Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ĆeMa » 25 jun 2010, 23:07

tax je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !
jesu to je li janjeentinu u jablanici ? :mrgreen:
don`t touch Zdrava Voda :mrgreen: :lol: engleski mi je uvijek bio jaca strana :lol: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2010, 09:50

Džekin menadžer na konačnom razgovoru
Edin Džeko privodi kraju odmor, osluškujući šta se dešava na fudbalskom mercatu. Najbolji golgeter Bundeslige protekle sezone, nakon što je duže vrijeme izbjegavao medije, konačno je odlučio da govori o svojoj budućnosti, o nastavku karijere, te o Wolfsburgu i želji za odlaskom...

U kontaktu sam sa svojim menadžerom koji u nedjelju putuje u Wolfsburg, a u ponedjeljak ima sastanak sa menadžerom kluba Dieterom Hoeneßom, koji se vratio s odmora. Što se tiče nastavka karijere, sve je na Wolfsburgu. Imam tri konkretne ponude, ali o imenima klubova ne mogu govoriti rekao je Džeko.

Odranije je poznato da su za Džeku zainteresovani Manchester City i Juventus, koji su, prema pisanju engleskih i talijanskih medija, najviše zagrizli za našeg asa.

Volio bih pokušati negdje drugo. U Wolfsburgu sam proveo divne tri sezone, ali mislim da je vrijeme da idem dalje. Iskreno se nadam da će mi Wolfsburg izaći u susret i da će shvatiti da želim novi izazov. Prošle godine sam imao ponudu Milana, ali su u Wolfsburgu insistirali da ostanem, što sam prihvatio. Meni nije cilj da idem po svaku cijenu. Želim u pravi klub koji ima ozbiljne planove. Nadam se da će Wolfsburg postići dogovor sa mojim menadžerom Irfanom Redžepagićem s kojim ću od nedjelje biti u stalnom kontaktu i da ću ubrzo znati svoju sudbinu, rekao je Džeko za %&$&%$%3.
Tri kluba, fino, fino. Još kad bi Chelsea bio jedan od njih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 jun 2010, 09:53

NoName, haj nam odaj imena ta tri kluba. Brate dragi, i ti se pravo ulijenio. :roll: :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 jun 2010, 12:25

RiNo je napisao/la:
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Danas konacno sve dogovreno , Dzeko ide u Milan . Jeste da ce licno on imati manju platu al konacno se rijesio Wolfsburga !!!!!!!!! Svaka cast !

odakle ti ova informacija ali iskreno
sigurno od one tvoje prve rodice
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:evo ovako moja prva rodica je udata za onog irfana ,sad dobro slusajte jer sve sto kazem je cista istina
Uh, ovo je bilo "u meso". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 jun 2010, 14:54

Valjda ce Dzeko sad za par dana dobiti dozvolu da napusti Wolfsburg. :)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 26 jun 2010, 15:44

Ma hoce sipak,sad ce mu reci haj eto sljedece sezone cemo do jula pustiti da ponuda od 40mil dodje.Oni su njemu samo ko usmeno obecali da ce ga pustiti ove godine

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jun 2010, 17:23

Ne pita se on nista, isto ko Sabit u mlinu :mrgreen: . Vuku ga za nos izgleda i to debelo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jun 2010, 18:05

Adinjo je napisao/la:Ne pita se on nista, isto ko Sabit u mlinu :mrgreen: . Vuku ga za nos izgleda i to debelo.
Jest,ali kod ovog Sabita iz Wolfsburga su dobro placeni djeciji dodaci kao i zdrastveno.Nema veze sto nema jos djece.
Da je kako ,koga naci da te vuce za nos za nekih cirka 2,3 milioncica pride i ciste pare ''pro jahre'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 jun 2010, 00:20

Trasimaco je napisao/la:NoName, haj nam odaj imena ta tri kluba. Brate dragi, i ti se pravo ulijenio. :roll: :mrgreen:
Iz Manchestera su dva ;) Tačnije, ne znam da li su poslali konkretnu ponudu kako kaže ali sam siguran da misli i na drugi, poznatiji klub iz Manchestera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jun 2010, 00:28

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ne pita se on nista, isto ko Sabit u mlinu :mrgreen: . Vuku ga za nos izgleda i to debelo.
Jest,ali kod ovog Sabita iz Wolfsburga su dobro placeni djeciji dodaci kao i zdrastveno.Nema veze sto nema jos djece.
Da je kako ,koga naci da te vuce za nos za nekih cirka 2,3 milioncica pride i ciste pare ''pro jahre'' :mrgreen:
Jah, i to sto kazes...... samo ja bi radije nasao nekoga da me vuce za jos koji milioncic vise.......kad vec mogu da biram :mrgreen: ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jun 2010, 01:03

Jasno je da ce Dzeko preci u neki od ova 3 kluba,to su Mancester,Chelsea i Juventus! Svejedno u koji od ta tri kluba predje,sve su to giganti..Bitno je da on nastavi zabijati golove,a u cijem dresu,manje je vazno...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jun 2010, 01:10

Samo nek ide iz Wolfsburga, struhnut će ako ostane.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2010, 01:58

Ma ako Dzeko bas zeli napustit klub, on ce ga i napustit. Samo kaze da nece trenirat i Hoeness i Mclaren se samo mogu dogovorit ko ce mu ga popusit. Ali kad vidim kakve moronske savjete Dzeko daje Ibricicu, ne bi me iznenadilo da se njemu bas i ne ide.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2010, 05:02

NoName je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:NoName, haj nam odaj imena ta tri kluba. Brate dragi, i ti se pravo ulijenio. :roll: :mrgreen:
Iz Manchestera su dva ;) Tačnije, ne znam da li su poslali konkretnu ponudu kako kaže ali sam siguran da misli i na drugi, poznatiji klub iz Manchestera.
To se trazi. ;) Vjerovatno nece potpisati za United, ali drago mi je da su u trci.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 27 jun 2010, 13:30

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 jun 2010, 13:54

aziz je napisao/la:Haj nek neko ovo prevede

http://www.tuttosport.com/calcio/mondia ... +va+avanti
ukratko,Agnellijeva prva meta je Dzeko,ako bude kesirao eto ga,al cisto sumnjam :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 jun 2010, 15:55

Jasna poruka prvog čoveka ''Stare dame'' pokazuje da je dovođenje Džeke prioritet u stvaranju tima od kojeg navijači traže povratak na staze stare slave.

Lov na Edina Džeku se nastavlja. U stvari, od sutra ujutro, ponovo će zvanično, krenuti borba evropskih velikana za usluge jednog od najboljih napadača na planeti.

Irfan Redžepagić, menadžer ''Dijamanta'', danas putuje u Wolfsburg gde će od sutra započeti pregovore sa Dieterom Hoenessom, direktorom bundesligaša iz vučijeg grada o eventualnoj, odnosno gotovo izvesnoj prodaji prvog strelca elitnog šampionata Nemačke.

I dok se u Nemačkoj dve strane spremaju za razgovor, u Italiji već pripremaju teren za dolazak reprezentativca BiH. Destinacija je Torino, odnosno Juventus. Objavili su to i italijanski mediji, a naslov u ''Tuttosportu'' koji glasi: Andrea Agnelli odličio – želi Džeku. Dovoljan je znak da na Apeninima ozbiljno računaju na igrača Wolfsburga.

Jasna poruka prvog čoveka ''Stare dame'' pokazuje da je dovođenje Džeke prioritet Juventusa u stvaranju tima od kojeg navijači traže povratak na staze stare slave. Novinar Tuttomercata navodi da je Juveu jedini konkurent u borbi za usluge ''Dijmanata'' minhenski Bayern!

''Manchester City se okrenuo drugim igračima, a Bayern će igrati na bratsku kartu (Ulli i Dieter Hoeness, direktori Bayerna i Wolfsburga su braća)''- piše Tuttomercato.

to je taj text sa tuttosporta, Agnelli hoce da vrati Juve u vrh!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2010, 18:54

Ma neka ode i u City, samo neka napusti taj crni Wolfsburg.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jun 2010, 01:54

Bayern,Juve,Mancester,Chelsea..sve su to veliki klubovi, nadam se da ce Dzeko otici tamo gdje moze jos napredovati...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2010, 09:03

Džeko i Tevez bi bili strašan tandem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Proximic, Quartararo, riki46, successminator i 26 gostiju.