BeyKopites je napisao/la:Valencia je napisao/la:Imam dobar osjecaj za Oridjija. Svakako sa njim vrijedi pokusai.
Ipak, Liverpul treba ozbiljna pojacanja za narednu sezonu.
Konkurencija je za sada daleko ispred.
Nisam baš siguran na šta si mislio sa ovim da je konkurencija daleko ispred.Ako si mislio na trenutni igrački kadar, onda se može reći da je Liverpool na 4-5 mjestu što se igračkog kadra tiče, međutim ako misliš na pojačanja ovog ljeta onda se ne mogu složiti.
Samo je Chelsea do sada baš dobro odradio prelazni rok, doveli su 2 provjerena WC igrača, ostali konkurenti tipa Everton, Tottenham, Arsenal (Sanchez je na pragu potpisa) nisu doveli nikoga, City je doveo igrače za rotaciju Regesa i Willya a United je slično poslovao kao i Liverpool, preplatio 2 igrača.Za Shawa mi je jasno mlad igrač, veliki potencijal a već sa popriličnim iskustvom igranja a Herrera nije ništa bolja kupovina od Lallane, može da uspije a i ne mora, veliko kockanje
I naravno, slažem se da Liverpool mora kupiti neko baš ozbiljno pojačanje za narednu sezonu

Da, da, mislim na cjelokupan igracki kadar.
Celzi se pojacao. Po meni, prvi favoriti za titulu.
Siti je jak. Sigurno ce dovesti makar dva jaka igraca.
Junajted ce biti dosta jaci ako Persi i Runi budu spremni. Tu su pojacanja, a bice ih jos.
Arsenal ima dobru ekipu. Stize Sancez, a doci ce jos neko, vjerovatno.
Liverpul s druge strane ostaje bez daleko najboljeg igraca. Ogroman hendikep. Bice u velikom minusu u odnosu na konkurenciju ako Suarez ode. Morat ce napraviti posao stoljeca kada su u pitanju transferi da bi se ugurali medju cetri najbolje ekipe. Liga prvaka ce sigurno uzeti danak. I to je bitan detalj. Junajted ce recimo biti fokusiran na prvenstvo.
Ne znam zasto Liverpul ne pokusa uzeti Drakslera?
Vidim niko ga ne trazi....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.