Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EDO299
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EDO299 » 08 jul 2014, 21:01

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 13m
AS Roma in talks for Shaqiri in last hours, after no agreement between Liverpool and Bayern. Now, #LFC now is working for Lazar Markovic.

Yaya Toure is unhappy again with City, with Chelsea, Liverpool and PSG now trying sign Yaya. (Daily Express)

YayaToure has no intention of staying with Manchester City and is open to a move to Chelsea or Liverpool this summer. [Express]

Hajde Yayaaaaaaaaaaa :pray: :pray: :pray:
At the end of the storm there's a golden sky..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jul 2014, 21:06

pa da pjevamo
transfer je moguc i ako se desi treba Kolo-u zahvaliti....
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 jul 2014, 21:08

Zar neko uopce moze razmišljati o dolasku Yaye u Liverpool? Bilo kako bilo bolje je ne zatrpavati temu ovakvim napisima, jer svi znamo da od toga nece biti nista.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jul 2014, 21:09

Ovo za Shaqirija je neverovatno s obzirom da je pricetag oko 20m evra, iako bi plata bila sigurno poveca.
Kakav Yaya Toure, je li neko stvarno veruje u to ? :?

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 jul 2014, 21:11

Još dva beka, stoper i to je to, uz mozda veznog da igra malo povucenije
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 08 jul 2014, 21:34

Jay Riley je davno izjavio da nije postignut dogovor sa Shaqirijem i da ce se okrenuti Markovicu. Posle je Romano/DiMarzio rekao da se dogovaraju, ali ipak je Riley pouzdaniji. Steta, strasan je igrac, mlad i jeftin. Kud ces bolje. :sad:
Prvi put kad sam vidio ovo za Yayu sam se odvalio smijat. Zar neko misli da ce Liverpool platiti veliku svotu za igraca starijeg od 30god, a ima i ogromnu platu. Gledajte malo ko je izvor informacije. Najpouzdaniji je BBC, ali iskljucivo njihov clanak, a ne rubrika tracevi.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 08 jul 2014, 21:41

Ma kakav Yaya šta vam je ljudi. :lol:

Njega jedino mogu platiti Chelsea i PSG a pitanje je i za Chelsea jer su već doveli kapitalca u vidu Fabregasa tako da sam 90% siguran da će u Pariz.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2014, 21:45

Sve je to samo magla da se Griezmann dovede bez velike buke ;)

slika

Titulu bi digli dogodine :cool:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 08 jul 2014, 21:49

Otelo ti si gori od Brendana. XD

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2014, 21:52

Marcus je napisao/la:Otelo ti si gori od Brendana. XD
On je bio grozan a zavrsili drugi ako sam ja gori onda cemo zavrsiti prvi.

Njih 5 u napadu bi dalo 110+ golova, jest da bi primili 60 i nesto ali sve dok su pobjede 5:3, 4:2 moze mi (nam ) se :cool:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2014, 21:56

Marcus je napisao/la:Ma kakav Yaya šta vam je ljudi. :lol:

Njega jedino mogu platiti Chelsea i PSG a pitanje je i za Chelsea jer su već doveli kapitalca u vidu Fabregasa tako da sam 90% siguran da će u Pariz.
PSG bi ga mogao platit da nisu kažnjeni. Ovako moraju prodati isto koliko plate, a sa obzirom da će dovesti desnog beka 100%, i da Cavanija ne planiraju prodavati, teško će dovesti Tourea.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 jul 2014, 21:59

Znači Arsenal će ga dovesti i taman sa 2 moćna vezna da igra 4:4:2 :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 08 jul 2014, 22:34

Portugalski novinar Nuno Travassos izjavio da je Markovic rezervisao avionsku kartu za sutrasnji let u Liverpool te da je cijena transfera €25mil. Ja ne znam koliko je on pouzdan, ali je njegovu izjavu na twitteru prenio i Marcus Christensen, urednik Guardiana, i tvrdi da je ovaj pravo pouzdan.
Sutra sa aerodroma u Lisabonu je let za Liverpool u 10:45 GMT. Valjda stigne za 2-3h i dok obavi medicinski pregled trebalo bi biti gotovo do nekih 17h, po nasem do 18h. Vidjecemo koliko je pouzdan izvor.
PS pisem od pocetka utakmice i tek sad nakon pola sata zabrsavam. Utakmica dosta podsjeca na onu s Arsenalom na Anfieldu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jul 2014, 22:59

BeyKopites je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Imam dobar osjecaj za Oridjija. Svakako sa njim vrijedi pokusai.

Ipak, Liverpul treba ozbiljna pojacanja za narednu sezonu.

Konkurencija je za sada daleko ispred.
Nisam baš siguran na šta si mislio sa ovim da je konkurencija daleko ispred.Ako si mislio na trenutni igrački kadar, onda se može reći da je Liverpool na 4-5 mjestu što se igračkog kadra tiče, međutim ako misliš na pojačanja ovog ljeta onda se ne mogu složiti.
Samo je Chelsea do sada baš dobro odradio prelazni rok, doveli su 2 provjerena WC igrača, ostali konkurenti tipa Everton, Tottenham, Arsenal (Sanchez je na pragu potpisa) nisu doveli nikoga, City je doveo igrače za rotaciju Regesa i Willya a United je slično poslovao kao i Liverpool, preplatio 2 igrača.Za Shawa mi je jasno mlad igrač, veliki potencijal a već sa popriličnim iskustvom igranja a Herrera nije ništa bolja kupovina od Lallane, može da uspije a i ne mora, veliko kockanje :)

I naravno, slažem se da Liverpool mora kupiti neko baš ozbiljno pojačanje za narednu sezonu :thumbup:
Da, da, mislim na cjelokupan igracki kadar.

Celzi se pojacao. Po meni, prvi favoriti za titulu.
Siti je jak. Sigurno ce dovesti makar dva jaka igraca.
Junajted ce biti dosta jaci ako Persi i Runi budu spremni. Tu su pojacanja, a bice ih jos.
Arsenal ima dobru ekipu. Stize Sancez, a doci ce jos neko, vjerovatno.

Liverpul s druge strane ostaje bez daleko najboljeg igraca. Ogroman hendikep. Bice u velikom minusu u odnosu na konkurenciju ako Suarez ode. Morat ce napraviti posao stoljeca kada su u pitanju transferi da bi se ugurali medju cetri najbolje ekipe. Liga prvaka ce sigurno uzeti danak. I to je bitan detalj. Junajted ce recimo biti fokusiran na prvenstvo.

Ne znam zasto Liverpul ne pokusa uzeti Drakslera?

Vidim niko ga ne trazi....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 jul 2014, 00:32

Lazar Markovic je previse mali i previse slab fizicki da bi bio uspjesan u Engleskoj...1.75 gradjan ko oklagija
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 jul 2014, 00:39

Vala ni Sterling nije graden i visok ,pa je jedna vrlo vazna karika u nasem timu.Ovaj Lazar je eksplozivan ,jako je brz.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2014, 01:09

Pauk je napisao/la:Lazar Markovic je previse mali i previse slab fizicki da bi bio uspjesan u Engleskoj...1.75 gradjan ko oklagija
To su i za Sterlinga pricali, pa je sada najjaci u ekipi.
Nidje veze to slab fizicki, odavno prevazidjeno, ili znas ili ne znas i to je cela filozofija.

Pomenuo je Valencia Draxlera, ali on meni deluje losije sad, nego pre dve godine. Stagnira izuzetno plus je imao jako losu sezonu, a cena mu je 40m. Ja ga ne bi uzeo, vise mi se Markec svidja za ovaj Brendanov stil, a i on je macak u dzaku.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 jul 2014, 01:19

Nadam se da nećemo kao Tottenham nakon odlaska Balea, kupiti 5-6 solidnih igrača umjesto 1-2 svjetske klase, pa onda niko ne može popuniti prazninu što se tiče golova i asistencija, iako za sada sve upućuje na to.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2014, 01:49

Ukoliko ode Suarez, a nece, onda jedina nada da Liverpool ne nazaduje jeste da dodje Falcao, mislim da je jedini sposoban da ga zamjeni u napadu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 jul 2014, 01:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ukoliko ode Suarez, a nece, onda jedina nada da Liverpool ne nazaduje jeste da dodje Falcao, mislim da je jedini sposoban da ga zamjeni u napadu.
Ne moze on, nije kompatibilan da igra sa Dannyem, niti uopste za ovo sto mi igramo. Nama treba poluspic, krilni napadac, a ne bas klasicna devetka. Alexis je bio idealan, ali sta da se radi.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.