Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Laganim korakom i ti i lazape francuzi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ajd kralju eto ocejfio si malo, vidio si da si debilcina i qrac od trenera, od sad biraj prvih 11 koje bi svako normalan izveo i na njihovim prirodnim pozicijama jer ce nam se ovakve katastrofe desavati kad ti pomislis da si trener.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"Zna ovaj čovjek itekako šta radi." - Zoran Šuko na početku utakmice kada je Meša bio u kadru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- TobeYarabi
- Kontakt:
uvodio francuske treceligase u drugu liguBoixosNois1899 je napisao/la:"Zna ovaj čovjek itekako šta radi." - Zoran Šuko na početku utakmice kada je Meša bio u kadru.

- Juventinisimo
- Kontakt:
Bolji Pape sa onim kasetama, sto nikad nisu stigle, nego ovaj sto pregledava snimke u 4k rezoluciji...
Sta vam fali sastavu?? Pa kad je Pape govorio da od "pojacanja" bas i nema nesto, pa ih nije ni pozivao...vi se ga na kolac nabijali...evo ovaj zove sve sto postoji i igra fudbal...dzaba, kad je Pape te odgledao na "kasetama"...ko zna zna..
Najbolji fudbal smo igrali za vrijeme Safeta Susica...a vi se nasadite na glavu...
Kod Mese jos nismo odigrali utakmicu da valja...yebo estonce..svrsavali ste nakon te tekme...a Lulic je najbolje objasnio..
Sta vam fali sastavu?? Pa kad je Pape govorio da od "pojacanja" bas i nema nesto, pa ih nije ni pozivao...vi se ga na kolac nabijali...evo ovaj zove sve sto postoji i igra fudbal...dzaba, kad je Pape te odgledao na "kasetama"...ko zna zna..

Najbolji fudbal smo igrali za vrijeme Safeta Susica...a vi se nasadite na glavu...

Kod Mese jos nismo odigrali utakmicu da valja...yebo estonce..svrsavali ste nakon te tekme...a Lulic je najbolje objasnio..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sušić je anćeloti za ovog cipiripija¸majko mila čovjek proba neku taktiku sa 3 igrača pozadi i to protiv belgije

Debakl od takticke postavke protiv Irske si nadmasio ovim veceras..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
DZeku i Djurica je trebao i Viscu start staviti. Debakl i sramota velika nista losije nisam vidio do sada bez truda i zalaganja kada se zna sta je Belgija.

Čovjek u prosjeku ima 41% izgubljenih utakmica, reference su mu Al-Wakrah i Grenoble, čovjek koji stavi Pjanića kao ofanzivnog veznog, koji stavi stopera na beka, koji stavi debitanta od prve minute, kakva trenerčina.
Poslije Estonije sam najviše pisao protiv njega radi očajne igre, iako smo pobijedili radi individualne kvalitete i PISAO SAM 100x da ćemo doživjeti katastrofu i eto doživjeli smo je, Meša, nadmašio si Sir Safeta Sušića.

Poslije Estonije sam najviše pisao protiv njega radi očajne igre, iako smo pobijedili radi individualne kvalitete i PISAO SAM 100x da ćemo doživjeti katastrofu i eto doživjeli smo je, Meša, nadmašio si Sir Safeta Sušića.

-
- Kontakt:
Nazalost nam repku vode treneri druge ligue 2... treneri eviana paviana chateroxa nimesa sochauxa lensa Red stara Le havra lavala joj katastrofe... stari jugosloveni koji zive u zabludi da jos uvijek se igra taktika kao u doba Beckenbauera breitnera müllera platinija cruyffa... trebamo se probudit i vratit u realnost
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Stvarno mi je zao ovog covjeka.
Podoban,a ne sposoban!Sa ovakvim sportskim radnicim u savezu bolje nećemo vidjeti još dugo,dugo bojim se...bhfanatic14 je napisao/la:Nazalost nam repku vode treneri druge ligue 2... treneri eviana paviana chateroxa nimesa sochauxa lensa Red stara Le havra lavala joj katastrofe... stari jugosloveni koji zive u zabludi da jos uvijek se igra taktika kao u doba Beckenbauera breitnera müllera platinija cruyffa... trebamo se probudit i vratit u realnost
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Doktore vrati se

- Očigledno je da ćemo se boriti za drugo mjesto s Grčkom - rekao je Baždarević.
Bravo pametni. Bitno je imat opravdanje unaprijed ako se ne izbori ni drugo mjesto. Pa jel može trener sebi dozvolit da poslije jednog poraza u grupi, a ostalo je još 8 kola, da kaže ovako nešto i da se već pomiri da ne može bit' prvi?
Bravo pametni. Bitno je imat opravdanje unaprijed ako se ne izbori ni drugo mjesto. Pa jel može trener sebi dozvolit da poslije jednog poraza u grupi, a ostalo je još 8 kola, da kaže ovako nešto i da se već pomiri da ne može bit' prvi?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neka te Mesa kralju, ne zato sto si neki strucnjak nego zato sto bi nam ove budale iz saveza dovele jos vecu neznalicu ako das otkaz, tako da ne zuri nigdje, lagano,sportski, koliko se moze. ha ya 

Pyro is not a crime !
- TobeYarabi
- Kontakt:
najnesposobniji i najgluplji trener/selektor svih vremena- CURAN!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jedna stvar mi nije jasna - čekanje sa izmjenama.
Ok, promašio si sa postavkom i igračima, zašto nešto ne učiniti povodom toga na poluvremenu? Je l' to bilo teško? Istina, trebalo je promijeniti 10 igrača (jbg, pravila to ne dopuštaju), ali mirno ispratiti patnju i u nastavku - to mi je već nelogično.
Mešin poraz. Nije problem u pobjedi Belgije, problem je što je Baždarević baš ispao amater, a bijah ubijeđen da je to završeno Papetovim odlaskom sa klupe našeg tima. Nije mi prvi put da se prevarim.
Ok, promašio si sa postavkom i igračima, zašto nešto ne učiniti povodom toga na poluvremenu? Je l' to bilo teško? Istina, trebalo je promijeniti 10 igrača (jbg, pravila to ne dopuštaju), ali mirno ispratiti patnju i u nastavku - to mi je već nelogično.
Mešin poraz. Nije problem u pobjedi Belgije, problem je što je Baždarević baš ispao amater, a bijah ubijeđen da je to završeno Papetovim odlaskom sa klupe našeg tima. Nije mi prvi put da se prevarim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon prvh 15-20 min je bilo vidljivo da ne ide, mijenjaj odmah formaciju pa ako treba i izmjena neka. Ali ne, ide sa ovim do kraja. Nije problem grešku napraviti već ne uvidjeti grešku a to Meša ne radi.Monolog je napisao/la:Jedna stvar mi nije jasna - čekanje sa izmjenama.
Mi smo s Papetom imali bolju igru. Do onog meča sa Amerikom je sve radio odlično i onda polako tone, dolazi Nigerija, pa Kipar... Mislim ono, Pape je eksperimentisao protiv Nigerija koja je za klasu slabije repka od Belgije.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- MocMahale444
Poslije prasete glave papeta.TobeYarabi je napisao/la:najnesposobniji i najgluplji trener/selektor svih vremena- CURAN!!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, hurem, Micron, Proximic, xinxee i 44 gosta.