don`t touch Zdrava Vodatax je napisao/la:jesu to je li janjeentinu u jablanici ?kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
don`t touch Zdrava Vodatax je napisao/la:jesu to je li janjeentinu u jablanici ?kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
Tri kluba, fino, fino. Još kad bi Chelsea bio jedan od njih...Džekin menadžer na konačnom razgovoru
Edin Džeko privodi kraju odmor, osluškujući šta se dešava na fudbalskom mercatu. Najbolji golgeter Bundeslige protekle sezone, nakon što je duže vrijeme izbjegavao medije, konačno je odlučio da govori o svojoj budućnosti, o nastavku karijere, te o Wolfsburgu i želji za odlaskom...
U kontaktu sam sa svojim menadžerom koji u nedjelju putuje u Wolfsburg, a u ponedjeljak ima sastanak sa menadžerom kluba Dieterom Hoeneßom, koji se vratio s odmora. Što se tiče nastavka karijere, sve je na Wolfsburgu. Imam tri konkretne ponude, ali o imenima klubova ne mogu govoriti rekao je Džeko.
Odranije je poznato da su za Džeku zainteresovani Manchester City i Juventus, koji su, prema pisanju engleskih i talijanskih medija, najviše zagrizli za našeg asa.
Volio bih pokušati negdje drugo. U Wolfsburgu sam proveo divne tri sezone, ali mislim da je vrijeme da idem dalje. Iskreno se nadam da će mi Wolfsburg izaći u susret i da će shvatiti da želim novi izazov. Prošle godine sam imao ponudu Milana, ali su u Wolfsburgu insistirali da ostanem, što sam prihvatio. Meni nije cilj da idem po svaku cijenu. Želim u pravi klub koji ima ozbiljne planove. Nadam se da će Wolfsburg postići dogovor sa mojim menadžerom Irfanom Redžepagićem s kojim ću od nedjelje biti u stalnom kontaktu i da ću ubrzo znati svoju sudbinu, rekao je Džeko za %&$&%$%3.
Uh, ovo je bilo "u meso".RiNo je napisao/la:sigurno od one tvoje prve rodiceEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
odakle ti ova informacija ali iskrenoEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:evo ovako moja prva rodica je udata za onog irfana ,sad dobro slusajte jer sve sto kazem je cista istina
Jest,ali kod ovog Sabita iz Wolfsburga su dobro placeni djeciji dodaci kao i zdrastveno.Nema veze sto nema jos djece.Adinjo je napisao/la:Ne pita se on nista, isto ko Sabit u mlinu. Vuku ga za nos izgleda i to debelo.
Iz Manchestera su dvaTrasimaco je napisao/la:NoName, haj nam odaj imena ta tri kluba. Brate dragi, i ti se pravo ulijenio.![]()
Jah, i to sto kazes...... samo ja bi radije nasao nekoga da me vuce za jos koji milioncic vise.......kad vec mogu da biramharishp je napisao/la:Jest,ali kod ovog Sabita iz Wolfsburga su dobro placeni djeciji dodaci kao i zdrastveno.Nema veze sto nema jos djece.Adinjo je napisao/la:Ne pita se on nista, isto ko Sabit u mlinu. Vuku ga za nos izgleda i to debelo.
Da je kako ,koga naci da te vuce za nos za nekih cirka 2,3 milioncica pride i ciste pare ''pro jahre''
To se trazi.NoName je napisao/la:Iz Manchestera su dvaTrasimaco je napisao/la:NoName, haj nam odaj imena ta tri kluba. Brate dragi, i ti se pravo ulijenio.![]()
Tačnije, ne znam da li su poslali konkretnu ponudu kako kaže ali sam siguran da misli i na drugi, poznatiji klub iz Manchestera.
ukratko,Agnellijeva prva meta je Dzeko,ako bude kesirao eto ga,al cisto sumnjam
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Proximic, Quartararo, riki46, successminator i 26 gostiju.