..imas ti kasnije i boljih dosta nego nasa PL. " onclick="window.open(this.href);return false; ni u Zenici nije bolji...
nisam upratio ostale klipove, samo ovaj sto je gore neko stavio, bas mi ono šabanski izgledalo , ovo je vec normala, valjda se snadje na travi hahahaha
"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.
Hvala na svemu Vule i sve najbolje,velika ljudina kako na terenu tako i van njega
keramikr je napisao/la:"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.
Hvala na svemu Vule i sve najbolje,velika ljudina kako na terenu tako i van njega
Lijepo je kad neki igrac,ovako nesto izjavi za svoj bivsi klub.
Fakat smo mnogo, kao klub napredovali u svim segmentima,evo to potvrđuje i Vule.Sad akb.proraditi i na tom sporskom planu,jer kad uzmemo titulu niko nam nece moci nista, ni u narednih deset godina.
Vule legendo sretno.
keramikr je napisao/la:"Fudbalskom klubu Sarajevo čitavim srcem želim mnogo uspjeha i sreće u narednim godinama. Rukovodstvo kluba je napravilo nevjerovatan posao uspostavljanjem saradnje sa gospodinom Vincentom Tanom, čime su još jednom pokazali da je Sarajevo smjernica za druge klubove u državi. Sarajevo je napravilo ogroman iskorak i godinama je klub ispred ostatka lige, kada je stabilizacija i vođenje kluba u pitanju. Navijačima preporučujem da budu strpljivi i da nastave pomagati ovim sjajnim momcima na terenu. Upravo zbog mojih posljednjih riječi, svi će imati veliki imperativ protiv Sarajeva i samo uz zajedništvo igrača, struke, navijača i rukovodstva kluba, Sarajevo će i dalje osvajati trofeje, a ja ću uvijek među prvima čestitati", kazao je Vule Trivunović.